|
Post by tsopirs on May 17, 2019 22:40:14 GMT 2
Απωλεια στήριξης είναι στα βίντεό..Σαν να σβήνει ένα η παραπάνω μοτέρ.. Οπότε δεν είναι θέμα χρηστών..ανεβαίνει 30μέτρα πχ και με το που καν ει 10 η 20 μπροστά χάνει ένα μοτέρ πιθανόν..κάποια ξαναπερνουν εμπρός και την γλιτώνουν..κάποια αλλά απλά σκάνε κάτω σαν καρπουζια
|
|
|
Post by tsopirs on May 18, 2019 14:27:14 GMT 2
Δεν ξέρω τι φταίει αλλά φαίνεται για απωλεια στήριξης... Τώρα τι φταίει θα το βρει η fimi όπως βρήκε στο mi και έβγαλε το 4Κ μετά με ένα κάρο βελτιώσεις.. Δεν είναι 3 με 4 αυτά που έπεσαν η αυτά που ξαφνικά επανήλθαν και την γλίτωσαν..είναι πολύ παραπάνω..Αυτό έλειπε 400 ευρώ drone να πέφτει από λάθος της εταιρίας και να μην στα αντικαταστει..των 30 ευρώ πέρνεις και δεν πέφτει από της πρώτες πτήσεις..ελπίζω να διορθωθεί άμεσα το θέμα ότι και να είναι..
|
|
|
Post by Εfstathios on May 18, 2019 16:53:25 GMT 2
Γεια σας,σημερα ειχα την ευκαιρια να συναντησω φιλο που ειχε το fimi x8 se...δυστυχως παρακολουθησα κι εγω ζωντανα το κλασικο προβλημα που σβηνει ξαφνικα χωρις λογω στην πορεια ευθεια ενω πεταγε χαλαρα.Στην εν λογω περιπτωση βουτηξε στην θαλασσα (Λαγονησι) ηταν και αλλα παιδια εκει που πετουσαν.Κριμα,το παλικαρι εφυγε με το χειριστηριο,κριμα,ελπιζω να ειναι firmware και να το διορθωσουν.
|
|
|
Post by scorpio3 on May 18, 2019 17:36:05 GMT 2
Γεια σας,σημερα ειχα την ευκαιρια να συναντησω φιλο που ειχε το fimi x8 se...δυστυχως παρακολουθησα κι εγω ζωντανα το κλασικο προβλημα που σβηνει ξαφνικα χωρις λογω στην πορεια ευθεια ενω πεταγε χαλαρα.Στην εν λογω περιπτωση βουτηξε στην θαλασσα (Λαγονησι) ηταν και αλλα παιδια εκει που πετουσαν.Κριμα,το παλικαρι εφυγε με το χειριστηριο,κριμα,ελπιζω να ειναι firmware και να το διορθωσουν. κρίμα πολύ κρίμα για το παλικάρι.... ελπίζω με το βιντεακι που κράτησε να βγάλει άκρη με fimi και να του στείλουν άλλο...... πολλά τα περιστατικά τελικά....
|
|
|
Post by Εfstathios on May 18, 2019 18:53:53 GMT 2
Γεια σας,σημερα ειχα την ευκαιρια να συναντησω φιλο που ειχε το fimi x8 se...δυστυχως παρακολουθησα κι εγω ζωντανα το κλασικο προβλημα που σβηνει ξαφνικα χωρις λογω στην πορεια ευθεια ενω πεταγε χαλαρα.Στην εν λογω περιπτωση βουτηξε στην θαλασσα (Λαγονησι) ηταν και αλλα παιδια εκει που πετουσαν.Κριμα,το παλικαρι εφυγε με το χειριστηριο,κριμα,ελπιζω να ειναι firmware και να το διορθωσουν.
Για δωσε περισοτερες πληροφοριες ποσες φορες ειχε πεταξει ειχε βγαλει βιντεο με το προγραμα την ωρα που πεταγε με το κινητο για να εχει αποδειξεις;;εσωσε το flight log απο το κινητο? στα ποσα μεσα έπεσε;; οταν λες εσβησε επεσε πετρα? ειχε βαλει τελευταιο firmware?
Ειχε πεταξει περιπου 20 φορες ολα τελεια νορμαλ,σε πορεια προς την θαλασσα μεσα,ξαφνικα ανεξελεγκτη πορεια προς τα κατω τερμα γκαζι,δεν ειχε καμια ελπιδα να σωθει.Βιντεακι τραβαγε,αλλα τωρα εκει που ειναι η sd....αστο.Στο κινητο δεν εκανε screen record
|
|
|
Post by tsopirs on May 18, 2019 19:00:44 GMT 2
Fimi εγγύηση.. Ευτυχώς τα mi γυρνάνε πίσω συνήθως όταν λένε ξαφνικά από 90% μπαταρία 0% και τουλάχιστον έχεις πετάξει 10/20 φορές πριν κλάψεις 100ευρω μπαταρία....
|
|
|
Post by scorpio3 on May 18, 2019 19:11:49 GMT 2
Για δωσε περισοτερες πληροφοριες ποσες φορες ειχε πεταξει ειχε βγαλει βιντεο με το προγραμα την ωρα που πεταγε με το κινητο για να εχει αποδειξεις;;εσωσε το flight log απο το κινητο? στα ποσα μεσα έπεσε;; οταν λες εσβησε επεσε πετρα? ειχε βαλει τελευταιο firmware?
Ειχε πεταξει περιπου 20 φορες ολα τελεια νορμαλ,σε πορεια προς την θαλασσα μεσα,ξαφνικα ανεξελεγκτη πορεια προς τα κατω τερμα γκαζι,δεν ειχε καμια ελπιδα να σωθει.Βιντεακι τραβαγε,αλλα τωρα εκει που ειναι η sd....αστο.Στο κινητο δεν εκανε screen record αρα ισως φαγώθηκαν τα καλώδια απο κάποιο πόδι άνοιξε κλείσε με την πάροδο τού χρόνου... το ελαττωματικό σημείο του drone σε κάποια μοντέλα.... προσοχή οπότε να τραβαμε κ screen record
|
|
|
Post by tsopirs on May 18, 2019 21:20:46 GMT 2
20 φορες ειναι παρα πολες για να γινει στραβή........η μπαταρια σε ποιο lvl ήτανε?ετσι τωρα χωρις βιντεο και χωρις flight log τι να αποδείξεις;; εχεις επικοινωνια να μας πει τι θα γινει τουλάχιστον;; τωρα tsopiris η μπαταρια με το καιρο παντα πέφτει......τωρα αυτη που εχει μνήμη ποσες φορες μπορεις να πεταξεις 50 φορες;; γιατι για 20 πτησεις ειναι παρα πολυ λιγες για να κλασει και να δινεις 100 ευρω για τοσες λιγες πτήσεις. τα καλωδια οντως ειναι έλεινα φτηνής ποιότητας απο οτι ειδα στο βιντεο απο αυτο που κυκλοφορεί τωρα αυτος ελεγε οτι εξεταιας του εγινε αλλα και παλι φαίνεται οτι ειναι μαπα η ποιότητα τους. Εγώ ανοίγω και κλείνω την anafi πάνω από 20 φορές την μέρα.. Όλα τα πόδια.. Έπεσε και δύο τρεις φορές και είναι μια χαρά.. Μόνο της ημέρες που βρέχει ίσως την γλιτώσει.. Εχθές και της 3 μπαταρίες, σήμερα δύο.. Στο συγκεκριμένο και ολας τα καλώδια πάνε κομπλέ με το μπράτσο.. Αποκλείεται να φαγώθηκαν.. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε αναδιπλουμενο... Όσο για την μπαταρία.. Η πρώτη έβγαλε 168 κύκλους.. Η 2η 3η μαζί έβγαλαν 35 και η 4η5η έχουνε 5 μιας και με αυτά που βλέπω με της μπαταρίες της fimi το έχω μόνο για να πιάνει σκόνη.. Και πιάνει και πολύ χώρο το άτιμο.. Δυστυχώς το παλικάρι δεν προκειτε να βγάλει άκρη.. Δεν έχω κάνει screen recorded ούτε καν στο 380 που ήταν για τα ανάθεμα.. Αν και πρέπει να ξεκινήσω μιας και το p30 το έχει από την μάνα τού..
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 18, 2019 23:55:35 GMT 2
Γεια σας,σημερα ειχα την ευκαιρια να συναντησω φιλο που ειχε το fimi x8 se...δυστυχως παρακολουθησα κι εγω ζωντανα το κλασικο προβλημα που σβηνει ξαφνικα χωρις λογω στην πορεια ευθεια ενω πεταγε χαλαρα.Στην εν λογω περιπτωση βουτηξε στην θαλασσα (Λαγονησι) ηταν και αλλα παιδια εκει που πετουσαν.Κριμα,το παλικαρι εφυγε με το χειριστηριο,κριμα,ελπιζω να ειναι firmware και να το διορθωσουν. Ωωωωωω τι κρίμα.... αν είναι δυνατόν... Βλέπω να μένει στο ντουλάπι, που να ξεθαρρέψεις με τέτοια που γίνονται... Πριν λίγες μέρες κάπου είχα δει και άλλο ελληνικό να πέφτει... 2 πτώσεις είναι πολλές αν αναλογιστούμε ότι τα Χ8 στη χώρα μας είναι ελάχιστα...
|
|
|
Post by scorpio3 on May 19, 2019 8:40:30 GMT 2
μια χαρά ο ορίζοντας εδω.....περιεργο σε πολλά να είναι στραβά
|
|
|
Post by Εfstathios on May 19, 2019 9:10:26 GMT 2
Καλημερα,εσεις που το αγορασατε απο ποιο κινεζομαγαζο σας το εστειλαν? Μηπως παιζουν ρολο και οι παρτιδες? Τωρα καποια μαγαζια δεν το στελνουν,η σου ακυρωνουν την παραγγελια μετα απο 10 μερες. .
|
|
|
Post by scorpio3 on May 19, 2019 10:28:00 GMT 2
|
|
|
Post by Εfstathios on May 19, 2019 14:46:42 GMT 2
Ακρως απόρρητο ειναι ρε παιδια απο που σας τα εστειλαν? Μπας και βγαλουμε ακρη?
|
|
|
Post by petersea on May 19, 2019 15:20:47 GMT 2
Ακρως απόρρητο ειναι ρε παιδια απο που σας τα εστειλαν? Μπας και βγαλουμε ακρη? χωρίς να το έχω το είχα παραγγείλει όμως θα σου πω οι περισσότεροι το έχουν πάρει από banggood, τώρα έχει αρχίσει να στέλνει και το gearbest που προσωπικά έχω περισσότερο εμπιστοσύνη για το θέμα τελωνείου
|
|
|
Post by Εfstathios on May 19, 2019 15:25:54 GMT 2
Σ'ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια .
|
|
|
Post by Εfstathios on May 19, 2019 15:33:45 GMT 2
Δυστυχως το gearbest δεν το στελνει Ελλαδα,λογω μπαταριων,και το bangood μονο απο Αμερικη,το tomtop το στελνει.
|
|
|
Post by scorpio3 on May 19, 2019 16:14:31 GMT 2
εγώ το έχω παραγγείλει από το banggood κ περιμένω να μου το στείλουν
|
|
|
Post by Εfstathios on May 19, 2019 16:19:32 GMT 2
εγώ το έχω παραγγείλει από το banggood κ περιμένω να μου το στείλουν Κι εγω φιλε μου απο εκει το ειχα παραγγειλει και μου το ακυρωσαν,λογω της απαγορευσης μεταφορας μπαταριων,αλλα τελικα με τους κινεζους δεν μπορω να βγαλω ακρη,στο live chat ενας αλλος μου ειπε οτι δεν εχουν stock γιαυτο την ακυρωσαν...gwtr/priority direct mail Πριν μια εβδομαδα,σου ευχομαι εσυ να εισαι πιο τυχερος! Τωρα σκεφτομαι να το παρω απο tomtop με priority shiping,ειναι ασφαλες,το εχει δοκιμασει κανεις?
|
|
|
Post by scorpio3 on May 19, 2019 16:22:31 GMT 2
εγώ το έχω παραγγείλει από το banggood κ περιμένω να μου το στείλουν Κι εγω φιλε μου απο εκει το ειχα παραγγειλει και μου το ακυρωσαν,λογω της απαγορευσης μεταφορας μπαταριων,αλλα τελικα με τους κινεζους δεν μπορω να βγαλω ακρη,στο live chat ενας αλλος μου ειπε οτι δεν εχουν stock γιαυτο την ακυρωσαν...gwtr/priority direct mail Πριν μια εβδομαδα,σου ευχομαι εσυ να εισαι πιο τυχερος! Τωρα σκεφτομαι να το παρω απο tomtop με priority shiping,ειναι ασφαλες,το εχει δοκιμασει κανεις? υπάρχει τρόπος κ θα στο στείλουν φίλε.... αν θες μιλάμε με pm ευχαρίστως να βοηθήσω
|
|
|
Post by Frontier on May 19, 2019 16:41:41 GMT 2
Δυστυχως το gearbest δεν το στελνει Ελλαδα,λογω μπαταριων,και το bangood μονο απο Αμερικη,το tomtop το στελνει. Το Gearbest το έστειλε κανονικά σε αρκετούς από Ελλάδα - ακόμα και παραγγελίες που μπήκαν πέρσι - με Priority line. Περιορισμός στις μπαταρίες υπάρχει σε όλους, εκτός αν είναι μέρος combo πακέτου οπότε εκεί δεν υπάρχει θέμα. Αν δηλαδή το αεροσκάφος έρχεται με έξτρα μπαταρίες στο πακέτο, το στέλνουν. Αν οι έξτρα μπαταρίες όμως αγοράζονται μόνες τους ή τις βάζεις μαζί με παραγγελία drone, τότε υπάρχει πρόβλημα. Σύνδεσμος αγοράς με ενεργό κουπόνι υπάρχει εδώ: freedrone.gr/thread/411/gearbest-com-xiaomi-fimi-x8
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 19, 2019 22:31:43 GMT 2
Ακρως απόρρητο ειναι ρε παιδια απο που σας τα εστειλαν? Μπας και βγαλουμε ακρη? Φίλε μου τώρα σε είδα... Οκ σου απάντησαν τα παιδιά, μέχρι πριν λίγες μέρες εκτός απειροελαχίστων εξαιρέσεων ολοι τα έχουν από Banggood... Όσο για τις μπαταρίες γιατί σας έχει πιάσει αυτή η τρέλα; το σκάφος πετάει μισή ώρα, είναι απο τις μεγαλύτερες διάρκειες, οκ ας κατέβει, και πατάτε πάλι μετά από 2 ώρες... Μπαταρίες στέλνει (τουλάχιστο έτσι λέει) ο Aliexpres ...ok θα έχουν τελωνείο, όμως αν σας δηλώσει ο πωλητής πχ 30€ αξία θα πληρώσετε άντε ένα 20ευρω, αν καίγεστε ντε και καλά για μπαταρία δεν είναι τίποτα... Εγώ πάντως ακόμη δεν θα πάρω...
|
|
|
Post by tsopirs on May 19, 2019 22:50:41 GMT 2
Ακρως απόρρητο ειναι ρε παιδια απο που σας τα εστειλαν? Μπας και βγαλουμε ακρη? Φίλε μου τώρα σε είδα... Οκ σου απάντησαν τα παιδιά, μέχρι πριν λίγες μέρες εκτός απειροελαχίστων εξαιρέσεων ολοι τα έχουν από Banggood... Όσο για τις μπαταρίες γιατί σας έχει πιάσει αυτή η τρέλα; το σκάφος πετάει μισή ώρα, είναι απο τις μεγαλύτερες διάρκειες, οκ ας κατέβει, και πατάτε πάλι μετά από 2 ώρες... Μπαταρίες στέλνει (τουλάχιστο έτσι λέει) ο Aliexpres ...ok θα έχουν τελωνείο, όμως αν σας δηλώσει ο πωλητής πχ 30€ αξία θα πληρώσετε άντε ένα 20ευρω, αν καίγεστε ντε και καλά για μπαταρία δεν είναι τίποτα... Εγώ πάντως ακόμη δεν θα πάρω... Πλέον ψάχνουν στο τελωνείο...Δεν πάνε να σηκώσουν και ένα ευρώ..ψάχνουν το κατάστημα και εκτός αυτού σου στέλνουν ν τους στςιλεις απόδειξη..Αλλιώς δεν προχωράει ο εκτελωνισμος...τ 33 λεπτά στον αέρα μπορεί ν είναι και λιγότερο από 25...αναλόγως της συνθήκες..και ν σκεφτείς ότι με της μπαταρίας της find καλό είναι να μην πέφτεις κάτω από 25/30 % διότι μπορεί να είναι η τελευταία σου πτήση...Μπορεί να είναι ακόμη λιγότερο..για δύο μπαταρίες για τo mi πέρασαν τελωνείο..πλήρωσα έξτρα 62 ευρώ..άσε που επί πόσους μηνες δεν έστελνε κανένας..άνοιξε τότε για λίγο αλλά μόνο με air parcel..172+62..και αλλα165 μετά που λίγο γιατί βγήκαν άχρηστες μετά από λίγο ...Μην νομίζεις πάντως προχθές γι πλακα είπα να τραβήξω λίγο ενός φίλου το μαγαζί και λίγο στην θάλασσα και πετούσα επί 2.5 μπαταρίες...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 19, 2019 23:06:02 GMT 2
Γιώργο, στα υπόλοιπα συμφωνώ διότι είναι εμπειρίες σου, βέβαια δεν ξέρω τι και αν πάθει κάτω η μπαταρία κάτω από 30% ίσως και τίποτα. Στο τελωνείο όμως άλλαξαν τα πράγματα πολύ, έχω την εμπειρία μου και ελπίζω σε 2-3 μέρες να μπορέσω να σας τα πω... Εγώ αν ήθελα ντε και καλά μπαταρία θα την αγόραζα με τον τρόπο που περιέγραψα πιο πάνω...
|
|
|
Post by Εfstathios on May 20, 2019 7:26:05 GMT 2
Φίλε μου τώρα σε είδα... Οκ σου απάντησαν τα παιδιά, μέχρι πριν λίγες μέρες εκτός απειροελαχίστων εξαιρέσεων ολοι τα έχουν από Banggood... Όσο για τις μπαταρίες γιατί σας έχει πιάσει αυτή η τρέλα; το σκάφος πετάει μισή ώρα, είναι απο τις μεγαλύτερες διάρκειες, οκ ας κατέβει, και πατάτε πάλι μετά από 2 ώρες... Μπαταρίες στέλνει (τουλάχιστο έτσι λέει) ο Aliexpres ...ok θα έχουν τελωνείο, όμως αν σας δηλώσει ο πωλητής πχ 30€ αξία θα πληρώσετε άντε ένα 20ευρω, αν καίγεστε ντε και καλά για μπαταρία δεν είναι τίποτα... Εγώ πάντως ακόμη δεν θα πάρω... Πλέον ψάχνουν στο τελωνείο...Δεν πάνε να σηκώσουν και ένα ευρώ..ψάχνουν το κατάστημα και εκτός αυτού σου στέλνουν ν τους στςιλεις απόδειξη..Αλλιώς δεν προχωράει ο εκτελωνισμος...τ 33 λεπτά στον αέρα μπορεί ν είναι και λιγότερο από 25...αναλόγως της συνθήκες..και ν σκεφτείς ότι με της μπαταρίας της find καλό είναι να μην πέφτεις κάτω από 25/30 % διότι μπορεί να είναι η τελευταία σου πτήση...Μπορεί να είναι ακόμη λιγότερο..για δύο μπαταρίες για τo mi πέρασαν τελωνείο..πλήρωσα έξτρα 62 ευρώ..άσε που επί πόσους μηνες δεν έστελνε κανένας..άνοιξε τότε για λίγο αλλά μόνο με air parcel..172+62..και αλλα165 μετά που λίγο γιατί βγήκαν άχρηστες μετά από λίγο ...Μην νομίζεις πάντως προχθές γι πλακα είπα να τραβήξω λίγο ενός φίλου το μαγαζί και λίγο στην θάλασσα και πετούσα επί 2.5 μπαταρίες... Ευχαριστω για την απαντηση,ειχα παραγγειλει κι εγω απο bangood και μου ακυρωσαν την παραγγελια χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο τελικα,τωρα περιμενω να παρω τα χρηματα πισω,ηταν και με mastercard οποτε..... Με την βοηθεια ενος φιλου( Ευχαριστω Νικο!) Θα προσπαθησω παλι οταν μου στειλουν τα χρηματα πισω.
|
|
|
Post by tsopirs on May 20, 2019 14:40:04 GMT 2
Η μπαταρίες στις 32 πτήσεις μαζί βγήκαν off.. Μιαλω για το mi drone.. Ελπίζω σε αυτό να της έχει συμμαζέψει
|
|
|
Post by tsopirs on May 20, 2019 22:37:36 GMT 2
32 και οι δύο.... 12 η μία και 20 σχεδόν η αλλη
|
|
|
Post by nickpsar on May 21, 2019 14:48:20 GMT 2
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται σίγουρα από την ποιότητα του υλικού αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό από τον τρόπο συντήρησής της. Τώρα όσον αφορά στην μπαταρία του Χ8 έχω πάνω από 20 κύκλους φόρτισης και δεν έχω παρατηρήσει μείωση στην απόδοσή της. Όπως ανέφερα και παλαιότερα στη συζήτηση στο 1% μπαταρίας να απομένει έχουμε 3,6 volts ανά κελί. Δηλαδή με απλά λόγια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτός είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν θεωρεί αυτήν την περίπτωση ως under voltage. Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης που δεν είναι άλλο από την απόδοση της κάμερας και η βελτίωση της απόδοσης της ή μη με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Οι δύο φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη σημερινή μου εξόρμηση. Το τοπίο γνωστό ''Καταρράκτες Έδεσσας " και ακολουθώντας τις συμβουλές πολλών φίλων η λήψη είναι πρωινές ώρες με τον ήλιο να βρίσκεται πίσω μου.
|
|
|
Post by scorpio3 on May 21, 2019 15:17:42 GMT 2
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται σίγουρα από την ποιότητα του υλικού αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό από τον τρόπο συντήρησής της. Τώρα όσον αφορά στην μπαταρία του Χ8 έχω πάνω από 20 κύκλους φόρτισης και δεν έχω παρατηρήσει μείωση στην απόδοσή της. Όπως ανέφερα και παλαιότερα στη συζήτηση στο 1% μπαταρίας να απομένει έχουμε 3,6 volts ανά κελί. Δηλαδή με απλά λόγια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτός είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν θεωρεί αυτήν την περίπτωση ως under voltage. Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης που δεν είναι άλλο από την απόδοση της κάμερας και η βελτίωση της απόδοσης της ή μη με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Οι δύο φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη σημερινή μου εξόρμηση. Το τοπίο γνωστό ''Καταρράκτες Έδεσσας " και ακολουθώντας τις συμβουλές πολλών φίλων η λήψη είναι πρωινές ώρες με τον ήλιο να βρίσκεται πίσω μου. πολύ καλές φαίνονται Νικο κ με ωραία χρώματα.... αν μπορείς βαλτες στο Flickr να τις δούμε σε πλήρη ανάλυση να φανεί κ το exif
|
|
|
Post by Εfstathios on May 21, 2019 15:42:15 GMT 2
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται σίγουρα από την ποιότητα του υλικού αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό από τον τρόπο συντήρησής της. Τώρα όσον αφορά στην μπαταρία του Χ8 έχω πάνω από 20 κύκλους φόρτισης και δεν έχω παρατηρήσει μείωση στην απόδοσή της. Όπως ανέφερα και παλαιότερα στη συζήτηση στο 1% μπαταρίας να απομένει έχουμε 3,6 volts ανά κελί. Δηλαδή με απλά λόγια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτός είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν θεωρεί αυτήν την περίπτωση ως under voltage. Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης που δεν είναι άλλο από την απόδοση της κάμερας και η βελτίωση της απόδοσης της ή μη με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Οι δύο φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη σημερινή μου εξόρμηση. Το τοπίο γνωστό ''Καταρράκτες Έδεσσας " και ακολουθώντας τις συμβουλές πολλών φίλων η λήψη είναι πρωινές ώρες με τον ήλιο να βρίσκεται πίσω μου. Συμφωνω κι εγω για την συντηρηση των μπατσριων lipo ,που ειναι μεγαλο κεφαλαιο απο μονες τους... Τα κυριοτερα ειναι: Ποτε μην τις αποθηκεύσεις στο 100% της φορτισης αλλα στο 50% Μην τις ξεζουμιζεις,δηλαδη ολη την πτηση τερμα γκαζι συνεχως και μην τις ξεφορτωνεις μεχρι το 0%... γυρω στο 30/40 καλα ειναι για μενα Μην τις φορτιζεις αμεσως μετα απο μια πτηση παλι επιτοπου...αστην λιγο να κρυωσει
|
|
|
Post by nickpsar on May 21, 2019 15:42:35 GMT 2
|
|