|
Post by stathis on Nov 3, 2018 22:04:30 GMT 2
Αφού έχει %&#@£% κάθε σκ στην Αθήνα. 4-5 μποφωρ πάλι έχει. Έχω φορτίσει μπαταρίες και περιμένω μπας και κάνει καμία ανάπαυλα Σήμερα μετά το μεσημέρι δυστυχώς φίλε Αντρέα αφινίασε ο αέρας,εδώ σ'εμένα φτάνει με ξαφνικές ριπές μέχρι και 7 μποφόρ..ας ελπίσουμε ότι αύριο θα κόψει λίγο...
|
|
|
Post by panandreas on Nov 6, 2018 19:02:41 GMT 2
Επιτέλους πέφτει ο αέρας από αύριο και σκ ακόμα καλύτερα. Με βλέπω να χτυπάω μεσημεριανή άδεια από τη δουλειά αύριο χαχααχα
|
|
|
Post by stathis on Nov 6, 2018 23:09:40 GMT 2
Επιτέλους πέφτει ο αέρας από αύριο και σκ ακόμα καλύτερα. Με βλέπω να χτυπάω μεσημεριανή άδεια από τη δουλειά αύριο χαχααχα Άντε να δούμε.... κλείσαμε βδομάδα χωρίς πτήση 😞
|
|
|
Post by stathis on Nov 6, 2018 23:38:51 GMT 2
Αυτό πως το βλέπετε?.. μπορεί να είναι πραγματικότητα?...τι μπαταρία φοράει? αντέχουν τα μοτέρ του h501s στα 11,1 volt?
|
|
|
Post by panandreas on Nov 7, 2018 0:23:15 GMT 2
Το πετάει πολύ καιρό έτσι χωρίς να έχει κανένα θέμα με μοτέρ. Χρησιμοποιεί χειροποίητες μπαταρίες 3s2p αποτελούμενες από 6*18650. Απο ότι λέει οι μόνες αλλαγές είναι προσθήκη radiator στα ESC και προσθήκη ενός πυκνωτή 470μF 16v μετά τη μπαταρία. Επίσης έχει πειράξει το firmware με το εργαλείο που υπάρχει αλλάζοντας PID για να πετάει σωστά με την αυξημένη τάση αλλά δεν έχει δώσει τις τιμές. Τέλος έχει χειροποίητες helical κεραίες στο χειριστήριο (2.4 και 5.8) και χειροποίητες clover leaf στο drone. Έχει φτάσει τα 35 λεπτά αυτονομία... Αν θες να δεις βίντεο του, το κανάλι του είναι αυτο
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 7, 2018 10:53:40 GMT 2
Δεν έχει νόημα αυτό που κάνει, ρισκάρει άδικα το σύστημα του 501... Δεν κερδίζει τίποτα με αυτό, με τις μπαταρίες που έβαλε μπορεί να ανέβασε κατά ένα "κελί" την τάση όμως αυτό δεν μετράει στην διάρκεια, αυτό που παίζει ρόλο είναι η συνολική χωρητικότητα των μπαταριών ασχέτως από ποιον συνδυασμό βγαίνουν. Καλύτερα να τις είχε παράλληλα στην σωστή τους τάση, το φορτίο που θα μπορούσε να τραβήξει συνολικά θα ήταν το ίδιο...
|
|
|
Post by panandreas on Nov 7, 2018 13:23:02 GMT 2
Αυτό έχει κάνει. Έχει βάλει 6 μπαταρίες 18650 των 3000mAh με συνδεσμολογία 3s2p, δηλαδή έφτιαξε 2 τριάδες, η κάθε μια τριάδα σε σειρά, και τις συνέδεσε παράλληλα. Στην ουσία έφτιαξε μπαταρία 12,6V με χωρητικότητα 6000mAh
|
|
|
Post by stathis on Nov 7, 2018 14:48:16 GMT 2
Μιλάμε για φοβερή μόντα,μπορεί να ζορίζει τα συστήματα του αεροσκάφους... αλλά φαίνεται να έχει μεγάλη ισχύ, εφόσον αντέχει να διανύσει 8 km χωρίς πρόβλημα.. Μ' αυτό που έπαθα πλάκα είναι η εμβέλεια!!..8km?
|
|
|
Post by stathis on Nov 7, 2018 14:54:32 GMT 2
Έτσι θα το φτιάξω κι εγώ Ηλία!! ..τι 1800 μέτρα και βλακείες... Πήγα κι εγώ στα 1800μ. κ νόμιζα τι έκανα??..😉
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 7, 2018 16:52:30 GMT 2
Αυτό έχει κάνει. Έχει βάλει 6 μπαταρίες 18650 των 3000mAh με συνδεσμολογία 3s2p, δηλαδή έφτιαξε 2 τριάδες, η κάθε μια τριάδα σε σειρά, και τις συνέδεσε παράλληλα. Στην ουσία έφτιαξε μπαταρία 12,6V με χωρητικότητα 6000mAh Ακριβώς Αντρέα, έχει 6Α στα 12V θα μπορούσε να τα έχει στα 8V με άλλον παραλληλισμό και με το ίδιο αποτέλεσμα. 2 μπαταρίες παράλληλες x 3000 mA = 6Α x τρεις στη σειρά =12v ... Οπότε 6Αx12v=72 Watt 3 μπαταρίες παράλληλες x 3000 mA = 9Α x δύο στη σειρά =8v ... Οπότε 9Αx8v=72 Watt Στάθη ωρέ...! κατάλαβες τι είπα; μια τρύπα στο νερό έκανε, το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα θα είχε και στα σωστά Volt, πάρε εσύ και βάλε τρεις 2700 παράλληλα, μια χαρά θα πάει. Το θέμα είναι το βάρος αν και η μπαταρία 2700 είναι πολύ καλά σε σχέση βάρους-απόδοσης.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 7, 2018 17:10:05 GMT 2
Έτσι θα το φτιάξω κι εγώ Ηλία!! ..τι 1800 μέτρα και βλακείες... Πήγα κι εγώ στα 1800μ. κ νόμιζα τι έκανα??..😉 Στάθη αν τρελαίνεσαι τόσο με την απόσταση άσε τα Drone... κοίτα για κανένα Disco Parrot, υπάρχει και σχετικό κεφάλαιο στο Forum... Εκεί μιλάμε για εντελώς ......άλλες αποστάσεις...!!! www.freedrone.gr/thread/128/parrot-disco-fpv
|
|
|
Post by sotirist on Nov 7, 2018 18:54:40 GMT 2
Έτσι θα το φτιάξω κι εγώ Ηλία!! ..τι 1800 μέτρα και βλακείες... Πήγα κι εγώ στα 1800μ. κ νόμιζα τι έκανα??..😉 Στάθη αν τρελαίνεσαι τόσο με την απόσταση άσε τα Drone... κοίτα για κανένα Disco Parrot, υπάρχει και σχετικό κεφάλαιο στο Forum... Εκεί μιλάμε για εντελώς ......άλλες αποστάσεις...!!! www.freedrone.gr/thread/128/parrot-disco-fpvΕντυπωσιακό σαν πείραμα, αλλά δεν του δίνω πολλά ψωμιά του συγκεκριμένου “501”.... Επισης, η καμπύλη αποφόρτισης τέτοιων ερασιτεχνικών συστοιχιών, είναι παντελώς απρόβλεπτη, με τα γνωστά αποτελέσματα... Αποψη μου, παντα
|
|
|
Post by stathis on Nov 7, 2018 20:00:52 GMT 2
Έτσι θα το φτιάξω κι εγώ Ηλία!! ..τι 1800 μέτρα και βλακείες... Πήγα κι εγώ στα 1800μ. κ νόμιζα τι έκανα??..😉 Στάθη αν τρελαίνεσαι τόσο με την απόσταση άσε τα Drone... κοίτα για κανένα Disco Parrot, υπάρχει και σχετικό κεφάλαιο στο Forum... Εκεί μιλάμε για εντελώς ......άλλες αποστάσεις...!!! www.freedrone.gr/thread/128/parrot-disco-fpv Ηλία, εάν δεν το κατάλαβες, πλάκα κάνω☺☺..δεν λέω,μιά καλή εμβέλεια σε λογικά πλαίσια (για να μπορείς να έχεις και τον έλεγχο) είναι αποδεκτή, αλλά δεν είναι το ζητούμενο... έτσι για να εξηγηθώ,γιατί μάλλον παρεξηγήθηκα😁😁
|
|
|
Post by stathis on Nov 7, 2018 20:06:53 GMT 2
Στάθη αν τρελαίνεσαι τόσο με την απόσταση άσε τα Drone... κοίτα για κανένα Disco Parrot, υπάρχει και σχετικό κεφάλαιο στο Forum... Εκεί μιλάμε για εντελώς ......άλλες αποστάσεις...!!! www.freedrone.gr/thread/128/parrot-disco-fpvΕντυπωσιακό σαν πείραμα, αλλά δεν του δίνω πολλά ψωμιά του συγκεκριμένου “501”.... Επισης, η καμπύλη αποφόρτισης τέτοιων ερασιτεχνικών συστοιχιών, είναι παντελώς απρόβλεπτη, με τα γνωστά αποτελέσματα... Αποψη μου, παντα Συμφωνω απόλυτα σ'αυτα που λες φίλε Σωτήρη..το πιθανότερο να το ψάχνει πολυ σύντομα ο τυπος... αλλά δεν μπορεί να μην αναγνωρίσουμε ότι είναι πολύ εντυπωσιακό,στα όρια του απίστευτου..!!
|
|
|
Post by panandreas on Nov 7, 2018 21:00:45 GMT 2
Ηλία έχεις δίκιο ότι όπως και να τις συνδέσει τις μπαταρίες το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο από άποψη watt. Απλα τα 3000mAh που έγραψα είναι χωρητικότητα (mA/h) και όχι ρευμα mA αλλά και η χωρητικότητα παραμένει η ίδια όπως και να συνδέσεις τις μπαταρίες.
Χρησιμοποιούν 3 cell αντί για 2 (3 σε σειρά αντί για δύο) γιατί ανεβάζοντας την τάση στα 12.6V μειώνεται το ρεύμα που περνάει από ESC και μοτέρ και έχεις καλύτερη απόδοση. Θεωρητικά ισχύουν όλα αυτά.
Το θέμα είναι ότι για να παίξει πρέπει να αλλάξεις παραμέτρους στο firmware (pid) και όσοι το έχουν κανει το κάνουν δοκιμάζοντας διάφορες τιμες και δεν δίνουν τις τιμες που κατάφεραν να έχουν κανονική λειτουργία.
Σωτήρη οι μπαταρίες που χρησιμοποίουσε παλιότερα ήταν Samsung 18650 3000mAh lipo που είναι πολύ καλές αλλά πλέον βλέπω να χρησιμοποιει άγνωστες μάρκες 18650 li-ion που είναι ελαφριές λόγω τεχνολογίας Li-ion αλλά απροβλεπτες
|
|
|
Post by sotirist on Nov 7, 2018 23:10:22 GMT 2
Σωτήρη οι μπαταρίες που χρησιμοποίουσε παλιότερα ήταν Samsung 18650 3000mAh lipo που είναι πολύ καλές αλλά πλέον βλέπω να χρησιμοποιει άγνωστες μάρκες 18650 li-ion που είναι ελαφριές λόγω τεχνολογίας Li-ion αλλά απροβλεπτες Σε αυτό το βίντεο έχει βάλει li-ion πάντως όπως λες φιλε panandreas, που για τέτοια χρήση, κατα την άποψη μου παντα, είναι και απρόβλεπτη και ακατάλληλη, πολύ απλά γιατί δεν διαθέτει το απαιτούμενο discharge rate, τα γνωστά μας C. Για αυτό και πήγαινε σιγά σιγά, γιατί τέτοιες μπαταριες, εάν τις πουσαρεις παίρνεις τα .....βότσαλα..🙂
|
|
|
Post by stathis on Nov 8, 2018 0:34:03 GMT 2
Σωτήρη οι μπαταρίες που χρησιμοποίουσε παλιότερα ήταν Samsung 18650 3000mAh lipo που είναι πολύ καλές αλλά πλέον βλέπω να χρησιμοποιει άγνωστες μάρκες 18650 li-ion που είναι ελαφριές λόγω τεχνολογίας Li-ion αλλά απροβλεπτες Σε αυτό το βίντεο έχει βάλει li-ion πάντως όπως λες φιλε panandreas, που για τέτοια χρήση, κατα την άποψη μου παντα, είναι και απρόβλεπτη και ακατάλληλη, πολύ απλά γιατί δεν διαθέτει το απαιτούμενο discharge rate, τα γνωστά μας C. Για αυτό και πήγαινε σιγά σιγά, γιατί τέτοιες μπαταριες, εάν τις πουσαρεις παίρνεις τα .....βότσαλα..🙂 Ε δεν το λες και σιγά σιγά, όταν πας με 12+ m/s σε αρκετά σημεία της πτήσης όπως φαίνεται στο βίντεο..
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 8, 2018 8:48:46 GMT 2
Στάθη δεν παρεξηγήθηκες, παραννοηθηκες απλά...! ...δεν τρέχει τίποτα. Λοιπόν η αύξηση των volt κατά 30% είναι βλακεία, δεν έχει νόημα, το να κάνει πειράματα με άλλων τύπων μπαταρίες όπως λιθίου το βλέπω. Ας πούμε οι μπαταρίες των κινητών είναι πολύ μπροστά τεχνολογικά και παρέχουν πολύ ρεύμα για το μέγεθός τους. Θα μπορούσε να παίξει με τέτοιες συστοιχίες πάντα βέβαια στα 2c
|
|
|
Post by panandreas on Nov 8, 2018 10:32:43 GMT 2
Ναι αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί του. Εντάξει είναι εντυπωσιακό να κάνεις 16km με το ταπεινό Hubsan αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να πειραματιστώ με custom μπαταρίες και να βάλω φωτιά σε κάνα δάσος. Για την ώρα ελπίζω να κρατήσει ο καιρός έτσι και να φτάσω τον Στάθη σε εμβέλεια
|
|
|
Post by stathis on Nov 8, 2018 14:42:39 GMT 2
Ναι αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί του. Εντάξει είναι εντυπωσιακό να κάνεις 16km με το ταπεινό Hubsan αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να πειραματιστώ με custom μπαταρίες και να βάλω φωτιά σε κάνα δάσος. Για την ώρα ελπίζω να κρατήσει ο καιρός έτσι και να φτάσω τον Στάθη σε εμβέλεια Χαχαχαχχα... έτσι για να ζηλέψεις..σε λίγο θα πάω για πτήση!!..ο καιρός είναι καλός, έχει σχεδόν άπνοια....πάμε για νέα ρεκόρ!!!
|
|
|
Post by stathis on Nov 8, 2018 15:02:53 GMT 2
Ναι αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί του. Εντάξει είναι εντυπωσιακό να κάνεις 16km με το ταπεινό Hubsan αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να πειραματιστώ με custom μπαταρίες και να βάλω φωτιά σε κάνα δάσος. Για την ώρα ελπίζω να κρατήσει ο καιρός έτσι και να φτάσω τον Στάθη σε εμβέλεια Χαχαχαχχα... έτσι για να ζηλέψεις..σε λίγο θα πάω για πτήση!!..ο καιρός είναι καλός, έχει σχεδόν άπνοια....πάμε για νέα ρεκόρ!!! Εχει δίκιο ο Αντρέας... πολύ ασχολήθηκαμε..εμείς ότι ρεκορ κάνουμε θα είναι με απείραχτο το σκάφος για να έχει μεγαλύτερη αξία!!
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 8, 2018 18:24:35 GMT 2
Ναι αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί του. Εντάξει είναι εντυπωσιακό να κάνεις 16km με το ταπεινό Hubsan αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να πειραματιστώ με custom μπαταρίες και να βάλω φωτιά σε κάνα δάσος. Για την ώρα ελπίζω να κρατήσει ο καιρός έτσι και να φτάσω τον Στάθη σε εμβέλεια Χαχαχαχχα... έτσι για να ζηλέψεις..σε λίγο θα πάω για πτήση!!..ο καιρός είναι καλός, έχει σχεδόν άπνοια....πάμε για νέα ρεκόρ!!! Σταθη πηγες για πτηση; Κανα βιντεακι θα ανεβασεις;
|
|
|
Post by stathis on Nov 8, 2018 21:54:48 GMT 2
Χαχαχαχχα... έτσι για να ζηλέψεις..σε λίγο θα πάω για πτήση!!..ο καιρός είναι καλός, έχει σχεδόν άπνοια....πάμε για νέα ρεκόρ!!! Σταθη πηγες για πτηση; Κανα βιντεακι θα ανεβασεις; Μπα τίποτα Λουκά..δυστυχώς κάποιος γκαντέμης με γλωσσόφαγε...χαχαχα..και έβρεξε ξαφνικά, οπότε πάει η πτήση... και περίμενα πως και πως να πάω σήμερα....τι να κάνουμε γίνονται κι αυτά... Βίντεο έχω σκοπό να ανεβάσω συντομα.. απλά θα χρειαστεί μάλλον κάποια επεξεργασία γιατί το h501s δεν είναι mi drone..
|
|
|
Post by panandreas on Nov 8, 2018 23:53:03 GMT 2
Μπα τίποτα Λουκά..δυστυχώς κάποιος γκαντέμης με γλωσσόφαγε...χαχαχα..και έβρεξε ξαφνικά, οπότε πάει η πτήση... και περίμενα πως και πως να πάω σήμερα....τι να κάνουμε γίνονται κι αυτά... Βίντεο έχω σκοπό να ανεβάσω συντομα.. απλά θα χρειαστεί μάλλον κάποια επεξεργασία γιατί το h501s δεν είναι mi drone.. Δεν ήμουν εγώ Μία από τα ίδια κ εγω. Έφαγα όλη τη λάσπη για να φτάσω στο σημείο που κάνω πτήσεις και άρχισε να ψιχαλίζει....
|
|
|
Post by stathis on Nov 9, 2018 0:00:20 GMT 2
Μπα τίποτα Λουκά..δυστυχώς κάποιος γκαντέμης με γλωσσόφαγε...χαχαχα..και έβρεξε ξαφνικά, οπότε πάει η πτήση... και περίμενα πως και πως να πάω σήμερα....τι να κάνουμε γίνονται κι αυτά... Βίντεο έχω σκοπό να ανεβάσω συντομα.. απλά θα χρειαστεί μάλλον κάποια επεξεργασία γιατί το h501s δεν είναι mi drone.. Δεν ήμουν εγώ Μία από τα ίδια κ εγω. Έφαγα όλη τη λάσπη για να φτάσω στο σημείο που κάνω πτήσεις και άρχισε να ψιχαλίζει.... Χαχαχαχχα..δεν εννοούσα εσένα..αν και τωρα που το λες μου έβαλες ιδέες...βρε μπας και ήσουνα εσύ??
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 9, 2018 5:40:22 GMT 2
Σταθη πηγες για πτηση; Κανα βιντεακι θα ανεβασεις; Μπα τίποτα Λουκά..δυστυχώς κάποιος γκαντέμης με γλωσσόφαγε...χαχαχα..και έβρεξε ξαφνικά, οπότε πάει η πτήση... και περίμενα πως και πως να πάω σήμερα....τι να κάνουμε γίνονται κι αυτά... Βίντεο έχω σκοπό να ανεβάσω συντομα.. απλά θα χρειαστεί μάλλον κάποια επεξεργασία γιατί το h501s δεν είναι mi drone.. Μi δεν ειναι αλλα η καμερα του αν και 1080 ειναι ολα τα λεφτα.Για επεξεργασια τι προγραμμα εχεις;
|
|
|
Post by panandreas on Nov 9, 2018 21:19:05 GMT 2
Τελικά κατάφερα σήμερα να κάνω δύο πτήσεις λίγο πριν σκοτεινιασει αν και είχε αέρα 15km/h με ριπες 25km/h. Σε αυτό το μέρος κάνω πτήσεις προς δύο κατευθύνσεις. Στην βορεια κατεύθυνση είχα φτάσει 520μ πριν χάσω fpv και στην Νότια είχα φτασει 540μ. Αυτά με την κεραία FPV του drone εξωτερικά, αλλιώς έφτανα 330μ max. Με τη νέα κεραία έφτασα στη βόρεια κατεύθυνση 968μ και είχα κι άλλο αλλά είχε πολλές ριπες αέρα και το γύρισα. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής είχα τέλειο σήμα FPV προς οποία κατεύθυνση και να ήταν το drone Στη νότια κατεύθυνση έφτασα 909μ με κανονικό σήμα FPV αλλά έχασα τον έλεγχο και το drone ενεργοποίησε failsafe RTH. Το σήμα fpv ήταν λίγο χειρότερο με χιονακια που και που αλλά ποτέ δεν χάθηκε όπου και αν έβλεπε το drone. Εκεί δίπλα έχει και ένα στρατόπεδο και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο γιατί στη βόρεια κατεύθυνση το rssi στα 2.4ghz ήταν περίπου 90 (step 6) όπως φαίνεται στην φώτο. Βάζω και δύο φώτο να δείτε πως είναι οι κεραίες που έβαλα.
|
|
|
Post by stathis on Nov 9, 2018 22:23:47 GMT 2
Τελικά κατάφερα σήμερα να κάνω δύο πτήσεις λίγο πριν σκοτεινιασει αν και είχε αέρα 15km/h με ριπες 25km/h. Σε αυτό το μέρος κάνω πτήσεις προς δύο κατευθύνσεις. Στην βορεια κατεύθυνση είχα φτάσει 520μ πριν χάσω fpv και στην Νότια είχα φτασει 540μ. Αυτά με την κεραία FPV του drone εξωτερικά, αλλιώς έφτανα 330μ max. Με τη νέα κεραία έφτασα στη βόρεια κατεύθυνση 968μ και είχα κι άλλο αλλά είχε πολλές ριπες αέρα και το γύρισα. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής είχα τέλειο σήμα FPV προς οποία κατεύθυνση και να ήταν το drone Στη νότια κατεύθυνση έφτασα 909μ με κανονικό σήμα FPV αλλά έχασα τον έλεγχο και το drone ενεργοποίησε failsafe RTH. Το σήμα fpv ήταν λίγο χειρότερο με χιονακια που και που αλλά ποτέ δεν χάθηκε όπου και αν έβλεπε το drone. Εκεί δίπλα έχει και ένα στρατόπεδο και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο γιατί στη βόρεια κατεύθυνση το rssi στα 2.4ghz ήταν περίπου 90 (step 6) όπως φαίνεται στην φώτο. Βάζω και δύο φώτο να δείτε πως είναι οι κεραίες που έβαλα. Τελικά τα καταφερες και πεταξες... μπράβο Αντρεα!! Τώρα όσο αναφορά την εμβέλεια σου,παρατηρω αισθητη βελτίωση... αλλά όχι την αναμενόμενη..εγώ θα περίμενα να φτάσεις τουλάχιστον τα 2χλμ.. Απο πού έχεις προμηθευτει την κεραία αυτη??..δεν την έχω ξαναδεί αλλού...
|
|
|
Post by stathis on Nov 9, 2018 22:35:00 GMT 2
Μπα τίποτα Λουκά..δυστυχώς κάποιος γκαντέμης με γλωσσόφαγε...χαχαχα..και έβρεξε ξαφνικά, οπότε πάει η πτήση... και περίμενα πως και πως να πάω σήμερα....τι να κάνουμε γίνονται κι αυτά... Βίντεο έχω σκοπό να ανεβάσω συντομα.. απλά θα χρειαστεί μάλλον κάποια επεξεργασία γιατί το h501s δεν είναι mi drone.. Μi δεν ειναι αλλα η καμερα του αν και 1080 ειναι ολα τα λεφτα.Για επεξεργασια τι προγραμμα εχεις; Καλό είναι και το h501s δε λέω... αλλά αν είχε gimbal θα ήταν τέλειο!! Φίλε για επεξεργασία βίντεο χρησιμοποιω το shotcut...δεν είναι κάτι πολύ δυνατο,αλλά ειναι απλό και κάνει τη δουλειά του,επίσης είναι και στα Ελληνικά και αυτό με βολεύει γιατί δεν γνωριζω Αγγλικά....αυτά..
|
|
|
Post by panandreas on Nov 9, 2018 23:19:27 GMT 2
Τελικά τα καταφερες και πεταξες... μπράβο Αντρεα!! Τώρα όσο αναφορά την εμβέλεια σου,παρατηρω αισθητη βελτίωση... αλλά όχι την αναμενόμενη..εγώ θα περίμενα να φτάσεις τουλάχιστον τα 2χλμ.. Απο πού έχεις προμηθευτει την κεραία αυτη??..δεν την έχω ξαναδεί αλλού... Βασικά είχε σίγουρα πολύ περιθώριο να προχωρήσω ακόμα στην πρώτη πτήση αλλά είχε αρκετό αέρα και ήμουν με 7.2V μπαταρία. Στη δεύτερη πτηση το fpv είχε πάλι καλό σήμα αλλά τερμάτισε ο χειρισμός (2.4gHz) για αυτό έκανε αυτόματα rth ενώ είχα εικονα. Μεγάλη διαφορά είχε και η ποιότητα εικόνας που είχα. Στα 960μ ήταν άψογη και δεν τη έχανα καθολου ούτε σε 360 περιστροφή. Η κεραία είναι η Realacc Triple Feed Patch στον Τ/Χ και η Realacc Pagoda στο drone
|
|