|
Post by aspachris on Mar 25, 2018 20:53:02 GMT 2
Καλως τον Σωτήρη,όσο για το Sparkaki ( μικρο στο ματι......μεγαλο.... στις αποστασεις) πολυ καλη η επιλογή σου φίλε ,δεν θα μετανοιωσεις στιγμή!! κι εγώ με Ios το δουλευω .........οτι χρειαστεις εδώ είμαστε!! χθεσινή Sparkovolta....https://www.youtube.com/watch?v=YOqmtpQM1HE Χρόνια πολλά στο Vako και στον engelo!!
|
|
|
Spark
Mar 26, 2018 15:09:41 GMT 2
via mobile
Post by sotirist on Mar 26, 2018 15:09:41 GMT 2
Καλως τον Σωτήρη,όσο για το Sparkaki ( μικρο στο ματι......μεγαλο.... στις αποστασεις) πολυ καλη η επιλογή σου φίλε ,δεν θα μετανοιωσεις στιγμή!! κι εγώ με Ios το δουλευω .........οτι χρειαστεις εδώ είμαστε!! χθεσινή Sparkovolta....https://www.youtube.com/watch?v=YOqmtpQM1HE Χρόνια πολλά στο Vako και στον engelo!! aspachris τι καλωδιο otg χρησημοποιεις?
|
|
|
Spark
Mar 26, 2018 18:57:23 GMT 2
Post by aspachris on Mar 26, 2018 18:57:23 GMT 2
Χρόνια πολλά στο Vako και στον engelo!! aspachris τι καλωδιο otg χρησημοποιεις? Σωτήρη το ίδιο καλώδιο otg cable με τον Βαγγέλη έχω ( εκείνο το πανάκριβο χεχεχε) , απλα σαν προέκταση βάζω του ipad η του κινητού.
|
|
|
Spark
Mar 26, 2018 22:33:32 GMT 2
Post by sotirist on Mar 26, 2018 22:33:32 GMT 2
aspachris τι καλωδιο otg χρησημοποιεις? Σωτήρη το ίδιο καλώδιο otg cable με τον Βαγγέλη έχω ( εκείνο το πανάκριβο χεχεχε) , απλα σαν προέκταση βάζω του ipad η του κινητού. Κάτι χάνω... το χειριστηριο του Spark είναι usb και του iphone lighting οποτε κάτι τέτοιο —-> www.skroutz.gr/s/4423769/OEM-Lightning-male-USB-A-female.htmlθα πήγαινε μια χαρά νομίζω, χωρίς μετατροπείς. Τι χάνω
|
|
|
Spark
Mar 27, 2018 8:14:59 GMT 2
Post by Vako on Mar 27, 2018 8:14:59 GMT 2
|
|
|
Spark
Mar 27, 2018 21:07:30 GMT 2
Post by sotirist on Mar 27, 2018 21:07:30 GMT 2
Θενξ vako. Αυτά που έγραψε ο frontier παραπάνω σχετικά με τα τελευταία firmware και την εγκατάλειψη του org καλωδίου, τι παίζεται? Είδα κάτι βίντεο στο yt που ισχυρίζονται ότι τα θεματα προβληματικής ζευξης μέσω WiFi λύθηκαν στα τελευταία fw. Σ
|
|
|
Post by Vako on Mar 27, 2018 22:30:47 GMT 2
Κοίτα εγώ και μερικοί άλλοι παίζουμε με παλαιότερο χακαρισμενο firmware στο apk της dji . Ο frontier μιλάει για τα θετικά και τα αρνητικά των updates που κατά καιρούς βγαίνουν ακολουθώντας τον δρόμο που δείχνει η dji. Υπάρχουν όπως καταλαβαίνεις 2 δρόμοι . Διαβάζεις κρίνεις και ακολουθείς. Οι μέθοδοι που ακολουθώ σε όλα σχεδόν τα σκάφη μου δεν είναι οι ενδεδειγμένοι μιας και πάντα προσπαθώ να ξεζουμιζω τις δυνατότητες ενός σκάφους. Είναι θέμα επιλογών , αδρεναλίνης και καμμένων εγκεφαλικών κυττάρων. Βέβαια υπάρχει και τρόπος που τον έχει αναφέρει και o engelo πιομπανω που μπορείς να λειτουργείς με fcc χωρίς να απορρίπτεις τις αναβαθμίσεις (που κατά την γνώμη μου δεν είναι πάντα θετικές βλέπε την κατάργηση του otg) αλλά δεν μπορεί και να παραβλέψεις ο τι τις περισσότερες φορές αναβαθμίζουν κάποια θεματα.εγω επιλέγω την 4.1.15 (παλαιότερη) στο apk σταθερή και πιστεύω η καλύτερη. Εσύ κρίνεις και εφαρμόζεις.
|
|
|
Spark
Mar 30, 2018 15:27:32 GMT 2
Post by sotirist on Mar 30, 2018 15:27:32 GMT 2
Κοίτα εγώ και μερικοί άλλοι παίζουμε με παλαιότερο χακαρισμενο firmware στο apk της dji . Ο frontier μιλάει για τα θετικά και τα αρνητικά των updates που κατά καιρούς βγαίνουν ακολουθώντας τον δρόμο που δείχνει η dji. Υπάρχουν όπως καταλαβαίνεις 2 δρόμοι . Διαβάζεις κρίνεις και ακολουθείς. Οι μέθοδοι που ακολουθώ σε όλα σχεδόν τα σκάφη μου δεν είναι οι ενδεδειγμένοι μιας και πάντα προσπαθώ να ξεζουμιζω τις δυνατότητες ενός σκάφους. Είναι θέμα επιλογών , αδρεναλίνης και καμμένων εγκεφαλικών κυττάρων. Βέβαια υπάρχει και τρόπος που τον έχει αναφέρει και o engelo πιομπανω που μπορείς να λειτουργείς με fcc χωρίς να απορρίπτεις τις αναβαθμίσεις (που κατά την γνώμη μου δεν είναι πάντα θετικές βλέπε την κατάργηση του otg) αλλά δεν μπορεί και να παραβλέψεις ο τι τις περισσότερες φορές αναβαθμίζουν κάποια θεματα.εγω επιλέγω την 4.1.15 (παλαιότερη) στο apk σταθερή και πιστεύω η καλύτερη. Εσύ κρίνεις και εφαρμόζεις. Με τη βοήθειά σας, κατάφερα και το έστησα σε FCC mode σε iOS, με την τελευταία έκδοση του app 4.2.8. Βέβαιααααααα, δεν έχω χάρτες, αλλά το παλεύω...... Χίλια ευχαριστώ για τις συμβουλές vako & aspachris & engelo Σ
|
|
|
Spark
Mar 30, 2018 17:28:49 GMT 2
Post by Vako on Mar 30, 2018 17:28:49 GMT 2
Πάρε καλέ μου άνθρωπε ένα android να έχεις τα πάντα....χαχαχα
|
|
|
Spark
Mar 30, 2018 18:34:01 GMT 2
Post by sotirist on Mar 30, 2018 18:34:01 GMT 2
Πάρε καλέ μου άνθρωπε ένα android να έχεις τα πάντα....χαχαχα Ή εχεις στείλει τον Σπίθα Νο 2 στα νότια και με βλέπεις (άντε και στην Κόρινθο) ή διαβαζεις τη σκέψη μου, γιατί κάνω αλλαγή τώρα. Ολα καλά μεχρι τώρα (α ρε αθάνατη 4.1.15) αλλαααααα: το otg αντί να συνδέει το Samsung s7 με τον controller για τη ζεύξη, ..... προτιμάει να φορτίζει το τηλέφωνο τον controller (τα λαμπάκια του αναβοσβήνουν προοδευτικά) και φυσικά δεν κανει ζεύξη.... Οεεεεεο κάναμε το Samsung power bank.... Ψάχνω στο (άθλιο) περιβάλλον του Android να βρω καμμία κουλη ρύθμιση και επανέρχομαι.... Σ
|
|
|
Post by Vako on Mar 30, 2018 19:21:41 GMT 2
Καλέ μου φίλε τα samsung δεν είναι φιλικά με την dji. xiaomi redme 5A άψογο στην απίθανη τιμή των 127 ευρώ.. του έχω βγάλει το λάδι στην δουλειά τρώω 2 μπαταρίες σχεδόν την ημέρα ,πετάω, κάνω ιντερνετικές δουλειές όλη μέρα, φτιάχνει καφέ εσπρέσσο, και αλλά διάφορα και άμα μου την δώσει το πετάω σε κανένα τοίχο όταν νευριάζω..και δεν το κλαίω με τα λεφτά που κάνει.
|
|
|
Spark
Mar 30, 2018 19:33:06 GMT 2
Post by sotirist on Mar 30, 2018 19:33:06 GMT 2
Καλέ μου φίλε τα samsung δεν είναι φιλικά με την dji. xiaomi redme 5A άψογο στην απίθανη τιμή των 127 ευρώ.. του έχω βγάλει το λάδι στην δουλειά τρώω 2 μπαταρίες σχεδόν την ημέρα ,πετάω, κάνω ιντερνετικές δουλειές όλη μέρα, φτιάχνει καφέ εσπρέσσο, και αλλά διάφορα και άμα μου την δώσει το πετάω σε κανένα τοίχο όταν νευριάζω..και δεν το κλαίω με τα λεφτά που κάνει. Συγκεκριμένο χρώμα vako μου ή οποιοδήποτε κάνει? Χα χα χα χα
|
|
|
Spark
Mar 30, 2018 19:47:30 GMT 2
Vako likes this
Post by dream_master on Mar 30, 2018 19:47:30 GMT 2
φημες λενε πως ειδαν τον vako να πεταει xiaomi mi drone με κινητο xiaomi redimi 5A. xiaomi θα λετε και θα κλαιτε αχαχαχαχαχαχαχ
|
|
|
Post by Vako on Mar 30, 2018 20:09:03 GMT 2
φημες λενε πως ειδαν τον vako να πεταει xiaomi mi drone με κινητο xiaomi redimi 5A. xiaomi θα λετε και θα κλαιτε αχαχαχαχαχαχαχ Σε τρώνε τα οπίσθιά σου να τα ακούσεις πάλι ακατανομαστε με το ακατανομαστο drone που εχεις!!!! Χαχαχα
|
|
|
Spark
Mar 30, 2018 20:10:26 GMT 2
Post by Vako on Mar 30, 2018 20:10:26 GMT 2
Καλέ μου φίλε τα samsung δεν είναι φιλικά με την dji. xiaomi redme 5A άψογο στην απίθανη τιμή των 127 ευρώ.. του έχω βγάλει το λάδι στην δουλειά τρώω 2 μπαταρίες σχεδόν την ημέρα ,πετάω, κάνω ιντερνετικές δουλειές όλη μέρα, φτιάχνει καφέ εσπρέσσο, και αλλά διάφορα και άμα μου την δώσει το πετάω σε κανένα τοίχο όταν νευριάζω..και δεν το κλαίω με τα λεφτά που κάνει. Συγκεκριμένο χρώμα vako μου ή οποιοδήποτε κάνει? Χα χα χα χα Το μαύρο φίλε το μαύρο!!! Σου δίνει και κάψουλες καφέ μαζί για να φτιάχνεις!!!!!! Χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Mar 30, 2018 20:12:00 GMT 2
φημες λενε πως ειδαν τον vako να πεταει xiaomi mi drone με κινητο xiaomi redimi 5A. xiaomi θα λετε και θα κλαιτε αχαχαχαχαχαχαχ Αυτοοοοοοοο, πρέπει να το δωωωωω για να το πιστεψωωω... υπάρχουν γραπτά...υπάρχουν βίντεο.... υπάρχουν.....χα χα χα Εαν, λέμε εάν, το κάνει, θα το στείλει στο διάστημα και βλέπουμε.
|
|
|
Post by Vako on Mar 30, 2018 20:14:58 GMT 2
Ρε που είσαι ρε engelo, frontier, τώρα που έκανα μεταγραφή στην dji σβήστε αυτόν τον dream_master μου κάνει συνέχεια bullying!!!!
|
|
|
Post by petersea on Mar 30, 2018 20:35:49 GMT 2
φημες λενε πως ειδαν τον vako να πεταει xiaomi mi drone με κινητο xiaomi redimi 5A. xiaomi θα λετε και θα κλαιτε αχαχαχαχαχαχαχ xiaomi xiaomi xiaomi χα χα χα χα
|
|
|
Post by dream_master on Mar 30, 2018 20:40:36 GMT 2
ζω για την ωρα και την στιγμη που θα καλωσορισουμε στο Νημα του Xiaomi mi 4k τον φιλο και μελος Vako ! χααχχαα
|
|
|
Post by petersea on Mar 30, 2018 20:45:32 GMT 2
ζω για την ωρα και την στιγμη που θα καλωσορισουμε στο Νημα του Xiaomi mi 4k τον φιλο και μελος Vako ! χααχχαα Όχι τίποτα άλλο θα βρει καμία μοτιφια και θα το φτάσει στα 10 χιλιόμετρα χα χα χα
|
|
|
Post by dream_master on Mar 30, 2018 20:50:19 GMT 2
ζω για την ωρα και την στιγμη που θα καλωσορισουμε στο Νημα του Xiaomi mi 4k τον φιλο και μελος Vako ! χααχχαα Όχι τίποτα άλλο θα βρει καμία μοτιφια και θα το φτάσει στα 10 χιλιόμετρα χα χα χα μετα δεν θα ξεκολαει με το mi drone, αχωριστη θα γινουν! Θα ξεχασει και πειρατες και σπαρκς και μαβικ!
|
|
|
Post by engelo on Mar 30, 2018 22:24:38 GMT 2
χαχαχαχ μην σκας Vako μου... όλοι τελικά DJI καταλήγουν...
|
|
|
Spark
Apr 2, 2018 12:54:57 GMT 2
Post by sotirist on Apr 2, 2018 12:54:57 GMT 2
Quiz: Στο παρακάτω video τί είναι αυτό το μαύρο στο επάνω μέρος του FPV που συχνά-πυκνά εμποδίζει τη λήψη, οεο?
Οι σωστές απαντήσεις θα κερδίσουν.... χα χα χα
Σ
|
|
|
Spark
Apr 2, 2018 13:31:26 GMT 2
Post by engelo on Apr 2, 2018 13:31:26 GMT 2
Ειναι το μέτωπο του spark
Αν δεν έχεις βάλει προστατευτικο γινεται οταν γκαζώνεις ή όταν είσαι σε sport mode.
Αν δε θες να το εμφανίζει γυρνα στο cinematic mode η tripod mode (δεν θυμάμαι πως λέγεται )
Επίσης θα βλέπεις και τους έλικες του Spar σε full γκάζι.
Ο Κύριος λόγος που πήρα το inspire.. σηκώνει ποδαράκια και δεν φασινεται τίποτε...
|
|
|
Spark
Apr 2, 2018 14:06:46 GMT 2
Post by Vako on Apr 2, 2018 14:06:46 GMT 2
Quiz: Στο παρακάτω video τί είναι αυτό το μαύρο στο επάνω μέρος του FPV που συχνά-πυκνά εμποδίζει τη λήψη, οεο? Οι σωστές απαντήσεις θα κερδίσουν.... χα χα χα Σ Αμα βγαλεις την βλακεια που εχεις βαλει για προστατευτικο θα ειναι οκ. αυτο το πλαστικο φταιει για ολα βγαλτο
|
|
|
Post by sotirist on Apr 2, 2018 14:48:53 GMT 2
Quiz: Στο παρακάτω video τί είναι αυτό το μαύρο στο επάνω μέρος του FPV που συχνά-πυκνά εμποδίζει τη λήψη, οεο? Οι σωστές απαντήσεις θα κερδίσουν.... χα χα χα Σ Αμα βγαλεις την βλακεια που εχεις βαλει για προστατευτικο θα ειναι οκ. αυτο το πλαστικο φταιει για ολα βγαλτο Λοιπόν, πέσατε και οι δύο έξω στις απαντήσεις σας. Το μαύρο επάνω αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον εξ αποστάσεων χειρισμό drones και προέρχεται από την πραγματική ζωή πιλότων αεροσκαφών. Πρόκειται για το γνωστό " blackout" που συμβαίνει σε απότομους χειρισμούς πολλών G βαρύτητας, όπου όλο το αίμα φεύγει από τον εγκέφαλο του πιλότου και μαζεύεται στα πόδια, με αποτέλεσμα ζαλάδα και απώλεια αισθήσεων. Η DJI, ειδικά για iOS, κυκλοφόρησε αυτή τη λειτουργικότητα για να δώσει στους πιλότους drone την πραγματική αίσθηση που θα είχαμε, εάν είμασταν εντός του drone και πιλοτάραμε........................ ΠΟΛΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...... Αυτό θα ήταν ένα ωωωραίο ποστάρισμα χθές Πρωταπριλιά, αλλά έστω και σήμερα έχει το γέλιο του ΧΑΧΑΧΑΧΑ engelo, vako θα "....βγάλω αυτή τη βλακεία προστατευτικό που του έβαλα....." δήθεν για προστασία gimbal & κάμερας άμεσα... Θένξ για τη συμμετοχή σας στο quiz Κερδίζετε και οι δύο σας .......... το προστατευτικό δωρεάνννν.......
|
|
|
Post by Vako on Apr 2, 2018 14:54:59 GMT 2
Αμα βγαλεις την βλακεια που εχεις βαλει για προστατευτικο θα ειναι οκ. αυτο το πλαστικο φταιει για ολα βγαλτο Λοιπόν, πέσατε και οι δύο έξω στις απαντήσεις σας. Το μαύρο επάνω αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον εξ αποστάσεων χειρισμό drones και προέρχεται από την πραγματική ζωή πιλότων αεροσκαφών. Πρόκειται για το γνωστό " blackout" που συμβαίνει σε απότομους χειρισμούς πολλών G βαρύτητας, όπου όλο το αίμα φεύγει από τον εγκέφαλο του πιλότου και μαζεύεται στα πόδια, με αποτέλεσμα ζαλάδα και απώλεια αισθήσεων. Η DJI, ειδικά για iOS, κυκλοφόρησε αυτή τη λειτουργικότητα για να δώσει στους πιλότους drone την πραγματική αίσθηση που θα είχαμε, εάν είμασταν εντός του drone και πιλοτάραμε........................ ΠΟΛΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...... Αυτό θα ήταν ένα ωωωραίο ποστάρισμα χθές Πρωταπριλιά, αλλά έστω και σήμερα έχει το γέλιο του ΧΑΧΑΧΑΧΑ engelo, vako θα "....βγάλω αυτή τη βλακεία προστατευτικό που του έβαλα....." δήθεν για προστασία gimbal & κάμερας άμεσα... Θένξ για τη συμμετοχή σας στο quiz Κερδίζετε και οι δύο σας .......... το προστατευτικό δωρεάνννν....... Χαχαχα τι ήπιες εχθές sotirist? Όλοι του κλάδου σας έτσι είστε? Χαχαχα είσαι τρελός ρε φίλε!!! Διάβαζα και έλεγα τι λέει ρε!!! Τι πίνει??!! Χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Apr 3, 2018 15:35:22 GMT 2
Σε συνέχεια του χθεσινού screen capture, παραθέτω και το σχετικό video από το sparkακι μου στην Κινέτα. Στα πλαίσια των δοκιμών που κάνω, των δυνατοτήτων του spark αλλά και της αυτοκριτικής μου, παρατηρώ τα εξής:
- ..."Αυτή η βλακεία που έχω βάλει..." για δήθεν προστασία κάμερας και gimbal πετάγεται σαν την ......ελιά και μαυρίζει το βίντεο (δικό μου λάθος) - Τα χρώματα είναι ικανοποιητικά - Σε οριζόντιες μετακινήσεις το 2 axis gimbal δείχνει τις αδυναμίες του - Χρειάζονται πολυ απαλές κινήσεις στα joystick για να έχεις ομαλό βίντεο (αυτό ισχύει πάντα βέβαια, αλλά στο Sparkάκι φαίνονται τα απότομα). - Δεν βλέπω ιδιαίτερο jello - Για τα κυβικά της κάμερας και το FOV της, το fish eye είναι περιορισμένο
Σχόλια, παρατηρήσεις, ευπρόσδεκτα (:
Σ
|
|
|
Post by engelo on Apr 3, 2018 19:17:49 GMT 2
Τι μου θύμισες... απο τα πρώτα βιντεο οταν πήρα το Mavic
|
|
|
Spark
Apr 5, 2018 21:15:19 GMT 2
Post by dmitsos on Apr 5, 2018 21:15:19 GMT 2
Καλησπερα Ανοιξε πλεον ο καιρος και ηρθε η ωρα να πεταξω και εγω το Spark..(ναι ηταν στο ντουλαπι καθως αρχαριος και φοβομουνα τον καιρο) ψαχνω να βρω στα ελληνικα καποιο βιντεο που να εξηγει ΟΛΟ το DJI GO4 τι ειναι το καθε συμβολο καθως σχεδον τα μισα ξερω απο αυτα! Μην γελατε καθως τελειος αρχαριος και φοβιτσιαρης οπως ειπα! ζητημα να το πεταξα 5-6 φορες Εαν ξερετε καποιον οδηγο να μου ανεβασετε θα σας ημουν ευγνώμων!!!!
|
|