|
Fimi A3
Dec 3, 2018 19:57:34 GMT 2
via mobile
Post by panandreas on Dec 3, 2018 19:57:34 GMT 2
Το είδα νωρίτερα και απαγοητευτηκα γαμωτο... Τόσο πάει και hubsan μου... Και είναι τόσο όμορφο που δεν λέει να αρχίσει κάνεις mods
Ελπίζω να έχει κάνει καμία βλακεια ο χειριστής, πχ χαμηλό ύψος και παρεμβολή στη ζώνη fresnel από τα δεντρα γιατί δεν το βλέπω και πολύ ψηλά για τέτοια αποσταση
|
|
|
Post by Frontier on Dec 3, 2018 20:33:14 GMT 2
Το είδα νωρίτερα και απαγοητευτηκα γαμωτο... Τόσο πάει και hubsan μου... Και είναι τόσο όμορφο που δεν λέει να αρχίσει κάνεις mods Ελπίζω να έχει κάνει καμία βλακεια ο χειριστής, πχ χαμηλό ύψος και παρεμβολή στη ζώνη fresnel από τα δεντρα γιατί δεν το βλέπω και πολύ ψηλά για τέτοια αποσταση Δες την εικόνα που ανέβασα παραπάνω, ο Bill Spada (Κίνα) το πήγε στα 2.7χλμ οπότε άρχισαν τα "χιόνια" στο FPV. O Ινδονήσιος έχει τις κεραίες εντελώς λάθος, αν προσέξεις την εικόνα του Κινέζου οι κεραίες θα πρέπει να "κοιτάζουν" προς το αεροσκάφος (το "πλατύ" μέρος τους), όχι να τις έχει παράλληλα προς αυτό. Το βίντεο πάντως είναι αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του και πολύ σταθερό με τόσο αέρα που έχει.
|
|
|
Fimi A3
Dec 3, 2018 20:56:35 GMT 2
via mobile
Post by panandreas on Dec 3, 2018 20:56:35 GMT 2
Το είδα νωρίτερα και απαγοητευτηκα γαμωτο... Τόσο πάει και hubsan μου... Και είναι τόσο όμορφο που δεν λέει να αρχίσει κάνεις mods Ελπίζω να έχει κάνει καμία βλακεια ο χειριστής, πχ χαμηλό ύψος και παρεμβολή στη ζώνη fresnel από τα δεντρα γιατί δεν το βλέπω και πολύ ψηλά για τέτοια αποσταση Δες την εικόνα που ανέβασα παραπάνω, ο Bill Spada (Κίνα) το πήγε στα 2.7χλμ οπότε άρχισαν τα "χιόνια" στο FPV. O Ινδονήσιος έχει τις κεραίες εντελώς λάθος, αν προσέξεις την εικόνα του Κινέζου οι κεραίες θα πρέπει να "κοιτάζουν" προς το αεροσκάφος (το "πλατύ" μέρος τους), όχι να τις έχει παράλληλα προς αυτό. Το βίντεο πάντως είναι αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του και πολύ σταθερό με τόσο αέρα που έχει. Έχεις δίκιο ξέχασα τελείως τα 2700μ του Bill spada. Εσύ φαντάζομαι θα κάνεις και ένα range test μαζι με το review σου εεε? Το βίντεο και το gimbal σε αυτά τα λεφτά απλά δεν υπάρχουν. Σε ένα εξάμηνο που θα έχει κάτω από 200€ θα γεμίσει ο τοπος. Δεν λέω, καλό το foldable design και το 4K που δίνουν το Zino και θα δίνει το νέο xiaomi αλλά μιλάμε για drone με κόστος κοντά στα 200€
|
|
|
Fimi A3
Dec 3, 2018 21:23:38 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Dec 3, 2018 21:23:38 GMT 2
Το είδα νωρίτερα και απαγοητευτηκα γαμωτο... Τόσο πάει και hubsan μου... Και είναι τόσο όμορφο που δεν λέει να αρχίσει κάνεις mods Ελπίζω να έχει κάνει καμία βλακεια ο χειριστής, πχ χαμηλό ύψος και παρεμβολή στη ζώνη fresnel από τα δεντρα γιατί δεν το βλέπω και πολύ ψηλά για τέτοια αποσταση Δες την εικόνα που ανέβασα παραπάνω, ο Bill Spada (Κίνα) το πήγε στα 2.7χλμ οπότε άρχισαν τα "χιόνια" στο FPV. O Ινδονήσιος έχει τις κεραίες εντελώς λάθος, αν προσέξεις την εικόνα του Κινέζου οι κεραίες θα πρέπει να "κοιτάζουν" προς το αεροσκάφος (το "πλατύ" μέρος τους), όχι να τις έχει παράλληλα προς αυτό. Το βίντεο πάντως είναι αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του και πολύ σταθερό με τόσο αέρα που έχει. Συμφωνώ μαζί σου Μάνο και εμένα μου φάνηκε πολύ σταθερό και το βίντεο θα τόλμησω να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το zino και σε αυτά τα χρήματα πιστεύω θα κάνει θραύση.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 3, 2018 21:32:45 GMT 2
Για εμένα η εικόνα στο βάθος εξακολουθεί να έχει ομίχλη,επίσης στα όλα να του ινδονυσιου με τα δεξιά απότομα και τα αριστερά η εικόνα του gimbal δεν με ικανοποίησε
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 22:45:15 GMT 2
Το είδα νωρίτερα και απαγοητευτηκα γαμωτο... Τόσο πάει και hubsan μου... Και είναι τόσο όμορφο που δεν λέει να αρχίσει κάνεις mods Ελπίζω να έχει κάνει καμία βλακεια ο χειριστής, πχ χαμηλό ύψος και παρεμβολή στη ζώνη fresnel από τα δεντρα γιατί δεν το βλέπω και πολύ ψηλά για τέτοια αποσταση Αντρέα..χαχαχα..βρε μονό εγώ πάω 3χλμ για πλάκα με τέλειο fpv...αχ να είχα και gimbal..δεν θα με πιάνατε με τίποτα λέμε..χαχαχαχα
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 23:13:53 GMT 2
Xiaomi FIMI A3 Terbang Pertama Kali : Range Test 1,2KM
Πέρα απ'τη πλάκα,στο συγκεκριμένο βίντεο μου άρεσε πολύ η ποιότητα της κάμερας(χρωματικά,καθαρότητα και έλλειψη jello) που για τα δικά μου γούστα είναι άψογη καθώς και η σταθερότητα του βίντεο,το μόνο που παρατήρησα ήταν μερικες αποτομές κινήσεις στη κίνηση της κάμερας στο πάνω κάτω..η εμβέλεια δεν είναι δα και τόσο μικρή 1,2χλμ καλά μου φαίνονται..το ύψος ίσως είναι μικρό μόνο 140 μετρα?
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 23:48:57 GMT 2
Μ' αυτά και μ'αυτά,μ' αρέσει όλο και περισσότερο το Fimi A3.. άντε να το δούμε κι εδώ σε πλήρη παρουσίαση για να καταλήξουμε στην αγορά του..
|
|
|
Post by panandreas on Dec 4, 2018 9:29:56 GMT 2
Το είδα νωρίτερα και απαγοητευτηκα γαμωτο... Τόσο πάει και hubsan μου... Και είναι τόσο όμορφο που δεν λέει να αρχίσει κάνεις mods Ελπίζω να έχει κάνει καμία βλακεια ο χειριστής, πχ χαμηλό ύψος και παρεμβολή στη ζώνη fresnel από τα δεντρα γιατί δεν το βλέπω και πολύ ψηλά για τέτοια αποσταση Αυτά γίνονται αν βλέπεις το βίντεο στα γρήγορα, αλλά είναι και σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνω οπότε δικαιολογούμαι. Στο 1:50 γράφει ξεκάθαρα ότι έχει βάλει Altitude limit: 140m και Distance Limit: 1200m, οπότε πως να πάει παραπάνω
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2018 11:50:06 GMT 2
Για εμένα η εικόνα στο βάθος εξακολουθεί να έχει ομίχλη,επίσης στα όλα να του ινδονυσιου με τα δεξιά απότομα και τα αριστερά η εικόνα του gimbal δεν με ικανοποίησε Στο βάθος στα βουνά έχει ομίχλη οπότε ορθώς την δείχνει.
|
|
|
Post by stathis on Dec 5, 2018 15:52:06 GMT 2
Το είδα νωρίτερα και απαγοητευτηκα γαμωτο... Τόσο πάει και hubsan μου... Και είναι τόσο όμορφο που δεν λέει να αρχίσει κάνεις mods Ελπίζω να έχει κάνει καμία βλακεια ο χειριστής, πχ χαμηλό ύψος και παρεμβολή στη ζώνη fresnel από τα δεντρα γιατί δεν το βλέπω και πολύ ψηλά για τέτοια αποσταση Αυτά γίνονται αν βλέπεις το βίντεο στα γρήγορα, αλλά είναι και σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνω οπότε δικαιολογούμαι. Στο 1:50 γράφει ξεκάθαρα ότι έχει βάλει Altitude limit: 140m και Distance Limit: 1200m, οπότε πως να πάει παραπάνω Σωστός Αντρέα..το εργαλείο αξίζει!! ..δικαιολογείσαι βέβαια αλλά...μας ψάρωσες.. ευτυχώς τι είδες και μας καθησύχασες
|
|
|
Post by captnemo on Dec 6, 2018 9:28:54 GMT 2
|
|
|
Post by panandreas on Dec 6, 2018 13:22:51 GMT 2
XIAOMI Teaser για αυτο που θα παρουσιάσει στις 10 Δεκεμβρίου
Λάθος Thread μάλλον
|
|
|
Post by panandreas on Dec 6, 2018 13:30:05 GMT 2
Και ένα χάλια ποιοτικά βίντεο από το FIMI
|
|
|
Post by Frontier on Dec 6, 2018 14:20:55 GMT 2
Το teaser video του αναδιπλούμενου drone της Xiaomi.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 7, 2018 8:57:42 GMT 2
Πάλι πρώτος..
|
|
|
Post by panandreas on Dec 7, 2018 11:22:42 GMT 2
Επιμένει εντωμεταξύ ότι έχει τρομερό βύσμα φόρτισης που κάνει για όλους τους φορτιστές. Ο δικός μου SKYRC πάντως το balance port το έχει μόνο για balancing και όχι για φόρτιση. Μα πόσο ρεύμα να περάσει από τα καλώδια balancing??? Έχει κανείς σας φορτιστή που να φορτίσει από το balance port με υψηλό ρεύμα (εκτός από αυτούς που δίνει η Hubsan με 1A φόρτιση)
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 7, 2018 17:59:33 GMT 2
Βρε σεις, αυτό μπας και έχει και αισθητήρες μπροστά; Πάντως αν είναι όπως τα λέμε και η τιμή δεν φεύγει βλέπω να είναι τρελή κατάσταση...!! Attachments:
|
|
|
Post by dream_master on Dec 7, 2018 18:38:57 GMT 2
λογικα οπως φενετε και ειπε και ο frontier θα εχει αισθητηρες μπροστα! Αλλα ρε παιδια γιατι ολοι εχετε φαει κολημα με τους αισθητηρες? Ειναι σχεδον αχρηστοι κατεμε. παλι πολυ ευκολα στουκαρι σε κλαδια δεντρων ας πουμε! Μου θυμιζει τις γυναικες που βαζουν στο σμαρτ αισθητηρες παρκαρισματος για να μην χτυπησουν τον πισω!
|
|
|
Post by engelo on Dec 7, 2018 18:46:19 GMT 2
Γιώργο δεν είναι smart το drone...
Μία φορά να γίνει η μ@λακία και το έσωσες το εργαλείο..
Επειδή 2 φορές πραγματικά με ΕΣΩΣΑΝ οι αισθητήρες στο phantom, 2 φορές θα είχα σίγουρη πτώση !!!!
Επειδή 9.9 στις 10 φορές είναι pilot error !!!!
|
|
|
Post by Frontier on Dec 7, 2018 18:55:39 GMT 2
Επιμένει εντωμεταξύ ότι έχει τρομερό βύσμα φόρτισης που κάνει για όλους τους φορτιστές. Ο δικός μου SKYRC πάντως το balance port το έχει μόνο για balancing και όχι για φόρτιση. Μα πόσο ρεύμα να περάσει από τα καλώδια balancing??? Έχει κανείς σας φορτιστή που να φορτίσει από το balance port με υψηλό ρεύμα (εκτός από αυτούς που δίνει η Hubsan με 1A φόρτιση) Παίρνεις αυτό το καλώδιο και οποιοσδήποτε φορτιστής Hobby Grade μπορεί να φορτίσει από την balance θύρα. Ναι, το έχω ήδη παραγγείλει για το Fimi A3 αλλά και για άλλα drones που έχουν τέτοιες μπαταρίες (π.χ XK251). Δεν δίνουμε πάνω από 2-3Α.
|
|
|
Fimi A3
Dec 7, 2018 19:23:16 GMT 2
via mobile
Post by panandreas on Dec 7, 2018 19:23:16 GMT 2
Επιμένει εντωμεταξύ ότι έχει τρομερό βύσμα φόρτισης που κάνει για όλους τους φορτιστές. Ο δικός μου SKYRC πάντως το balance port το έχει μόνο για balancing και όχι για φόρτιση. Μα πόσο ρεύμα να περάσει από τα καλώδια balancing??? Έχει κανείς σας φορτιστή που να φορτίσει από το balance port με υψηλό ρεύμα (εκτός από αυτούς που δίνει η Hubsan με 1A φόρτιση) Παίρνεις αυτό το καλώδιο και οποιοσδήποτε φορτιστής Hobby Grade μπορεί να φορτίσει από την balance θύρα. Ναι, το έχω ήδη παραγγείλει για το Fimi A3 αλλά και για άλλα drones που έχουν τέτοιες μπαταρίες (π.χ XK251). Δεν δίνουμε πάνω από 2-3Α. Άψογος Μάνο! Καλά που δεν ξεκίνησα να το φτιάχνω γιατί αυτό σκεφτομουν να κάνω με μπανάνα αντί για tamiya. Ελπίζω να βγαίνει και σε 4 cell γιατί έχω τον skyRC s60 που είναι μέχρι 4 cell
|
|
|
Post by dream_master on Dec 7, 2018 20:40:21 GMT 2
Γιώργο δεν είναι smart το drone... Μία φορά να γίνει η μ@λακία και το έσωσες το εργαλείο.. Επειδή 2 φορές πραγματικά με ΕΣΩΣΑΝ οι αισθητήρες στο phantom, 2 φορές θα είχα σίγουρη πτώση !!!! Επειδή 9.9 στις 10 φορές είναι pilot error !!!! σε εσωσαν απο τι εμποδια? Δηλαδη εσυ θα το εμπιστευοσουν να κανει follow me κοτα σε κλαδια και δεντρα? Εγω παντως οχι! Τρανο παραδειγμα προσφατα ενα phantom 4 που το χτυπησε πανω στην σημαια του λευκου πυργου στην θεσσαλονικη και εμεινε πανω στον σταυρο! Νομιζω οτι οι αισθητηρες θα σε σωσουν μονο απο καπιο επιπεδο αντικειμενο και αν πηγαινεις αρκετα σιγα. Αν κανω λαθος διρθωσε με σε αυτο . Αν το πηγαινεις πχ με 12m/s πανω σε τοιχο θα σταματηση ?
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 7, 2018 20:42:21 GMT 2
Με 12m/sec είσαι σε σπορ mode και βγαίνουν εκτός.
|
|
|
Post by engelo on Dec 7, 2018 21:00:52 GMT 2
Γιώργο δεν είναι smart το drone... Μία φορά να γίνει η μ@λακία και το έσωσες το εργαλείο.. Επειδή 2 φορές πραγματικά με ΕΣΩΣΑΝ οι αισθητήρες στο phantom, 2 φορές θα είχα σίγουρη πτώση !!!! Επειδή 9.9 στις 10 φορές είναι pilot error !!!! σε εσωσαν απο τι εμποδια? Δηλαδη εσυ θα το εμπιστευοσουν να κανει follow me κοτα σε κλαδια και δεντρα? Εγω παντως οχι! Τρανο παραδειγμα προσφατα ενα phantom 4 που το χτυπησε πανω στην σημαια του λευκου πυργου στην θεσσαλονικη και εμεινε πανω στον σταυρο! Νομιζω οτι οι αισθητηρες θα σε σωσουν μονο απο καπιο επιπεδο αντικειμενο και αν πηγαινεις αρκετα σιγα. Αν κανω λαθος διρθωσε με σε αυτο . Αν το πηγαινεις πχ με 12m/s πανω σε τοιχο θα σταματηση ? Επιστροφή απο θάλασσα, βλέπω στο monitor καράβι, μπροστά στα 200μ ένα ίδιο ακριβώς. Αρχίζω κατεβάζω (Σιγά πάντα) και ακούω μπιπ μπιπ, ανεβάζω sticks και στο μόνιτορ βλέπω το σκάφος !!!! Αν δεν με ειδοποιούσε θα έσκαγε πάνω στο 1ο πλοίο !!! Δικό μου λάθος το ξέρω αλλά 1000% θα το έχανα...
|
|
|
Post by Frontier on Dec 8, 2018 13:42:10 GMT 2
Δοκιμή διάρκειας μπαταρίας.
|
|
|
Post by panandreas on Dec 8, 2018 23:21:07 GMT 2
Από κινητό το βλέπω αλλά νομίζω κανει σπάσιμο εικόνας στον άξονα yaw.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 9, 2018 9:25:05 GMT 2
@papandreas: Κάνει το ίδιο "σπάσιμο" που κάνουν όλα τα 2-axis gimbal setups. Ο τύπος λέει ότι η κάμερά του μάλλον έχει θέμα με το focus.
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 9, 2018 11:31:49 GMT 2
Από κινητό το βλέπω αλλά νομίζω κανει σπάσιμο εικόνας στον άξονα yaw. Ενα ειναι σιγουρο.Οτι δεν εχει πτητικα προβληματα αλλα και προβληματα χειρισμου.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 9, 2018 11:47:28 GMT 2
Από κινητό το βλέπω αλλά νομίζω κανει σπάσιμο εικόνας στον άξονα yaw. Ενα ειναι σιγουρο.Οτι δεν εχει πτητικα προβληματα αλλα και προβληματα χειρισμου. Παιδιά, θα πω κάτι που είχε πει ο Vako στο post του Zino, μάλλον το κρίνουμε αυστηρά το Α3, μιλάμε για ένα drone με οθόνη στην Τ/Κ, με μπαταρία για τουλάχιστο 23 λεπτά πτήση, για 2 Axis, για εμβέλεια πάνω από 2 χιλ. και όλα αυτά με 240€ την στιγμή που δίνουμε 200€ και παίρνουμε το Η501 που η εικόνα χοροπηδάει και είναι σαφώς κατώτερο σε όλα... Ψάχνουμε ψεγάδια νομίζω για το Α3 την στιγμή που βλέπουμε τις κριτικές για το "ανώτερο" αντίπαλο δέος το Zino και γελάμε...
|
|