|
Post by sotirist on May 22, 2018 22:20:54 GMT 2
Μια απογευματινη βολτα με το Sparkaki .....https://www.youtube.com/watch?v=6OAvgxhdmiw Άντε aspachris, από το μακριά...στο μακρύτερα..... μπράβο σου
|
|
|
Post by Vako on May 22, 2018 22:25:33 GMT 2
Μια απογευματινη βολτα με το Sparkaki .....https://www.youtube.com/watch?v=6OAvgxhdmiw υπολογισμενο το ειχες ρε Χρηστο να γυρισει ακριβως στο 0? χαχαχ
|
|
|
Spark
May 22, 2018 22:28:03 GMT 2
Post by aspachris on May 22, 2018 22:28:03 GMT 2
Μια απογευματινη βολτα με το Sparkaki .....https://www.youtube.com/watch?v=6OAvgxhdmiw Άντε aspachris, από το μακριά...στο μακρύτερα..... μπράβο σου Σωτήρη πρέπει να προπονηθουμε...........o vako εχει κακες διαθεσεις ..........!!!! ομαδα ενωμενη , ποτε νικημενη !!!!
|
|
|
Post by Vako on May 22, 2018 22:33:55 GMT 2
Επειδη πλησιαζετε επικινδυνα θυμηστε μου να κανω ενα range αυριο στα 5200 μετρα να ειμαι ασφαλης απο εσας τους δυο, γιατι βγαλατε γλωσσα βλεπω... θα το κανω πριν το προετοιμασω για tα 6χλμ+ που ερχονται soon.... Mετα απο αυτο θα το αφησω να ξεκουραστει και θα παρω..... ενα ...... ας πουμε
|
|
|
Spark
May 22, 2018 22:48:06 GMT 2
Vako likes this
Post by engelo on May 22, 2018 22:48:06 GMT 2
vako.. επειδή σε βλέπω να κάνεις το επόμενο βήμα..κάνε το σωστό...
Επειτα απο Mavic, Mavic platinum, Inspire 1 κλπ κατέληξα σε Phantom 4 Pro !!! Το εργαλείο απλά αλλού ..
Κερατσίνι - Αμπελάκια ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΧΩΡΙΣ sport mode και επιστροφή με 29% μπαταρία...
Χαλαρά 7,5 χιλιόμετρα.. συνολο 15
Εσύ θα το φτάσεις στα 15 και 15 30 στα σίγουρα...
|
|
|
Spark
May 22, 2018 22:48:23 GMT 2
Vako likes this
Post by dream_master on May 22, 2018 22:48:23 GMT 2
Mετα απο αυτο θα το αφησω να ξεκουραστει και θα παρω ενα xiaomi mi drone ...... ας πουμε 😂😂😂🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Vako on May 22, 2018 23:22:18 GMT 2
vako.. επειδή σε βλέπω να κάνεις το επόμενο βήμα..κάνε το σωστό... Επειτα απο Mavic, Mavic platinum, Inspire 1 κλπ κατέληξα σε Phantom 4 Pro !!! Το εργαλείο απλά αλλού .. Κερατσίνι - Αμπελάκια ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΧΩΡΙΣ sport mode και επιστροφή με 29% μπαταρία... Χαλαρά 7,5 χιλιόμετρα.. συνολο 15 Εσύ θα το φτάσεις στα 15 και 15 30 στα σίγουρα... Koιτα με βρισκεις απολυτα συμφωνο με αυτο που ειπες..αλλα πλεον με ενδιαφερει πολυ η φορητοτητα του πτηνου, αλλα παραλληλα και το κοστος κτησης του , για τον λογο οταν εχεις το κουσουρι , περα απο χαριτωμενα βιντεακια να κανεις και καθολου χαριτωμενα range που διακινδυνευεις το πτηνο κανιβαλιζοντας το με διαφορες μοντες, οπως παλαιοτερα εχεις πει, οσο πιο πολλα εχεις δωσει τοσο κλαμα περισοτερο ριχνεις. ΔΕν θα κλαψω ιδιαιτερα αν χασω το spark ,θα κλαψω λιγο παραπανω αν χασω ενα mavic , αλλα ρε φιλε θα κλαψω πολυ αν χασω το phantom 4 pro...η το Inspire... Και για να απαντησω και στον φιλο dream_master θα κλαψωωωω παρα πολυ αν δωσω εστω και 50 ευρω για να παρω ενα mi-ψεμα-drone αφου ειναι θεμα 2 ημερων να το ριξω επιτηδες σε χαραδρα για να γλυτωσω απο τον μπελα. χαχαχα
|
|
|
Post by dream_master on May 22, 2018 23:29:35 GMT 2
Αχαχαχαχαχ. Φιλε vako μην στεναχιωρεσε και να το χασεις εγω προτιθεμε να σου στειλω με κουριερ το xiaomi mi 4k για να το βρεις!
|
|
|
Post by engelo on May 22, 2018 23:33:31 GMT 2
ΧΑχαχαχαχαχ είστε παλαβοι ρε... αλλα ωραίοι παλαβοι !!!!!
|
|
|
Spark
May 22, 2018 23:34:30 GMT 2
Vako likes this
Post by engelo on May 22, 2018 23:34:30 GMT 2
Vako εγω τα έσπρωξα όλα και έμεινα με το p4p ...
|
|
|
Spark
May 23, 2018 16:09:57 GMT 2
Post by Frontier on May 23, 2018 16:09:57 GMT 2
Vako εγω τα έσπρωξα όλα και έμεινα με το p4p ... Πότε πήρες P4P; Inspire και Air δεν έχεις;
|
|
|
Spark
May 23, 2018 18:49:01 GMT 2
Post by sotirist on May 23, 2018 18:49:01 GMT 2
Vako εγω τα έσπρωξα όλα και έμεινα με το p4p ... Με γεια σου engelo, καλές και ασφαλείς πτήσεις να έχετε 😉👍
|
|
|
Spark
May 23, 2018 19:12:58 GMT 2
Vako likes this
Post by sotirist on May 23, 2018 19:12:58 GMT 2
Επειδη πλησιαζετε επικινδυνα θυμηστε μου να κανω ενα range αυριο στα 5200 μετρα να ειμαι ασφαλης απο εσας τους δυο, γιατι βγαλατε γλωσσα βλεπω... θα το κανω πριν το προετοιμασω για tα 6χλμ+ που ερχονται soon.... Mετα απο αυτο θα το αφησω να ξεκουραστει και θα παρω..... ενα ...... ας πουμε Σουρχομαι με συνολική μπαταρια 22 λεπτών vako σουμπιτος.... θα συμβεί το ανάποδο πάλι.....θα μείνω από fpv πριν χρειαστεί να γυρίσω..... χα χα χα 🤓🤓🤓🤓🤓😎😎😎😎😎
|
|
|
Spark
May 23, 2018 19:38:31 GMT 2
Vako likes this
Post by sotirist on May 23, 2018 19:38:31 GMT 2
vako.. επειδή σε βλέπω να κάνεις το επόμενο βήμα..κάνε το σωστό... Επειτα απο Mavic, Mavic platinum, Inspire 1 κλπ κατέληξα σε Phantom 4 Pro !!! Το εργαλείο απλά αλλού .. Κερατσίνι - Αμπελάκια ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΧΩΡΙΣ sport mode και επιστροφή με 29% μπαταρία... Χαλαρά 7,5 χιλιόμετρα.. συνολο 15 Εσύ θα το φτάσεις στα 15 και 15 30 στα σίγουρα... Koιτα με βρισκεις απολυτα συμφωνο με αυτο που ειπες..αλλα πλεον με ενδιαφερει πολυ η φορητοτητα του πτηνου, αλλα παραλληλα και το κοστος κτησης του , για τον λογο οταν εχεις το κουσουρι , περα απο χαριτωμενα βιντεακια να κανεις και καθολου χαριτωμενα range που διακινδυνευεις το πτηνο κανιβαλιζοντας το με διαφορες μοντες, οπως παλαιοτερα εχεις πει, οσο πιο πολλα εχεις δωσει τοσο κλαμα περισοτερο ριχνεις. ΔΕν θα κλαψω ιδιαιτερα αν χασω το spark ,θα κλαψω λιγο παραπανω αν χασω ενα mavic , αλλα ρε φιλε θα κλαψω πολυ αν χασω το phantom 4 pro...η το Inspire... Και για να απαντησω και στον φιλο dream_master θα κλαψωωωω παρα πολυ αν δωσω εστω και 50 ευρω για να παρω ενα mi-ψεμα-drone αφου ειναι θεμα 2 ημερων να το ριξω επιτηδες σε χαραδρα για να γλυτωσω απο τον μπελα. χαχαχα Παίρνοντας αφορμή από το σχόλιο του vako περί φορητότητας, άποψη μου είναι ότι μοιραία οδεύουμε σε μικρότερα και πιο τεχνολογικά προηγμένα drones, όπως άλλωστε σε όλα τα ηλεκτρονικά. Το Spark του 2022 θα κάνει ότι κάνει σήμερα το P4Pv2, θα πετάει μια ώρα, θα τρέχει με 100 χλμ την ώρα, θα πηγαίνει 10 χλμ χαλαρά, θα βγάζει βίντεο 8Κ και θα είναι όσο το σημερινό σπαρκ σε διαστάσεις και βάρος (και ποιος ξέρει τι άλλο εξωτικό). Ίσως και με λιγωτερα μοτέρ από 4... Υπο αυτή την έννοια, πολύ, πολύ δύσκολα θα αντικαταστήσω το Spark, ΙΣΩΣ εάν τελικά κυκλοφορίσει το EVO, αλλά και πάλι δεν το βλέπω... Άποψη μου πάντα Σ
|
|
|
Spark
May 23, 2018 20:24:33 GMT 2
Post by dreamer on May 23, 2018 20:24:33 GMT 2
γεια χαρα! γνωριζει κανεις σε περιπτωση που γινει αποσυνδεση απο το χειρειστηριο κατα την πτηση αν το σκαφος επιστρεφει κανει χοβερ η προσγειωνεται? επειδη ψαχνω στο μενου και δεν βρισκω τετοια ριθμυση
|
|
|
Spark
May 23, 2018 20:27:46 GMT 2
Post by engelo on May 23, 2018 20:27:46 GMT 2
γεια χαρα! γνωριζει κανεις σε περιπτωση που γινει αποσυνδεση απο το χειρειστηριο κατα την πτηση αν το σκαφος επιστρεφει κανει χοβερ η προσγειωνεται? επειδη ψαχνω στο μενου και δεν βρισκω τετοια ριθμυση Ανάλογα όπως το έχεις ρυθμίσει ...
Μπορεί να κάνει και το ένα και το άλλο...
|
|
|
Spark
May 23, 2018 20:28:58 GMT 2
Vako likes this
Post by engelo on May 23, 2018 20:28:58 GMT 2
Παίζει να πάμε για πτήση Μακρόνησο το Σ ή Κ ?!?1 Τριήμερο γάρ...
Εγώ θα έχω stby P4P & Mavic Air...
|
|
|
Post by engelo on May 23, 2018 20:33:15 GMT 2
Vako εγω τα έσπρωξα όλα και έμεινα με το p4p ... Πότε πήρες P4P; Inspire και Air δεν έχεις; Μάνο τα έδωσα ΟΛΑ και έχω P4P & Mavic Air.
Τέλος.
Το P4P πάει ... αλλου !!!! χααχαχα
|
|
|
Spark
May 23, 2018 20:36:50 GMT 2
Vako likes this
Post by sotirist on May 23, 2018 20:36:50 GMT 2
Παίζει να πάμε για πτήση Μακρόνησο το Σ ή Κ ?!?1 Τριήμερο γάρ... Εγώ θα έχω stby P4P & Mavic Air... Μακάρι να ήμουν εδώ και να πάμε με χαρά, σε ότι με αφορά engelo... Αλλά λόγω τριημέρου θα πάω βόρεια, κρίμα... ξαναρίξε πρόταση οποτε θες πάντως.. αξίζουμε μια συνάντηση 😉😉😉
|
|
|
Spark
May 23, 2018 20:38:57 GMT 2
Post by Vako on May 23, 2018 20:38:57 GMT 2
Επειδη πλησιαζετε επικινδυνα θυμηστε μου να κανω ενα range αυριο στα 5200 μετρα να ειμαι ασφαλης απο εσας τους δυο, γιατι βγαλατε γλωσσα βλεπω... θα το κανω πριν το προετοιμασω για tα 6χλμ+ που ερχονται soon.... Mετα απο αυτο θα το αφησω να ξεκουραστει και θα παρω..... ενα ...... ας πουμε Σουρχομαι με συνολική μπαταρια 22 λεπτών vako σουμπιτος.... θα συμβεί το ανάποδο πάλι.....θα μείνω από fpv πριν χρειαστεί να γυρίσω..... χα χα χα 🤓🤓🤓🤓🤓😎😎😎😎😎 Ας μην ειχες Vako στα στα δειχνει και ακομα με ce θα πετουσες ...γυαλο γυαλο ...χαχαχα
|
|
|
Post by Vako on May 23, 2018 20:45:14 GMT 2
Παίζει να πάμε για πτήση Μακρόνησο το Σ ή Κ ?!?1 Τριήμερο γάρ... Εγώ θα έχω stby P4P & Mavic Air... Θα σου πω αυριο ...αν δεν δουλευω φυγαμε...
|
|
|
Spark
May 23, 2018 20:46:34 GMT 2
Post by sotirist on May 23, 2018 20:46:34 GMT 2
Σουρχομαι με συνολική μπαταρια 22 λεπτών vako σουμπιτος.... θα συμβεί το ανάποδο πάλι.....θα μείνω από fpv πριν χρειαστεί να γυρίσω..... χα χα χα 🤓🤓🤓🤓🤓😎😎😎😎😎 Ας μην ειχες Vako στα στα δειχνει και ακομα με ce θα πετουσες ...γυαλο γυαλο ...χαχαχα Τα έχουμε ξαναπεί αυτά...vako=master 👍 Και βεβαίως θα τα έβρισκα και μόνος ...γυαλο γυαλο... όπως είπες, αλλά εσυ τα ...πλαισίωσες με εμπειρία (βλέπε πατάτες), που τις απέφυγα και αυτό δεν αγοράζεται φιλε vako.. (respect) ....όταν θα πίνω τον καφέ μου με τον aspachris στα 7,47 χιλιόμετρα από την αφετηρία, θα πιούμε στην υγεία σου χα χα χα χα BTW το βίντεο Spark vs 747 που είναι, οεοοοοοο;😊😊😊😊
|
|
|
Spark
May 23, 2018 20:48:39 GMT 2
Vako likes this
Post by sotirist on May 23, 2018 20:48:39 GMT 2
Παίζει να πάμε για πτήση Μακρόνησο το Σ ή Κ ?!?1 Τριήμερο γάρ... Εγώ θα έχω stby P4P & Mavic Air... Θα σου πω αυριο ...αν δεν δουλευω φυγαμε... @&$#$&#&#&#$ γ@m02 😖😖😖😖😖
|
|
|
Post by Vako on May 23, 2018 21:01:52 GMT 2
Ας μην ειχες Vako στα στα δειχνει και ακομα με ce θα πετουσες ...γυαλο γυαλο ...χαχαχα Τα έχουμε ξαναπεί αυτά...vako=master 👍 Και βεβαίως θα τα έβρισκα και μόνος ...γυαλο γυαλο... όπως είπες, αλλά εσυ τα ...πλαισίωσες με εμπειρία (βλέπε πατάτες), που τις απέφυγα και αυτό δεν αγοράζεται φιλε vako.. (respect) ....όταν θα πίνω τον καφέ μου με τον aspachris στα 7,47 χιλιόμετρα από την αφετηρία, θα πιούμε στην υγεία σου χα χα χα χα BTW το βίντεο Spark vs 747 που είναι, οεοοοοοο;😊😊😊😊 Α Δεν θελω να σε φοβησω αλλα προσεχε το οταν βγαινεις απο το σπιτι...χαχαχαχα και ασε τα περι master κλπ γλυψιες..προδιδεις μυστικα και θα περασεις πειθαρχικο χαχαχα Περιμενω με αγωνια να το δοκιμασουμε εννοειται σε μυστικη τοποθεσια ...αυτομπου θελεις να κανεις οντως περιπου στα 20 με 21 λεπτα θα βγαλει...νομιζω οτι αξιζει αν οντως δουλεψει οπως το σκεφτηκαμε..και συζητησαμε ειδομεν... ΥΓ: πας στοιχημα το 109 οτι αν πας ..που θα πας 7,4 χλμ θα παω με αλλη μοντα 15χλμ..? Ε μετα λεω να σταματησουμε ...χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on May 23, 2018 21:20:43 GMT 2
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά...vako=master 👍 Και βεβαίως θα τα έβρισκα και μόνος ...γυαλο γυαλο... όπως είπες, αλλά εσυ τα ...πλαισίωσες με εμπειρία (βλέπε πατάτες), που τις απέφυγα και αυτό δεν αγοράζεται φιλε vako.. (respect) ....όταν θα πίνω τον καφέ μου με τον aspachris στα 7,47 χιλιόμετρα από την αφετηρία, θα πιούμε στην υγεία σου χα χα χα χα BTW το βίντεο Spark vs 747 που είναι, οεοοοοοο;😊😊😊😊 Α Δεν θελω να σε φοβησω αλλα προσεχε το οταν βγαινεις απο το σπιτι...χαχαχαχα και ασε τα περι master κλπ γλυψιες..προδιδεις μυστικα και θα περασεις πειθαρχικο χαχαχα Περιμενω με αγωνια να το δοκιμασουμε εννοειται σε μυστικη τοποθεσια ...αυτομπου θελεις να κανεις οντως περιπου στα 20 με 21 λεπτα θα βγαλει...νομιζω οτι αξιζει αν οντως δουλεψει οπως το σκεφτηκαμε..και συζητησαμε ειδομεν... ΥΓ: πας στοιχημα το 109 οτι αν πας ..που θα πας 7,4 χλμ θα παω με αλλη μοντα 15χλμ..? Ε μετα λεω να σταματησουμε ...χαχαχα Το 109 στα χέρια σου ....κελαηδάει παλικάρι μου... και λίγα λες 15..που να δεις τι είπε η sally για το βίντεο του range......για μετά βλέπουμε, κάτι θα βρούμε.. χα χα χα Για τα άλλα, όπως είπες είδωμεν... Βέβαιαααααα, αν, λεμε αν, ΑΝ, παίξουν αυτά που προδιαγραψαμε, θέλω να ψάξω να βρω έστω και έναν λόγο να πάρω κάτι μεγαλύτερο, ακριβότερο, βαρύτερο, κλπ...... με το συμπάθειο πάντα... Για αυτό εξέφρασα και την άποψή μου για το Spark του μέλλοντος νωρίτερα... Σ ΥΓ Για το σπαρκ έλεγα για 7,4 χλμ one way...Στο 109 τοχουμε ε λίγο τριμαρισμα και....
|
|
|
Spark
May 23, 2018 21:20:50 GMT 2
Post by dreamer on May 23, 2018 21:20:50 GMT 2
γεια χαρα! γνωριζει κανεις σε περιπτωση που γινει αποσυνδεση απο το χειρειστηριο κατα την πτηση αν το σκαφος επιστρεφει κανει χοβερ η προσγειωνεται? επειδη ψαχνω στο μενου και δεν βρισκω τετοια ριθμυση Ανάλογα όπως το έχεις ρυθμίσει ...
Μπορεί να κάνει και το ένα και το άλλο...
οκ απλα δεν βρισκω στο μενου που ειναι αυτη η ριθμυση γνωριζει να μου πει κανεις μηπως? ευχαριστω!
|
|
|
Spark
May 23, 2018 21:26:25 GMT 2
Vako likes this
Post by sotirist on May 23, 2018 21:26:25 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on May 23, 2018 21:46:52 GMT 2
Ναι αλλα γιατι δεν λετε γιατι εφυγε; Σου λεει αυτα πεφτουν που πεφτουν απο μονα τους , αστα αφησουμε λιγο ακομα να χαρουν τα καημενα χαχααχαχα Εάν ποτέ, λεμε τώρα, ανεβεί το βίντεο, θα δεις ότι ....vako γαρ.... δεν πέρασε καλά ο σιαομιτης...χα χα χα...ένα σπαρκ και το 109 του την έπεσαν στο πτηνό στον αέρα και το άλλο σπαρκ.....στον χειριστή του..μεταφορικά πάντα ......τα είδε όλα ο άνθρωπος....χα χα χα απίστευτη μέρα
|
|
|
Post by sotirist on May 27, 2018 19:03:35 GMT 2
Μετά την εντατική θεραπεία με ασπιρίνες, ντεπόν, παναντολ, μεζουλιτ και ένα σωρό αλλα μαντζούνια, για να αποθεραπευτεί το σπαρκακι μου από το bullying του vakospark (χα χα χα) φαίνεται ότι έχω ξεκολλήσει για τα καλά σε ότι αφορά range.... λέτε να του έκανε καλό τελικά; χα χα χα Άντε vako ρίξε το βαρύ πυροβολικό.... Attachments:
|
|
|
Post by Vako on May 27, 2018 19:21:38 GMT 2
Μετά την εντατική θεραπεία με ασπιρίνες, ντεπόν, παναντολ, μεζουλιτ και ένα σωρό αλλα μαντζούνια, για να αποθεραπευτεί το σπαρκακι μου από το bullying του vakospark (χα χα χα) φαίνεται ότι έχω ξεκολλήσει για τα καλά σε ότι αφορά range.... λέτε να του έκανε καλό τελικά; χα χα χα Άντε vako ρίξε το βαρύ πυροβολικό....D Δεν θελεις να μαθεις θα στεναχωρηθεις...αρκετα..Θα σε αφησω να χαρεις λιγο πριν το ποσταρω...το νεο range..του Vako spark...ουτε καν την ωρα πτησης που πετυχα.... Εννοειται οταν τελειωσω δοκιμες,μιας και περιμενω κεραιες,θα ενημερωσω βημα βημα τα καινουργια mods τους συμφορμιτες. Προτου ερθει καινουργιο σκαφος στο υποστεγο..
|
|