|
Post by petersea on May 22, 2020 7:33:41 GMT 2
Μετα απο ολες τις περιπέτειες, τελικα εφτασε το drone. Συσκευασια του drone ....χυμα... βεβαια ..σακουλα μεταφορας απ εξω και κανενα προστατευτικο..... το κουτι ταλαιπωρημενο...αλλα ευτυχως μεσα ολα δειχνουν οκ! Καλές και απολαυστικές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσεις ☺️
|
|
|
Post by anergos13 on May 22, 2020 7:43:51 GMT 2
|
|
|
Post by kostasskg on May 22, 2020 9:03:06 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Και γω παρέλαβα χθές το Χ8 και προσπαθώ να κάνω update και μου βγάζει το μνμ "sd capacity is not enough". Έχω πάρει καινούργια sd sandisk 64gb extreme pro. Δοκίμασα κ άλλες κάρτες 32gb που έχω κ βγάζει το ίδιο μνμ. Έχει κανείς λύση;;
|
|
|
Post by petersea on May 22, 2020 10:14:49 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Και γω παρέλαβα χθές το Χ8 και προσπαθώ να κάνω update και μου βγάζει το μνμ "sd capacity is not enough". Έχω πάρει καινούργια sd sandisk 64gb extreme pro. Δοκίμασα κ άλλες κάρτες 32gb που έχω κ βγάζει το ίδιο μνμ. Έχει κανείς λύση;; μήπως θέλει να την κάνεις format από την εφαρμογή του drone πρώτα;;;
|
|
|
Post by kostasskg on May 22, 2020 13:44:50 GMT 2
Έχεις δίκιο, αυτό έκανα κ είναι οκ τώρα! Thanks
|
|
|
Post by loykas82 on May 29, 2020 14:27:16 GMT 2
Εσεις που παραλαβατε το 2020 καμια πτηση εχετε κανει για να μας πειτε τις εντυπωσεις σας;
|
|
|
Post by nikos1908 on Jun 5, 2020 10:22:55 GMT 2
Καλημερα παιδια πριν μερικές μέρες παρελαβα και εγώ το fimi x8 se 2020 και έχω προβλημα με το που κάνει συνδεση η εφαρμογή με το χειριστήριο αποσυνδεεται αμέσως ξέρετε κάτι που μπορεί να βοηθησει
|
|
|
Post by Frontier on Jun 5, 2020 19:25:41 GMT 2
Καλημερα παιδια πριν μερικές μέρες παρελαβα και εγώ το fimi x8 se 2020 και έχω προβλημα με το που κάνει συνδεση η εφαρμογή με το χειριστήριο αποσυνδεεται αμέσως ξέρετε κάτι που μπορεί να βοηθησει Καλωσήρθες στην παρέα. Συνήθως τέτοια προβλήματα έχουν να κάνουν με το καλώδιο USB που χρησιμοποιεί κάποιος με το κινητό ή με την θύρα του κινητού: πραγματοποιούνται στιγμιαίες αποσυνδέσεις/επανασυνδέσεις, με αποτέλεσμα την τελική αποσύνδεση. Δοκίμασε κάποιο άλλο καλώδιο.
|
|
|
Post by nikos1908 on Jun 6, 2020 10:20:56 GMT 2
Καλώς σας βρήκα παιδια. Άλλαξα και καλώδιο τίποτα διέγραψα και ξανά κατεβασα την εφαρμογή παλι το ίδιο με το που συνδεθεί κάνει αμέσως από συνδεση.
|
|
|
Post by Frontier on Jun 6, 2020 11:21:08 GMT 2
Καλώς σας βρήκα παιδια. Άλλαξα και καλώδιο τίποτα διέγραψα και ξανά κατεβασα την εφαρμογή παλι το ίδιο με το που συνδεθεί κάνει αμέσως από συνδεση. Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς την εφαρμογή για το X8 2020 (Fimi Navi 2020) και όχι αυτήν του X8 (Fimi Navi). Κάτι άλλο που μπορώ να σκεφτώ έχει να κάνει με την συμβατότητα της εφαρμογής με το κινητό σου, βλέποντας την σελίδα της (αλλά και το τι γράφουν στο rcgroups) η εφαρμογή Fimi navi 2020 έχει αρκετά θέματα με πολλές συσκευές (είναι νέα ακόμη και εξελίσσεται). Δοκίμασε κάποια άλλη συσκευή/κινητό, θεωρώ ότι δεν είναι πρόβλημα της τηλεκατεύθυνσης ή του αεροσκάφους.
|
|
|
Post by nikos1908 on Jun 6, 2020 22:54:33 GMT 2
Αν και νοιώθω βλάκας Χρισημοποιω την Fimi navi θα κατεβάσω την κανονική και θα δοκιμάσω σ ευχαριστώ για την βοηθεια
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 8, 2020 21:45:05 GMT 2
Αν και νοιώθω βλάκας Χρισημοποιω την Fimi navi θα κατεβάσω την κανονική και θα δοκιμάσω σ ευχαριστώ για την βοηθεια Συμβαίνουν αυτά... όμως πες μας τι έγινε τελικά;
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 9, 2020 8:48:22 GMT 2
Άλλαξα συσκευή.Απο samsung a5 πήγα σε xiaomi redmi note 8.Η πρώτη παρατήρηση που έχω να κανω είναι με το app.Στη νέα συσκευή πέρασα το app,έκανα σύνδεση με το σκάφος και βλεπω ότι δε κρατά τα στοιχεια πτήσεων που έχω κάνει.Δευτερη και σημαντικότερη παρατήρηση είναι ότι πλέον δεν έχω delay στη μετάδοση εικονας(μειώθηκε στο ελάχιστο).
|
|
|
Post by thomas on Jun 9, 2020 13:55:32 GMT 2
Άλλαξα συσκευή.Απο samsung a5 πήγα σε xiaomi redmi note 8.Η πρώτη παρατήρηση που έχω να κανω είναι με το app.Στη νέα συσκευή πέρασα το app,έκανα σύνδεση με το σκάφος και βλεπω ότι δε κρατά τα στοιχεια πτήσεων που έχω κάνει.Δευτερη και σημαντικότερη παρατήρηση είναι ότι πλέον δεν έχω delay στη μετάδοση εικονας(μειώθηκε στο ελάχιστο). Οσο αφορα το συγκεκριμενο σφαλμα πιστευω θα διορθωθει με καποιο μελλοντικό update της εφαρμογης για το συγκεκριμενο τηλεφωνο!
|
|
|
Post by Frontier on Jun 10, 2020 7:11:11 GMT 2
Άλλαξα συσκευή.Απο samsung a5 πήγα σε xiaomi redmi note 8.Η πρώτη παρατήρηση που έχω να κανω είναι με το app.Στη νέα συσκευή πέρασα το app,έκανα σύνδεση με το σκάφος και βλεπω ότι δε κρατά τα στοιχεια πτήσεων που έχω κάνει.Δευτερη και σημαντικότερη παρατήρηση είναι ότι πλέον δεν έχω delay στη μετάδοση εικονας(μειώθηκε στο ελάχιστο). Έχει αναφερθεί και παλαιότερα ότι η εφαρμογή ΔΕΝ συγχρονίζει τα logs που είναι αποθηκευμένα στο αεροσκάφος με αυτά της συσκευής. Τουτέστιν, η συσκευή "ξέρει" μόνο τις πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν με αυτήν, όχι τις συνολικές (όπως και τα logs) του αεροσκάφους.
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 10, 2020 10:27:11 GMT 2
Άλλαξα συσκευή.Απο samsung a5 πήγα σε xiaomi redmi note 8.Η πρώτη παρατήρηση που έχω να κανω είναι με το app.Στη νέα συσκευή πέρασα το app,έκανα σύνδεση με το σκάφος και βλεπω ότι δε κρατά τα στοιχεια πτήσεων που έχω κάνει.Δευτερη και σημαντικότερη παρατήρηση είναι ότι πλέον δεν έχω delay στη μετάδοση εικονας(μειώθηκε στο ελάχιστο). Έχει αναφερθεί και παλαιότερα ότι η εφαρμογή ΔΕΝ συγχρονίζει τα logs που είναι αποθηκευμένα στο αεροσκάφος με αυτά της συσκευής. Τουτέστιν, η συσκευή "ξέρει" μόνο τις πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν με αυτήν, όχι τις συνολικές (όπως και τα logs) του αεροσκάφους. Μάνο κάτι σχετικό άσχετο. Μεταφορά του σκάφους σε βαλίτσακι για ταξίδι με αεροπλάνο επιτρέπεται;
|
|
|
Post by tsopirs on Jun 10, 2020 10:30:37 GMT 2
Ναι κανονικά
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 12, 2020 6:53:43 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 12, 2020 7:00:19 GMT 2
Και σε μαύρο...! Καλά, τι τιμές είναι αυτές, ποιος θα δώσει τόσα λεφτά; Attachments:
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 12, 2020 10:33:47 GMT 2
Καλα αυτοι παραμιλανε.Η τιμη εισαι σα τη τιμη του πετρελαιο.
|
|
|
Post by giorgosmessa on Jun 14, 2020 9:33:27 GMT 2
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 14, 2020 10:22:45 GMT 2
Που ειναι το βιντεο και τα άλογα όρο;
|
|
pablo
New Member
|
Post by pablo on Jun 14, 2020 18:55:53 GMT 2
Έχει βγάλει κανείς άκρη με κάποια ρουτίνα editing για τα ΑΘΛΙΑ DNG αρχεία του X8 ? προσπάθησα σε πολλές να βγάλω άκρη μέσω Adobe Camera Raw αλλα δεν μπορω να πλησιάσω καν το jpg που βγάζει.
Επίσης όντως μετα το τελευταίο update γέρνει σαφέστατα ο ορίζοντας...
|
|
|
Post by sgcfimix8seblack on Jun 14, 2020 18:56:02 GMT 2
Καλησπερα , ειμαι κατοχος του Fimi x8se black edition . ( αναμονη 4-5 μηνων και απο Gearbest και απο Bangood , τελικα πηρα τα χρηματα πισω και εκανα την παραγγελια μεσω EBAY απο καταστημα στην Εσθονια και μου ηρθε σε 7-8 μερες ) Θα μπω κατευθειαν στις ερωτησεις.
1. Το controller μετα απο 15-20 πτησης και χωρις να το εχω χτυπησει η να το εχω ρίξει , απο το εσωτερικό ( δεξιο μερος οπως το κραταμε ) ακουγεται ενας θορυβος σαν να εχουν φυγει 2-3 βιδες ( μεχρι στιγμης το πεταω χωρις προβληματα ) . Ξερει κανεις πως να το ανοίξω να δω τι γινεται εκει μεσα ? 2. Το πετάω με ΧΙΑΟΜΙ REDMI NOTE 8 PRO και μου δημιουργει πολλα σπασιματα η οθονη . ( κυριως οταν κατεβαζω το Gimball ). Του εχω κανει μεχρι στιγμης 3 upgrade στο fimware χωρις να βλεπω διαφορά στο συγκεκριμενο θεμα . 3. Υπαρχουν ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο ? ( black )
Αν καποιος μπορει να βοηθησει γιατι ειναι το πρωτο μου και ηδη εχω απογοητευτει . Ευχαριστω
|
|
|
Post by Frontier on Jun 15, 2020 8:53:23 GMT 2
Καλησπερα , ειμαι κατοχος του Fimi x8se black edition . ( αναμονη 4-5 μηνων και απο Gearbest και απο Bangood , τελικα πηρα τα χρηματα πισω και εκανα την παραγγελια μεσω EBAY απο καταστημα στην Εσθονια και μου ηρθε σε 7-8 μερες ) Θα μπω κατευθειαν στις ερωτησεις. 1. Το controller μετα απο 15-20 πτησης και χωρις να το εχω χτυπησει η να το εχω ρίξει , απο το εσωτερικό ( δεξιο μερος οπως το κραταμε ) ακουγεται ενας θορυβος σαν να εχουν φυγει 2-3 βιδες ( μεχρι στιγμης το πεταω χωρις προβληματα ) . Ξερει κανεις πως να το ανοίξω να δω τι γινεται εκει μεσα ? 2. Το πετάω με ΧΙΑΟΜΙ REDMI NOTE 8 PRO και μου δημιουργει πολλα σπασιματα η οθονη . ( κυριως οταν κατεβαζω το Gimball ). Του εχω κανει μεχρι στιγμης 3 upgrade στο fimware χωρις να βλεπω διαφορά στο συγκεκριμενο θεμα . 3. Υπαρχουν ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο ? ( black ) Αν καποιος μπορει να βοηθησει γιατι ειναι το πρωτο μου και ηδη εχω απογοητευτει . Ευχαριστω Καλωσήρθες στην παρέα. Για την αποσυναρμολόγηση του χειριστηρίου, δες αυτό το βίντεο.
|
|
|
Post by giorgosmessa on Jun 21, 2020 12:11:35 GMT 2
ένα βίντεο από μένα
|
|
|
Post by giorgosmessa on Jul 6, 2020 21:57:43 GMT 2
|
|
|