|
Post by scorpio3 on May 31, 2019 19:31:38 GMT 2
Καλημέρα στην παρέα τι landing pad προτείνεται?? 55mm η 75mm για το fimi x8 se Καλησπερα Νικο,εγω εχω παραγγειλει το pgytech landing pad pro που ειναι πιο συμπαγες και οχι φτερο στο ανεμο σαν τα πιο απλα και δεν χρειαζεται και στηριγματα,αυτα ειναι και γουστα βεβαια... Προς το παρων ομως οταν μου ερθει θα το χρησημοποιω σαν βενταλια για να κανω αερα γιατι με το bangood που μπλεξαμε,να δουμε ποτε θα ερθει,αν ερθει... το ειδα Στάθη σκέφτομαι αυτό ναι
|
|
|
Post by nickpsar on May 31, 2019 19:33:02 GMT 2
Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μικρό μέγεθος κατά την μεταφορά.
|
|
|
Post by Εfstathios on May 31, 2019 20:18:52 GMT 2
Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μικρό μέγεθος κατά την μεταφορά. Α ρε Νικο! Ανυπομονω κι εγω να παραλαβω(και τα δυο!) Σε βλεπω κανεις τρελες πτησεις εκει στην Έδεσσα,εχεις και ωραια πιστα φιλαρακι...
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 1, 2019 17:35:32 GMT 2
Δεν βγαζω ακρη με το Bangood.Απ οτι τσεκαρω σε προηγουμενες παραγγελιες δικες μου αλλα και φιλων,οταν η παραγγελια αλλαζει σε shiped στο λογαριασμο την επομενη μερα το tracking λειτουργει κανονικα,τωρα περασαν 7 μερες και .....μπιπ Τους ρωταω τι γινεται και...κανουν τον Κινεζο... Θα ενημερωσω οταν εχω νεοτερα γιατι σιγουρα και αλλοι που παρακολουθουν το forum εχουν μπλεξει με το Bangood
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 1, 2019 18:18:44 GMT 2
Δεν βγαζω ακρη με το Bangood.Απ οτι τσεκαρω σε προηγουμενες παραγγελιες δικες μου αλλα και φιλων,οταν η παραγγελια αλλαζει σε shiped στο λογαριασμο την επομενη μερα το tracking λειτουργει κανονικα,τωρα περασαν 7 μερες και .....μπιπ Τους ρωταω τι γινεται και...κανουν τον Κινεζο... Θα ενημερωσω οταν εχω νεοτερα γιατι σιγουρα και αλλοι που παρακολουθουν το forum εχουν μπλεξει με το Bangood περίεργο Στάθη από την στιγμή που πήρες τρακινκ... δες το δικό μου
|
|
|
Post by Frontier on Jun 1, 2019 19:43:04 GMT 2
nickpsar: Οι εικόνες που ενσωματώνεις στα μηνύματά σου δεν φαίνονται.
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 1, 2019 19:50:48 GMT 2
στο tapatalk φαίνονται κανονικά Νίκο δοκίμαζε να της ανεβάζεις σαν συλλογή κ οχι σαν συνημμένο απο tapatalk
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 1, 2019 21:11:32 GMT 2
Δεν βγαζω ακρη με το Bangood.Απ οτι τσεκαρω σε προηγουμενες παραγγελιες δικες μου αλλα και φιλων,οταν η παραγγελια αλλαζει σε shiped στο λογαριασμο την επομενη μερα το tracking λειτουργει κανονικα,τωρα περασαν 7 μερες και .....μπιπ Τους ρωταω τι γινεται και...κανουν τον Κινεζο... Θα ενημερωσω οταν εχω νεοτερα γιατι σιγουρα και αλλοι που παρακολουθουν το forum εχουν μπλεξει με το Bangood περίεργο Στάθη από την στιγμή που πήρες τρακινκ... δες το δικό μου Αυτο ακριβως ρε Νικο...θελω να πιστευω οτι καπου εχει κολησει η δεν το εχουν στειλει ακομη καν...Αντε το δικο σου παει σφαιρα! Με το καλο να παραλαβεις!
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 1, 2019 21:18:16 GMT 2
περίεργο Στάθη από την στιγμή που πήρες τρακινκ... δες το δικό μου Αυτο ακριβως ρε Νικο...θελω να πιστευω οτι καπου εχει κολησει η δεν το εχουν στειλει ακομη καν...Αντε το δικο σου παει σφαιρα! Με το καλο να παραλαβεις! ευχαριστώ Στάθη!! Τι να πω μακαρι να ξεκολλήσει κ το δικο σου γρήγορα
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 1, 2019 21:29:45 GMT 2
Το screenshot ειναι απο την εφαρμογη του banggood?
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 1, 2019 21:32:17 GMT 2
Το screenshot ειναι απο την εφαρμογη του banggood? οχι απο την εφαρμογή track checker mobile
|
|
|
Post by nickpsar on Jun 1, 2019 21:59:14 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jun 2, 2019 12:18:47 GMT 2
nickpsar: Μια χαρά φαίνονται τώρα, ευχαριστώ. Με το πορτοκαλί launch pad το precision landing λειτουργεί στο X8;
|
|
|
Post by tsopirs on Jun 2, 2019 12:43:21 GMT 2
Πήρα και εγώ ένα αλλά ακόμη δεν το έχω ανοίξει κάθετε στην άκρη ένα τρίμηνο τώρα. 80αρι πήρα και είναι για να απογειωθεί όχι anafi αλλά 747..
|
|
|
Post by nickpsar on Jun 2, 2019 14:11:59 GMT 2
nickpsar : Μια χαρά φαίνονται τώρα, ευχαριστώ. Με το πορτοκαλί launch pad το precision landing λειτουργεί στο X8; Μέχρι στιγμής με το τελευταίο firmaware δεν έχω καταφέρει ούτε μια φορά σωστή εκτέλεση από το X8 της λειτουργίας precise landing. Οι δοκιμές συνεχίζονται.....
|
|
|
Post by Frontier on Jun 2, 2019 14:24:14 GMT 2
nickpsar : Μια χαρά φαίνονται τώρα, ευχαριστώ. Με το πορτοκαλί launch pad το precision landing λειτουργεί στο X8; Μέχρι στιγμής με το τελευταίο firmaware δεν έχω καταφέρει ούτε μια φορά σωστή εκτέλεση από το X8 της λειτουργίας precise landing. Οι δοκιμές συνεχίζονται..... Περίεργο. Θυμάμαι ότι κάποιος στο RCGroups - αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κοντά 2 μήνες πριν (και αντίστοιχες εκδόσεις firmware) - είχε βάλει βίντεο που έδειχνε ότι έπαιζε κανονικά, αλλά ήθελε πορτοκαλί χρώμα στο pad για να το ανιχνεύσει.
|
|
|
Post by nickpsar on Jun 2, 2019 17:37:06 GMT 2
Μέχρι στιγμής με το τελευταίο firmaware δεν έχω καταφέρει ούτε μια φορά σωστή εκτέλεση από το X8 της λειτουργίας precise landing. Οι δοκιμές συνεχίζονται..... Περίεργο. Θυμάμαι ότι κάποιος στο RCGroups - αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κοντά 2 μήνες πριν (και αντίστοιχες εκδόσεις firmware) - είχε βάλει βίντεο που έδειχνε ότι έπαιζε κανονικά, αλλά ήθελε πορτοκαλί χρώμα στο pad για να το ανιχνεύσει. Πολύ σωστά θυμάσαι αλλά εάν προσέξεις το landing pad είναι τοποθετημένο πάνω σε χιονισμένο έδαφος. Δηλαδή δημιουργείται μεγάλη αντίθεση με το πορτοκαλί χρώμα. Στο RC Groups υπάρχει ένας "συνάδελφος" από Ιαπωνία ο οποίος δοκιμάζει φανατικά τη συγκεκριμένη λειτουργία μετά από κάθε αναβάθμιση. Στις χθεσινές του δοκιμές με το νέο firmware αναφέρει ότι το Χ8 δεν μπορεί να διακρίνει το πορτοκαλί pad όταν τοποθετείται σε γρασίδι δηλαδή σε έδαφος με βλάστηση (πράσινο χρώμα) το δε μπλε χρώματος pad δεν το αναγνωρίζει σε καμία επιφάνεια. Μόνο όταν το πορτοκαλί pad τοποθετείται σε επιφάνεια εκτός από πράσινο γρασίδι, όπως χαλίκι, σκυρόδεμα, ασημένιο φύλλο ή λευκό φύλλο το Χ8 εκτελεί σωστά τη λειτουργία. Αυτό είναι και το βίντεο με τις δοκιμές του. Ο Ιάπωνας φίλος μας προτείνει αιώρηση 10 sec στα 4-6 μέτρα πάνω από το landing pad μετά την απογείωση.
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 2, 2019 18:15:16 GMT 2
Ελπιζω αυτο το x8 να μην εχει περασμενο το τελευταιο firmware!!! Το gimbal εχει τρελη κλιση! Παντως στα βιντεο εδω στο forum απο την αρχη σε ολους παιζει καμπανα,οποτε λογικα καποια εχουν προβλημα και καποια οχι....
|
|
|
Post by atopos on Jun 3, 2019 5:17:20 GMT 2
Καλησπερα, Εχω ενα κινητο xiaomi note 3 pro και καθετε (snap 650/3gb ram/5,5 inch), ειναι αρκετο για την εφαρμογη της fimi (δεν θα τρεχει τιποτα αλλο παραλληλα- ουτε sim δεν θα χει-)?
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 3, 2019 9:19:13 GMT 2
Ανεβάζω δύο μικρά βιντεάκια από την πρώτη πτήση που περιορίσθηκε σε λίγα πράγματα, περισσότερο εξοικείωση με το σκάφος και διαπίστωση καλής λειτουργίας. Πως σας φαίνεται ο ορίζοντας, εντάξει μόνο σε θάλασσα το καταλαβαίνεις ακριβώς αλλά νομίζω είναι ίσιος. Πάντως αργεί πάρα πολύ η διαδικασία στο Youtube για 4Κ.
|
|
|
Post by petersea on Jun 3, 2019 9:29:50 GMT 2
Πως σας φαίνεται ο ορίζοντάς, εντάξει μόνο σε θάλασσα το καταλαβαίνεις ακριβώς αλλά νομίζω είναι ίσιος. Ανεβάζω άλλο ένα μικρό βιντεάκι, αργεί πάρα πολύ η διαδικασία στο Youtube Μία χαρά είναι, καλές πτήσεις!!! 😊
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 4, 2019 10:09:57 GMT 2
Τι σου κανουν δυο κουτακια απο μπυρα... Βεβαια τωρα ειμαι σε δίλημμα Amstel ή Heineken???
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 4, 2019 10:15:47 GMT 2
Ταξιδεύει σε σχετικα χαμηλο υψος,με σταθερη χαμηλη ταχυτητα σε περιβάλλον με μηδενικές παρεμβολες και φυσικα...κουτακια απο μπυρα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 4, 2019 13:54:24 GMT 2
Τι σου κανουν δυο κουτακια απο μπυρα... Βεβαια τωρα ειμαι σε δίλημμα Amstel ή Heineken??? Μάλλον θα πρέπει να κοιτάμε με καχυποψία τέτοια βίντεο, μου θυμίζει εκείνον στα χιόνια που είχε πάει 8 χιλ. απόσταση αλλά ήταν προφανές ότι ακολουθούσε με αυτοκίνητο την πορεία του Χ8. Λοιπόν, τι έχουμε εδώ, το σκάφος έφτασε 7,4 χιλ. χωρίς να χάνει καθόλου το FPV αν και η ένδειξη ήταν στα κόκκινα... Το "σημαντικότερο" είναι ότι εκεί πέρα, τόσο μακριά, το σήμα της τηλεκατεύθυνσης-τηλεμετρίας ήταν τέρμα, που και που γινόταν κίτρινο...! Αν είναι δυνατόν στα 7,4 χιλ. να πάει έτσι, εκτός αν για κεραία εκπομπής έβαλε κάποια μεγάλη κατευθυνόμενη με το πολλά στοιχεία και DB και δεν μας την δείχνει. Αν ήταν να γίνεται η δουλειά με τα κουτάκια (που δεν είναι άσχημη ιδέα) τα δύο σήματα θα έπρεπε να συμβαδίζουν σε ένταση σε αρκετά μεγάλο βαθμό... Παραμύθια λοιπόν... Attachments:
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 4, 2019 14:03:28 GMT 2
Τι σου κανουν δυο κουτακια απο μπυρα... Βεβαια τωρα ειμαι σε δίλημμα Amstel ή Heineken??? Μάλλον θα πρέπει να κοιτάμε με καχυποψία τέτοια βίντεο, μου θυμίζει εκείνον στα χιόνια που είχε πάει 8 χιλ. απόσταση αλλά ήταν προφανές ότι ακολουθούσε με αυτοκίνητο την πορεία του Χ8. Λοιπόν, τι έχουμε εδώ, το σκάφος έφτασε 7,4 χιλ. χωρίς να χάνει καθόλου το FPV αν και η ένδειξη ήταν στα κόκκινα... Το "σημαντικότερο" είναι ότι εκεί πέρα, τόσο μακριά, το σήμα της τηλεκατεύθυνσης-τηλεμετρίας ήταν τέρμα, που και που γινόταν κίτρινο...! Αν είναι δυνατόν στα 7,4 χιλ. να πάει έτσι, εκτός αν για κεραία εκπομπής έβαλε κάποια μεγάλη κατευθυνόμενη με το πολλά στοιχεία και DB και δεν μας την δείχνει. Αν ήταν να γίνεται η δουλειά με τα κουτάκια (που δεν είναι άσχημη ιδέα) τα δύο σήματα θα έπρεπε να συμβαδίζουν σε ένταση σε αρκετά μεγάλο βαθμό... Παραμύθια λοιπόν... Hlias,σωστα τα λες μπορει να προχωρά στους κατσικοδρομους και να το ακολουθει,παντως και η μπαταρια μια χαρα τα πηγε,εκτος κι αν εχει κανει και κανα μονταζ.
|
|
|
Post by petersea on Jun 4, 2019 15:13:45 GMT 2
Καλησπερα, Εχω ενα κινητο xiaomi note 3 pro και καθετε (snap 650/3gb ram/5,5 inch), ειναι αρκετο για την εφαρμογη της fimi (δεν θα τρεχει τιποτα αλλο παραλληλα- ουτε sim δεν θα χει-)? Μία χαρά θα είναι πιστεύω, εγώ το πετούσα με xiaomi redmi note 4...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 4, 2019 15:21:54 GMT 2
Η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα, το έχει το απόθεμα, δείτε στο τεστ του δικού μας Νίκου που πήγε πάνω από 6 χιλ. η στάθμη ήταν αρκετά ψηλά, τα σήματα είναι το θέμα. Στην πτήση αυτή ο Νίκος είχε χρησιμοποιήσει Boost κεραιών... Attachments:
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 5, 2019 19:29:28 GMT 2
Καταπληκτικο video.Διαβαζω διαφορες κριτικες για το x8 που καποιοι λενε ενταξει....αρκετα καλο το βιντεο... Τι λετε ρε παιδια και με αυτη την τιμη Απιστευτη ποιοτητα εχει το video!
|
|
|
Post by tsopirs on Jun 5, 2019 19:39:44 GMT 2
Αν πούμε ότι κάνει 400€ συν 2 μπαταρίες πάμε στα 600..στο αμαζόνα βρίσκεις anafi στα 650... Το χειριστήριο θεωρώ ότι είναι πολύ άβολο, βάλε τσάντα κτλ... ..η ποιότητα δεν έχει και μεγάλη σχέση.. Εξάλλου με 230 περνεις zino αν δεν σε ενδιαφέρει η απόσταση.. Αρκετά καλύτερη εικόνα... Τα χρώματα πάσχουν ειδικά σε δέντρα και όταν υπάρχει πολύ δέντρο χάνει λίγο τον μπούσουλα... Κατά τα άλλα αν βρεθεί το πρόβλημα που βουτάει.. Είναι πολύ καλή επιλογή για σπαστό... Ίσως η τοπ σε αυτά τα χρήματα μιας και προσφέρει μεγάλο χρόνο πτήσεις και μεγάλες αποστάσεις
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 5, 2019 19:59:32 GMT 2
Αν πούμε ότι κάνει 400€ συν 2 μπαταρίες πάμε στα 600..στο αμαζόνα βρίσκεις anafi στα 650... Το χειριστήριο θεωρώ ότι είναι πολύ άβολο, βάλε τσάντα κτλ... ..η ποιότητα δεν έχει και μεγάλη σχέση.. Εξάλλου με 230 περνεις zino αν δεν σε ενδιαφέρει η απόσταση.. Αρκετά καλύτερη εικόνα... Τα χρώματα πάσχουν ειδικά σε δέντρα και όταν υπάρχει πολύ δέντρο χάνει λίγο τον μπούσουλα... Κατά τα άλλα αν βρεθεί το πρόβλημα που βουτάει.. Είναι πολύ καλή επιλογή για σπαστό... Ίσως η τοπ σε αυτά τα χρήματα μιας και προσφέρει μεγάλο χρόνο πτήσεις και μεγάλες αποστάσεις Προσωπικα,σε ολα αυτα που αναφέρεις βρισκω πιο ολοκληρωμενο το fimi x8,και καλυτερο σε ολους τους τομεις,(οταν ειναι σωστα ρυθμισμενο)βεβαια αυτα ειναι και γουστα οπως εχουμε πει!Τωρα το προβλημα που βουταει,πιστευω οτι οφείλεται σε λαθος χειρισμό αφου ολοενα και περισσοτερες περιπτωσεις που βουτηξε,αποδεικνύεται στην συνέχεια οτι ουτε λιγο ουτε πολυ την ειχε κανει την πατατα/ταρζανια ο χειριστης.Φυσικα καλο θα ηταν να μην υπηρχε αυτη η φημη για το...fimi Εχουν πουληθει χιλιαδες ηδη οποτε σιγα σιγα θα εξελιχθεί το προβλημα αν υπαρχει.Επισης η αναλογια πωλήσεων/προβληματων ειναι ελαχιστη.
|
|