|
Post by sotirist on May 31, 2018 20:08:30 GMT 2
Νεο βιντεο με το spark απο τη μαγευτικη Μακεδονια μας👍👍👍
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε...
Σ
|
|
|
Post by aspachris on Jun 9, 2018 10:43:05 GMT 2
Δροσιά και φρεσκαδούρα απο την όμορφη Ανδρο !! By Spark
|
|
|
Post by sotirist on Jun 11, 2018 21:46:17 GMT 2
Γιατί επέλεξα το Spark σαν το “βασικο” μου drone
Γιατί διάλεξα το Spark αντί του Mavic; Ειδικά για τρεις λόγους:
Πρώτον: ο σπίθας είναι μικρός και δυσδιάκριτος. Είναι τόσο χαριτωμένος, κανείς δεν φοβάται το μικρό. Και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα όταν πετάτε σε μέρη όπου βρίσκονται οι άνθρωποι (πάρκα, εγκαταστάσεις αναψυχής, τουριστικά σημεία κλπ.). Κανείς δεν νοιάζεται για το μικρό παιχνίδι και μπορείτε να πετάξετε χωρίς να διαταραχθείτε. Με μεγαλύτερα drones, από την άλλη πλευρά, κάποιος συχνά πρέπει να δικαιολογεί τον εαυτό του και προσεγγίζεται συχνά από περαστικούς - μερικές φορές ακόμη και προσβλητικά. Αυτό είναι φυσικά εξαιρετικά ενοχλητικό εάν θέλετε να αφοσιωθείτε στον χειρισμό - λήψη. Με το Spark, δεν είναι έτσι.
Δεύτερον: το Spark δεν μοιάζει με παρατηρητικό κινηματογραφικό drone! Κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να κινηματογραφηθεί από ένα "κακό" τρελό όταν βλέπει το Spark. Φαίνεται σαν ένα μικρό, δυσδιάκριτο πνεύμα αναψυχής. Κανείς δεν αισθάνεται παρενοχλημένος από αυτό. Όταν ο περαστικός σκέφτεται ένα drone με κάμερα, έχει αυτόματα την εικόνα ενός μοντέλου DJI Phantom στο κεφάλι του. Εξάλλου, τα Phantoms (καθώς και το Mavic) χαρακτηρίστηκαν από πολλά δελτία ειδήσεων ως "κακό" εδώ και χρόνια.
Τρίτον: Το εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος του Spark (είναι στην πραγματικότητα ακόμα μικρότερο από αυτό που μοιάζει στις εικόνες) έχει απίστευτο αριθμό πλεονεκτημάτων: μπορείτε να το ξεκινήσετε κυριολεκτικά από την παλάμη σας από το ποδήλατο. Ταιριάζει ήδη σε μια μεγαλύτερη τσέπη παλτών. Δεν χρειάζεται να παίζετε πριν την εκκίνηση, δεν χρειάζεται να ξεδιπλώσετε τα χέρια του. Απλά το βάλετε στο χέρι σας και ξεκινήστε. Αυτό είναι όλο. Αυτό σημαίνει ότι το Spark είναι έτοιμο για χρήση σε λίγα δευτερόλεπτα. Χάρη στον χειρισμό με χειρονομίες, το Spark μπορεί να πετάξει ακόμη και χωρίς ένα smartphone ή RC. Απλώς χρησιμοποιώ την παλάμη μου τόσο για απογείωση όσο και για προσγείωση. Έτσι δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα μαξιλάρι προσγείωσης και κανένα κατάλληλο έδαφος. Μπορείτε πραγματικά να ξεκινήσετε και να το προσγειώσετε οπουδήποτε.
Φυσικά, οι οπαδοί του Mavic αγαπούν να προσθέτουν, ότι το Mavic, χάρη στα πτυσσόμενα φτερα του, είναι επίσης πολύ συμπαγές. Αλήθεια - αλλά αυτό είναι μόνο στο έδαφος! Στον αέρα (με τα χέρια απλωμένα) δείχνει το ίδιο μέγεθος με το phantom. Και οι περαστικοί συνήθως το βλέπουν στον αέρα, σπάνια στο έδαφος.
Επίσης, ο Mavic δεν μπορεί να ξεκινήσει από την παλάμη του χεριού σας.
Οι λόγοι που αναφέρθηκαν παραπάνω ήταν πιο σημαντικοί για μένα προσωπικά παρά για όλους τους άλλους λόγους (ποιότητα εικόνας, διάρκεια πτήσης κ.λπ.). Και δεν είναι ότι το Spark θα παράγει κακά βίντεο και φωτογραφίες. Ακόμη και αν τα βίντεο έχουν "μόνο" 1080p @ 30, εξακολουθούν να είναι υπέροχα για να παρακολουθήσουν οι θεατές μας. Η κάμερα παραδίδει καταπληκτικά καλές φωτογραφίες. Αυτά για τους λόγους για τους οποίους επέλεξα το Spark. Έτσι, όποιος θέλει να κινηματογραφεί απροσδόκητα, αυθόρμητα και απλά και είναι ήδη ικανοποιημένος με το "μόνο" Full HD (1080p) καλυπτεται καλά με το Spark. Αλλά αν δεν θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς, οπως να πετάτε σε απομακρυσμένες περιοχές και να κινηματογραφείτε σε 4K (αν και οι περισσότεροι χρήστες του YouTube παρακολουθούν τώρα μόνο 1080p), θα επιλέξετε Mavic. ———————————————————-
Ωραιο άρθρο, από έναν γνώστη των drones, όχι εμένα φυσικά.
Σ
|
|
|
Post by engelo on Jun 13, 2018 9:47:21 GMT 2
Το Α+Β+Γ είναι ακριβώς τα ίδια .. το μέγεθος !!!
Αν διαβάσεις προσεκτικά ότι λέει στο Α λέει και στο Β και στο Γ.
Α+Β+Γ=ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ !!!
|
|
|
Post by sotirist on Jun 13, 2018 20:58:11 GMT 2
Το Α+Β+Γ είναι ακριβώς τα ίδια .. το μέγεθος !!! Αν διαβάσεις προσεκτικά ότι λέει στο Α λέει και στο Β και στο Γ. Α+Β+Γ=ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ !!! Κατά βάση, είσαι σωστός engelo 👍 Το άρθρο δεν είναι δικό μου, οποτε δεν συμφωνώ υποχρεωτικά με τα (μεταφρασμένα) επιχειρήματα του συγγραφέα. Διατηρώντας όμως την δικη μου άποψη, δράττομαι της ευκαιρίας να συζητήσουμε λίγο από μια άλλη οπτικη, εάν και εσείς θέλετε βέβαια 😀. Ξεκινάω μια (ανοικτή) λίστα από χαρακτηριστικα που θεωρούνται ΒΑΣΙΚΑ συστατικά για ένα αξιόλογο, προσεγγίσιμο drone, εν έτει 2018, όχι με κάποια ιδιαίτερη σειρά: - Ποιότητα κατασκευης σκάφους, μοτέρ, υποσυστημάτων πλοήγησης, χειριστηριου κλπ - Ποιότητα φωτογραφιών και βιντεο - Αυτονομια (πολλαπλές ανωγνωσεις) - Εμβέλεια πτησης - Ταχύτητα πτησης - Μηχανισμοί υποβοήθησης πλοήγησης και αποφυγής εμποδίων (obstacle avoidance & 3D mapping) - Τιμή - Ευελιξία και ευκολία RTF - ............ - ............ συμπληρωστε τα δικά σας Σιγουρα δεν κάλυψα τα πάντα, αλλά νομίζω ότι τα παραπάνω είναι όντως σημαντικοί παράγοντες, τουλάχιστον για μένα. Κοιταζοντας την παραπάνω λίστα, παρατηρώ ότι τουλάχιστον τα μισά επηρεάζονται ή επηρεαζουν το μέγεθος, που αναφέρεις πιο πάνω. Εννοώ, το ότι δεν μπορούμε να έχουμε την καλύτερη 8K κάμερα, με f 1,7 φωτεινότητα, υπέρυθρες για πτηση τη νύχτα κλπ στα Quadcopters μας είναι θέμα μεγέθους και βάρους και κόστους βέβαια. Το ότι δεν μπορούμε να έχουμε αυτονομία πτησης 50 λεπτά, είναι θέμα μεγέθους και βάρους και κόστους της μπαταρίας Το ότι δεν μπορούμε να έχουμε τριπλά γυροσκόπια, gps, 4 IMUs και διπλές μπαταριες για αυξημένη αυτονομία, είναι και πάλι θέμα μεγέθους και όλων των υπολοίπων. Το ότι δεν μπορούμε σήμερα να έχουμε μοτέρ γίγας και ESC των 650Α και αισθητήρες παντού, οφείλεται και πάλι στους ίδιους παράγοντες. Η τιμή, όπως και η ετοιμότητα RTF επίσης επηρεάζονται σημαντικά από τα παραπάνω, αλλά και τα επηρεάζουν, με την έννοια ότι για να είναι εμπορικά δημοφιλές ένα προϊόν θα πρέπει να κινείται σε προσιτά μεγέθη στον μέσο χρήστη. Αυτό άλλωστε επετεύχθη με την “εμπορευματικοποιηση”των drones που ζούμε σήμερα. Εαν στα παραπάνω προσθέσουμε το γεγονός πλέον ότι η τεχνολογια τρέχει (και για τα drones) με τρελούς ρυθμούς, με στόχο πάντα την αύξηση των δυνατοτήτων, το μικρότερο μέγεθος και προσιτή τιμή, τότε, άποψη μου είναι,ότι οδεύουμε σε μια εποχή που το σημερινό μέγεθος π.χ. του Spark, ή του Anafi, ή του EVO θα είναι το στάνταρντ και θα παρουσιαστούν hyper drones που θα είναι ακόμη μικρότερα, με πιο προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, για τη χρήση την οποία κάνουμε εμείς. Υπό αυτή και μόνον την έννοια θεωρώ ότι το Spark αλλά και τα άλλα που ανάφερα παρέχουν αξιόλογες και ισορροπημένες επιδόσεις σε μια σειρά από χαρακτηριστικά που είναι βασικά, διατηρώντας ένα προσιτό προφίλ που το αντέχει ο μέσος χειριστής. Εξυπακουεται ότι είμαι ανοικτός σε κάθε αμφισβήτηση των απόψεων μου... Σ ΥΓ Όπως λένε και οι αμερικανοί, το μέγεθος μετράει....😀😀😀😀
|
|
|
Post by engelo on Jun 13, 2018 21:12:05 GMT 2
Εγώ προσωπικά θελω να μην παίζει μπάλα μόνη της η DJI .. και όλα τα άλλα θα έρθουν.
Αν και η database της DJI είναι απο τις καλύτερες σε feedback και experiance θα ήθελα η parrot να μεγαλώσει το ίδιο και να σπάσει το μονοπώλιο.
ΟΛΑ τα άλλα θα έρθουν.
Προσωπικά θέλω ενα drone μικρό στο μέγεθος, να μην εμφανίζεται στο πλάνο κανένας έλικας, με μηχανικό κλείστρο και μπαταριες LiOn
ΕΠΕΙΔΗ όλη αυτή η τεχνολογία υπάρχει και έχει ωριμάσει οι εταιρίες των UAV's μας εμπαίζουν.
Θέλω δλδ ενα ANAFI (φοβερο σχέδιο με τέλεια αρθρωση), με την camera του Galaxy s9 (μηχανικο κλείστρο) και την μπαταρια του Xiaomi Rednote 5 x2 8000mAh ---- χαχαχαχ
Ολες οι τεχνολογίες υπάρχουν αλλα μας τις δίνουν με το σταγονόμετρο.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 13, 2018 21:22:28 GMT 2
Εγώ προσωπικά θελω να μην παίζει μπάλα μόνη της η DJI .. και όλα τα άλλα θα έρθουν. Αν και η database της DJI είναι απο τις καλύτερες σε feedback και experiance θα ήθελα η parrot να μεγαλώσει το ίδιο και να σπάσει το μονοπώλιο. ΟΛΑ τα άλλα θα έρθουν. Προσωπικά θέλω ενα drone μικρό στο μέγεθος, να μην εμφανίζεται στο πλάνο κανένας έλικας, με μηχανικό κλείστρο και μπαταριες LiOn ΕΠΕΙΔΗ όλη αυτή η τεχνολογία υπάρχει και έχει ωριμάσει οι εταιρίες των UAV's μας εμπαίζουν. Θέλω δλδ ενα ANAFI (φοβερο σχέδιο με τέλεια αρθρωση), με την camera του Galaxy s9 (μηχανικο κλείστρο) και την μπαταρια του Xiaomi Rednote 5 x2 8000mAh ---- χαχαχαχ Ολες οι τεχνολογίες υπάρχουν αλλα μας τις δίνουν με το σταγονόμετρο. Συμφωνώ σε όλα...αρκει να μην κάνει 5000 € χα χα χα 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by engelo on Jun 13, 2018 21:37:58 GMT 2
Για 5 πάμε σε Inspire χαχαχ
|
|
|
Spark
Jun 13, 2018 21:59:28 GMT 2
Post by sotirist on Jun 13, 2018 21:59:28 GMT 2
Για 5 πάμε σε Inspire χαχαχ Εσυ δεν δικαιούσαι, το είχες και το έδωσες χα χα χα 😂😂😂
|
|
|
Post by Vako on Jun 13, 2018 22:23:34 GMT 2
Για 5 πάμε σε Inspire χαχαχ Εσυ δεν δικαιούσαι, το είχες και το έδωσες χα χα χα 😂😂😂 Νομιζεις!! παλι με Isnpire2 κυκλοφορει..χαχαχα μεχρι να του ερθει το anafi . Μετα θα βριζει το inspire , θα αποθεωνει το anafi το οποιο θα βαρεθει γρηγορα.. θα ξαναγυρισει εκει απο οπου ξεκινησε ...στο Spark δηλαδη..γιατι θα βαρεθει να κουβαλαει τρειλερ για το inspire χαχαχαχα .
|
|
|
Post by engelo on Jun 13, 2018 22:23:55 GMT 2
χααχαχα πήρα όμως το 2
|
|
|
Spark
Jun 13, 2018 22:38:36 GMT 2
via mobile
engelo likes this
Post by petersea on Jun 13, 2018 22:38:36 GMT 2
Εμένα ποτέ είπαμε θα με υιοθετήσεις; 😂😂😂😂!!!
|
|
|
Post by Vako on Jun 14, 2018 8:11:43 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Jun 14, 2018 8:20:13 GMT 2
|
|
|
Spark
Jun 14, 2018 9:33:48 GMT 2
Post by dmitsos on Jun 14, 2018 9:33:48 GMT 2
Καλημερα!!! Δεν μπορω να βρω πουθενα γνησιες προπελες για το spark εδω στην ελλαδα! Δοκιμαζω απο εξωτερικο και μου γραφουν οτι τον αυγουστο θα τις εχω εδω!!! Τοσο ελλειψη?
|
|
|
Spark
Jun 14, 2018 10:35:11 GMT 2
Post by sotirist on Jun 14, 2018 10:35:11 GMT 2
Καλημερα!!! Δεν μπορω να βρω πουθενα γνησιες προπελες για το spark εδω στην ελλαδα! Δοκιμαζω απο εξωτερικο και μου γραφουν οτι τον αυγουστο θα τις εχω εδω!!! Τοσο ελλειψη? Εχει εδώ
Σ
|
|
|
Post by sotirist on Jun 14, 2018 11:09:05 GMT 2
Καλημερα!!! Δεν μπορω να βρω πουθενα γνησιες προπελες για το spark εδω στην ελλαδα! Δοκιμαζω απο εξωτερικο και μου γραφουν οτι τον αυγουστο θα τις εχω εδω!!! Τοσο ελλειψη? Εχει εδώ
Σ
Εχει σε στόκ 3 κομμάτια για όσους ενδιαφέρονται και θα τα βαστήξει μέχρι τη Δευτέρα (χωρίς καμμία υποχρέωση εννοείται)
Σ
|
|
|
Spark
Jun 14, 2018 13:47:22 GMT 2
Post by Vako on Jun 14, 2018 13:47:22 GMT 2
Καλημερα!!! Δεν μπορω να βρω πουθενα γνησιες προπελες για το spark εδω στην ελλαδα! Δοκιμαζω απο εξωτερικο και μου γραφουν οτι τον αυγουστο θα τις εχω εδω!!! Τοσο ελλειψη?Έχει το myhelis σήμερα παρηγγειλα
|
|
|
Spark
Jun 14, 2018 13:55:10 GMT 2
Post by dmitsos on Jun 14, 2018 13:55:10 GMT 2
Εχει σε στόκ 3 κομμάτια για όσους ενδιαφέρονται και θα τα βαστήξει μέχρι τη Δευτέρα (χωρίς καμμία υποχρέωση εννοείται)
Σ
ΚΟΥΦΟ!!! παραγγελνω 2 ελικες απο το heliland.....παταω πληρωμη με paypal.... το paypal μου την ακυρωνει!!!!! Μου γραφει οτι η καρτα ειναι ακυρη! Περνω τηλ την τραπεζα (alpha bank) .....Μου λεει η τραπεζα οτι η καρτα ειναι οκ και ειδαν και την συναλλαγη αλλα μου λενε οτι το paypal μου ακυρωσε την παραγγελεια λογο capital control Tους λεω ποια capital....εδω και καιρο σχεδον δεν υπαρχουν, και το ποσο ειναι μολις 20 €.! Μου απαντανε οτι η εταιρεια αυτη ανηκει σε εξωτερικο και υποκειται σε capital control!!!!!!!! ΕΛΛΑΣ στο μεγαλειο σου! Τελικα θα παραγγειλω απο το ebay.de με 18€ τις 4!!! Εκει δεν εχει capital
|
|
|
Spark
Jun 14, 2018 14:44:46 GMT 2
Post by sotirist on Jun 14, 2018 14:44:46 GMT 2
Σ
ΚΟΥΦΟ!!! παραγγελνω 2 ελικες απο το heliland.....παταω πληρωμη με paypal.... το paypal μου την ακυρωνει!!!!! Μου γραφει οτι η καρτα ειναι ακυρη! Περνω τηλ την τραπεζα (alpha bank) .....Μου λεει η τραπεζα οτι η καρτα ειναι οκ και ειδαν και την συναλλαγη αλλα μου λενε οτι το paypal μου ακυρωσε την παραγγελεια λογο capital control Tους λεω ποια capital....εδω και καιρο σχεδον δεν υπαρχουν, και το ποσο ειναι μολις 20 €.! Μου απαντανε οτι η εταιρεια αυτη ανηκει σε εξωτερικο και υποκειται σε capital control!!!!!!!! ΕΛΛΑΣ στο μεγαλειο σου! Τελικα θα παραγγειλω απο το ebay.de με 18€ τις 4!!! Εκει δεν εχει capital Περίεργο, πριν 2 ώρες παράγγειλα και εγώ ένα ζευγάρι από helliland με paypal και όλα καλά.
|
|
|
Spark
Jun 14, 2018 15:54:49 GMT 2
Post by dmitsos on Jun 14, 2018 15:54:49 GMT 2
ΚΟΥΦΟ!!! παραγγελνω 2 ελικες απο το heliland.....παταω πληρωμη με paypal.... το paypal μου την ακυρωνει!!!!! Μου γραφει οτι η καρτα ειναι ακυρη! Περνω τηλ την τραπεζα (alpha bank) .....Μου λεει η τραπεζα οτι η καρτα ειναι οκ και ειδαν και την συναλλαγη αλλα μου λενε οτι το paypal μου ακυρωσε την παραγγελεια λογο capital control Tους λεω ποια capital....εδω και καιρο σχεδον δεν υπαρχουν, και το ποσο ειναι μολις 20 €.! Μου απαντανε οτι η εταιρεια αυτη ανηκει σε εξωτερικο και υποκειται σε capital control!!!!!!!! ΕΛΛΑΣ στο μεγαλειο σου! Τελικα θα παραγγειλω απο το ebay.de με 18€ τις 4!!! Εκει δεν εχει capital Περίεργο, πριν 2 ώρες παράγγειλα και εγώ ένα ζευγάρι από helliland με paypal και όλα καλά. δεν φταιει το paypal τελικα αλλα ητραπεζα alpha bank που νομιζει οτι ακομη ειμαστε στα capital.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 15, 2018 8:40:07 GMT 2
Περίεργο, πριν 2 ώρες παράγγειλα και εγώ ένα ζευγάρι από helliland με paypal και όλα καλά. δεν φταιει το paypal τελικα αλλα ητραπεζα alpha bank που νομιζει οτι ακομη ειμαστε στα capital. Τεχνικά μιλώντας, είμαστε ακόμη σε capital controls, αλλά αυτό που σου έκαναν αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, για να μην πω της κοροϊδίας. Φιλε dmitso στείλε τους τους ένα email χεστηριο και ζήτα τους διαβεβαίωση ότι δεν θα ξανασυμβεί. Τωρα με την εφαρμογή του GDPR είναι όλοι κότες..
|
|
|
Post by Vako on Jun 15, 2018 9:53:58 GMT 2
Μια ομορφη,καλοκαιρινη, διασκεδαστικη ημερα στο Σουνιο... Ο Dream_master θα βιαστει να πει σε ορισμενα πλανα περι στραβου οριζοντα απο τον καημο του με το Μιdrone..χαχα απλα ο αερας δυνατος για το λιλιπουτειο Spark με αποτελεσμα το περιορισμενων δυνατοτητων gimbal να τερματιζει ,αφου ο μικρος παλευε στην κυριολεξια με τα 3 μποφωρ που ειχε , που ηταν οριακα για αυτο το σκαφος, ωστε να κανει σωστες ληψεις..
|
|
|
Spark
Jun 15, 2018 11:23:38 GMT 2
Vako likes this
Post by sotirist on Jun 15, 2018 11:23:38 GMT 2
Μια ομορφη,καλοκαιρινη, διασκεδαστικη ημερα στο Σουνιο... Ο Dream_master θα βιαστει να πει σε ορισμενα πλανα περι στραβου οριζοντα απο τον καημο του με το Μιdrone..χαχα απλα ο αερας δυνατος για το λιλιπουτειο Spark με αποτελεσμα το περιορισμενων δυνατοτητων gimbal να τερματιζει ,αφου ο μικρος παλευε στην κυριολεξια με τα 3 μποφωρ που ειχε , που ηταν οριακα για αυτο το σκαφος, ωστε να κανει σωστες ληψεις.. Σούπερ vako 👍✌️ Μπράβο σε σένα και το σπαρκ σου
|
|
|
Spark
Jun 15, 2018 11:30:54 GMT 2
Vako likes this
Post by dream_master on Jun 15, 2018 11:30:54 GMT 2
Αχχ πονεσε ο λαιμος μου ρε vako . Ελα βα σου δωσω το xiaomi να πετας με 5 bofor και. Α μην καταλαβαινει τιποτα το εργαλειο.
|
|
|
Spark
Jun 15, 2018 11:32:40 GMT 2
Post by Vako on Jun 15, 2018 11:32:40 GMT 2
Μια ομορφη,καλοκαιρινη, διασκεδαστικη ημερα στο Σουνιο... Ο Dream_master θα βιαστει να πει σε ορισμενα πλανα περι στραβου οριζοντα απο τον καημο του με το Μιdrone..χαχα απλα ο αερας δυνατος για το λιλιπουτειο Spark με αποτελεσμα το περιορισμενων δυνατοτητων gimbal να τερματιζει ,αφου ο μικρος παλευε στην κυριολεξια με τα 3 μποφωρ που ειχε , που ηταν οριακα για αυτο το σκαφος, ωστε να κανει σωστες ληψεις.. Σούπερ vako 👍✌️ Μπράβο σε σένα και το σπαρκ σου Περιμενω ληψη απο εκει που εισαι!!!!! Με εκεινες τις μουσικες που ξερεις να διαλεγεις...
|
|
|
Post by Vako on Jun 15, 2018 11:39:10 GMT 2
Αχχ πονεσε ο λαιμος μου ρε vako . Ελα βα σου δωσω το xiaomi να πετας με 5 bofor και. Α μην καταλαβαινει τιποτα το εργαλειο. Ειπα και εγω..δεν θα απαντησει ο ακατανομαστος?!?!? χαχαχα Μην παραπονιεσαι εσενα και χωρις να φυσαει στραβα δειχνει ...ο λαιμος σου πρεπει να εχει ηδη την καταλληλη κλιση...οταν βλεπω βιντεο απο το παροπλισμενο σου ΜΙ, εχω τακακι για την οθονη για να βλεπω ισια.. . Α και που εισαι...αρχισε να πακεταρεις το πραμα να το στειλεις στην διευθυνση μου , γιατι εχεις πει οτι μολις το spark παει 5500μετρα θα μου το χαρισεις και επειδη ερχεται η αποσταση αυτη ειπα να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα...το θελουμε να το χρησιμοποιησουμε σαν στοχο γιατι πηρα μια καινουργια καραμπινα...
|
|
|
Spark
Jun 15, 2018 12:14:09 GMT 2
Vako likes this
Post by dream_master on Jun 15, 2018 12:14:09 GMT 2
αχααχχααχ. Vako τωρα γυρισα απο το φαρμακειο, πηγα να παρω κολαρο για λαιμο μετα το βιντεο της πασχαλιτσας σου χαχαχα
|
|
|
Post by aspachris on Jun 18, 2018 22:16:22 GMT 2
by Spark....!!!!!
|
|
|
Post by Vako on Jun 18, 2018 22:51:45 GMT 2
Τι να πω ρε Χρηστο...με χαζεψες...ομορφη πολη που την εκανες ομορφοτερη! Μπραβο και σε εσενα και στο chrisspark
|
|