|
Spark
Dec 25, 2017 19:06:52 GMT 2
Post by dmitsos on Dec 25, 2017 19:06:52 GMT 2
Καλησπέρα και χρόνια πολλά !!! Πριν πας για service κανε τα εξής αν δεν τα έχεις κάνει ήδη : 1. Σβήσε το dji 4 go εντελώς απο το κινητό σου καθώς και τον φάλκελο που έχει δημιουργήσει. 2. Αν έχεις άλλο κινητό προσπάθησε να κάνεις νέα εγκατάσταση και να δοκιμάσεις με αυτό. 3. Κατέβασε απο την DJI το πρόγραμμα assistant 2 και κάνε νέα εγκατάσταση και μετά επαναφορά των επιλογών. 4. Εννοείται πως έχεις κατεβάσει όλα τα νέα updates καθώς και έχεις κάνει firmware update σε ΟΛΕΣ τις μπαταρίες που έχεις. Αν δεν έχεις αποτέλεσμα πας για service. Ευχομαι να πανε όλα καλα ! θα το δοκιμασω. Ελπιζω να στρωσε!!!
|
|
|
Post by Frontier on Dec 27, 2017 18:04:05 GMT 2
Νέο firmware update για το Spark, έκδοση 01.00.9000. Σύμφωνα με το αρχείο αλλαγών, η μοναδική βελτίωση έχει να κάνει με την διαχείριση της μπαταρίας και κρίνεται σοβαρή, προκειμένου να αποκατασταθεί η σταθερή λειτουργία του Spark. Αναβαθμίζονται όλες οι μπαταρίες.
|
|
rcnikos
New Member
Kyosho 777 - mp 9
|
Spark
Dec 29, 2017 7:26:24 GMT 2
Post by rcnikos on Dec 29, 2017 7:26:24 GMT 2
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους. Είμαι νέος εδώ και σας διαβασα πολύ προσεκτικά απο τη πρώτη σελίδα του νήματος . Έχω ένα spark εδω και 3-4 μήνες αλλά με ελάχιστες πτήσεις γιατί είχα θέματα με το κινητό μου. Σήμερα που πήραμε κατι λίγα λεφτα απο τη δουλειά, σκέφτομαι να αγοράσω το Huawei Y6 ή το Xiaomi Redmi Note 5A 16GB , έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά ( θα ήθελα κάτι σε iphone αλλά τα οικονομικά είναι στενά με δυο γιούς στην εφηβία ), στο μεταξύ διαβασα κάτι για προβλήματα στη νέα έκδοση της εφαρμογής DJI 4... Πως θα μπορέσω μια και θα γίνει νέα εγκατάσταση στο κινητό να βάλω παλιότερη και ίσως πιο σταθερη έκδοση ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια Νίκος
|
|
|
Spark
Dec 29, 2017 9:26:34 GMT 2
Post by engelo on Dec 29, 2017 9:26:34 GMT 2
Καλημέρα Νίκο να χαίρεσαι την οικογένεια κ χρόνια πολλά !!!!
Δυστυχώς αν θες να ξενοιάσεις η Apple ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Μπορείς να πάρεις ένα iPad mini 3 ή 4 16giga και να καθαρίσεις για πάντα (μεταχ 150-250€).
Τώρα απο android το xiaomi είναι ότι καλύτερο.
Καλές πτήσεις.
|
|
|
Spark
Dec 29, 2017 9:27:34 GMT 2
Post by Frontier on Dec 29, 2017 9:27:34 GMT 2
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους. Είμαι νέος εδώ και σας διαβασα πολύ προσεκτικά απο τη πρώτη σελίδα του νήματος . Έχω ένα spark εδω και 3-4 μήνες αλλά με ελάχιστες πτήσεις γιατί είχα θέματα με το κινητό μου. Σήμερα που πήραμε κατι λίγα λεφτα απο τη δουλειά, σκέφτομαι να αγοράσω το Huawei Y6 ή το Xiaomi Redmi Note 5A 16GB , έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά ( θα ήθελα κάτι σε iphone αλλά τα οικονομικά είναι στενά με δυο γιούς στην εφηβία ), στο μεταξύ διαβασα κάτι για προβλήματα στη νέα έκδοση της εφαρμογής DJI 4... Πως θα μπορέσω μια και θα γίνει νέα εγκατάσταση στο κινητό να βάλω παλιότερη και ίσως πιο σταθερη έκδοση ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια Νίκος Καλωσήρθες στην παρέα και χρόνια πολλά. Σήμερα εμφανίστηκε η 4.1.22 στο Android κινητό μου και την πέρασα. Δεν έχω πετάξει ακόμα, ούτε την έχω συνδέσει με κάποιο αεροσκάφος (είμαι στην δουλειά), αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι εξακολουθούν να μην εμφανίζονται τα offline maps. Αν πάντως έχουν λύσει το πρόβλημα με το OTG του Spark και τις ενδείξεις τηλεμετρίας, θα την κρατήσω γιατί θέλω να δοκιμάσω και τα νέα panoramic modes στο Phantom 4 Pro μου. Αν χρειαστεί πάντως να περάσεις την 4.1.15 - την τελευταία σταθερή έκδοση για Spark - μπορείς να κατεβάσεις το .APK από εδώ: www.apkmirror.com/apk/dji-technology-co-ltd/dji-go-4/dji-go-4-4-1-15-release/#downloads
|
|
|
Spark
Dec 29, 2017 9:30:30 GMT 2
Post by Frontier on Dec 29, 2017 9:30:30 GMT 2
Καλημέρα Νίκο να χαίρεσαι την οικογένεια κ χρόνια πολλά !!!! Δυστυχώς αν θες να ξενοιάσεις η Apple ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Μην το λες φίλε μου, με την 4.1.22 και στo iOS υπάρχουν πλέον σοβαρά θέματα (δες τα ξένα forums, ακόμα και στην DJI). Αλλά ναι, οι εκδόσεις για iOS κυκλοφορούν ταχύτερα απ'ότι οι εκδόσεις για Android και είναι πιο απλές (με λιγότερες δυνατότητες) από αυτές που έχουν οι αντίστοιχες σε Android. Το κακό είναι ότι μετά την 4.1.15 η ποιότητα κώδικα της εφαρμογής έχει χειροτερέψει σημαντικά και στις δύο πλατφόρμες. Πέρασα σήμερα την 4.1.22, αλλά ακόμα δεν την δοκίμασα μιας που δεν βοηθά ο καιρός (και έχω και δουλειά τέλος έτους).
|
|
|
Spark
Dec 29, 2017 10:55:21 GMT 2
Post by engelo on Dec 29, 2017 10:55:21 GMT 2
Μάνο το λέω γιατι με ipad δεν είχα ποτέ πρόβλημα, δεν υπάρχουν κοψίματα, είναι πιο smooth, δεν χρειάζεται συνδεση με καλώδιο κλπ κλπ
Θα δω κι εγώ την 4.1.22 .. Πάντως στην έδοση ios ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ποτε δεν έκοψαν την υποστίρηξη του καλωδίου OTG !!!
|
|
|
Spark
Dec 29, 2017 15:53:26 GMT 2
Post by Frontier on Dec 29, 2017 15:53:26 GMT 2
Μάνο το λέω γιατι με ipad δεν είχα ποτέ πρόβλημα, δεν υπάρχουν κοψίματα, είναι πιο smooth, δεν χρειάζεται συνδεση με καλώδιο κλπ κλπ Σε iPhone έχουν θέματα (πάντα είχαν), το οποίο είναι ακόμα χειρότερο γιατί - υποτίθεται - χρησιμοποιούν το ίδιο λειτουργικό με τα iPad. Ούτε εγώ είχα - μέχρι τελευταία - πρόβλημα με Android και χρησιμοποιώ εφαρμογές της DJI από το Phantom 2 Vision που είχα. Στο Spark τα όποια θέματα υπάρχουν με το WiFi οφείλονται καθαρά στις συσκευές, όχι στο ίδιο το Android (π.χ το rootαρισμένο OPO που έχω, παίζει με full εμβέλεια ασύρματα, ενώ το Xiaomi Mi Max 2 όχι). Όμως τελευταία έχει πέσει πολύ η ποιότητα του κώδικα στο Go και στις δύο πλατφόρμες ενώ κόβουν και λειτουργίες που έπαιζαν μια χαρά (π.χ τα offline maps που πάντα είχε το Android και ποτέ το iOS). Το αστείο είναι ότι για την .22 διαβάζεις και για το iOS να έχει θέματα μεταξύ συσκευών (π.χ σε iPad 2ης γενιάς και νεώτερα παίζει καλά η εφαρμογή, ενώ σε iPhone ανεξαρτήτως γενιάς έχει θέματα) και δεν ξέρεις τι θα "σπάσουν" με κάθε αναβάθμιση. Απαράδεκτη η DJI με τόσους πόρους, χρήματα, ανθρώπους να δουλεύουν πάνω στα προϊόντα της και να έχει τόσο άθλιο software. Επισήμως το OTG για το Spark - σύμφωνα με την DJI - δεν υποστηρίζεται ανεξαρτήτως πλατφόρμας, απλά "έτυχε" να σπάσουν την συμβατότητα με Android πρώτα. Αν δεις στον σύνδεσμο που έβαλα παραπάνω, το OTG έχει θέμα με iPhone αλλά όχι με iPad, διαφορετικής φύσης αυτή την φορά (με την μετάδοση εικόνας), αλλά δεν παύει να είναι θέμα. Και αυτό με την .22 και το τελευταίο SDK για iOS. Σε Android τώρα, η .22 εξακολουθεί να έχει τα ίδια θέματα με το OTG, αλλά θα παραμείνω σε αυτήν αναγκαστικά γιατί θέλω τα panoramic modes στο Phantom 4 Pro. Ελπίζω να φτιάξει ο καιρός τις επόμενες μέρες για να την δοκιμάσω, ιδανικά και με τα 3 drones. Αν όμως κάποιος έχει ΜΟΝΟ το Spark, η καλύτερη έκδοση του Go είναι η 4.1.15 - κατά τη γνώμη μου - όπου όλα παίζουν άψογα (και το OTG) ακόμα και με το τελευταίο firmware update .900.
|
|
rcnikos
New Member
Kyosho 777 - mp 9
|
Spark
Dec 30, 2017 7:11:22 GMT 2
Post by rcnikos on Dec 30, 2017 7:11:22 GMT 2
Καλημέρα και πάλι απο τη βροχερή Αρκαδία . Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα και τις απαντήσεις , αν και έχω την εντύπωση πως θα σας ζαλίσω γιατί αν και παλιός μοντελιστής στο συγκεκριμένο χώρο μάλλον μοιάζω με άνθρωπο των σπηλαίων .... Frontier στο σύνδεσμο που μου έδωσες τι ακριβώς κάνω ? μπαίνω απο το κινητό πατώ πάνω του και στη σελίδα που ανοίγει τι κατεβάζω ? ειλικρινά μπερδεύτικα ο παππούς..
|
|
|
Spark
Dec 30, 2017 9:50:59 GMT 2
Post by Frontier on Dec 30, 2017 9:50:59 GMT 2
Frontier στο σύνδεσμο που μου έδωσες τι ακριβώς κάνω ? μπαίνω απο το κινητό πατώ πάνω του και στη σελίδα που ανοίγει τι κατεβάζω ? ειλικρινά μπερδεύτικα ο παππούς.. Ο σύνδεσμος αυτός οδηγεί σε μια σελίδα από όπου μπορείς να κατεβάσεις - αν χρειαστείς - την έκδοση 4.1.15 του DJI Go για Android. Δοκίμασε πρώτα την έκδοση 4.1.22 που έχει το Play Store και αν τυχόν αντιμετωπίσεις θέματα, περνάς την παλαιότερη έκδοση.
|
|
rcnikos
New Member
Kyosho 777 - mp 9
|
Post by rcnikos on Dec 31, 2017 20:37:42 GMT 2
Καλησπέρα στη κοινότητα ... Αν και θα είμαι off topic θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστείες μου για τη μέχρι στιγμής βοήθειά σας και να ευχηθώ σε όλους να έχετε μια καλή ΝΕΑ χρονιά γεμάτη υγεία και αγάπη με τις οικογένειές σας.
Νίκος
|
|
|
Post by engelo on Jan 1, 2018 3:06:21 GMT 2
Χρονια πολλα !!! καλη χρονιά με καλές πτήσεις κ υγεία !!!
|
|
|
Post by dmitsos on Jan 1, 2018 13:19:14 GMT 2
Χρονια πολλα!!!! καλη χρονια!!!! Πεταξα ξανα σημερα το spark αφου εκανα τις αναβαθμισεις.... το προβλημα με την καμερα συνεχιζεται..... δηλαδη οταν το αφησεις ακινητο η καμερα πηγαινει προς τα δεξια ΧΩΡΙΣ ομως το drone να κινειται !!! ελαφρια μεν αλλα σπαστικο!! η ποιοτητα εικονας βιντεο ιδιως εικονας ειναι ... χαμηλοτερη απο την ημερα που το πηρα και σημερα μου εβγαλε αλλο ενα θεμα!!! εχει αερακι και το drone εννοειτε οτι πηγαινε ελαφρια πανω κατω αριστερα δεξια και το βιντεο ομως ηταν ΧΑΛΙΑ λες και δεν υπηρχε gilmab - stabilazer! ακριβως με το ιδιο αερακι το ειχα πεταξει την πρωτη εβδομαδα που το πηρα και δεν ειχε θεμα.... μαλιστα οσοι ειδαν το βιντεο νομιζαν οτι ειχα την καμερα πανω σε ταρατσα και σε τριποδο!!!! τοσο τελεια ηταν!!! βοηθηστε με ρε παιδια γιατι κοντευω να σαλταρω! Εαν θελετε πειτε μου εσεις ΤΙ ακριβως εχετε βαλει στο DJI 4 Go ωστε να βαλω ακριβως τα ιδια! Δε θελω να το στειλω για service καθως ΔΕΝ ξερω ποιος εχει το επισημο service αλλα και ουτε ποσο σωστη ειναι! edit: εψαξα στο forum της DJI και τελικα εχουν παρα πολλα ατομα το προβλημα με το συστημα της καμερας που κυλαει μονη της οπως αυτο το βιντεο forum.dji.com/thread-108182-1-1.htmlειναι θεμα που δημιουργηθηκε μετα απο καποια αναβαθμιση και ειναι πολυ σπαστικο!! Δεν βρηκα ομως τι φταιει που σημερα συμπεριφερθηκε σαν να μην εχει stabilazer!! οπως και με την ποιοτητα εικονας που επεσε!
|
|
|
Post by Frontier on Jan 2, 2018 19:34:35 GMT 2
Καλή χρονιά, πάντα με υγεία. Απ'όσα διάβασα στο forum της DJI, πρόκειται για σφάλμα στο software της κάμερας το οποίο έχει αναγνωρίσει η DJI από τον Ιούλιο, αλλά δεν έχει διορθώσει ακόμα. Όσοι το επέστρεψαν πάντως και παρέλαβαν άλλο, είχε και αυτό το ίδιο πρόβλημα, το οποίο έχουν εντοπίσει να έχει λάβει χώρα από την έκδοση .500 του firmware και μετά. Ομολογώ ότι δεν έχω δει το δικό μου να κάνει αυτό που φαίνεται στα βίντεο στο forum της DJI, το έχω από τον Ιούλιο και είναι στην τελευταία έκδοση firmware .900. Σου βάζω εικόνες από το DJI Go όπως το έχω στο Spark (έκδοση 4.1.22), όπου και τώρα το συνέδεσα για να πάρω τα screenshots και δεν εμφάνιζε κάποιο πρόβλημα (πέραν της πυξίδας επειδή το τραπέζι έχει μεταλλικό σκελετό). Υποθέτω ότι έκανες καλιμπράρισμα όλων των αισθητήρων μέσα από το DJI Assistant 2 στον υπολογιστή, όπως και ότι έχεις δοκιμάσει το Spark να το συνδέσεις μόνο με το κινητό (χωρίς το χειριστήριο), απλά για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με το χειριστήριο που να κάνει αυτό το μικρό yaw στο video.
|
|
|
Spark
Jan 2, 2018 22:47:39 GMT 2
Post by dmitsos on Jan 2, 2018 22:47:39 GMT 2
Καλή χρονιά, πάντα με υγεία. Απ'όσα διάβασα στο forum της DJI, πρόκειται για σφάλμα στο software της κάμερας το οποίο έχει αναγνωρίσει η DJI από τον Ιούλιο, αλλά δεν έχει διορθώσει ακόμα. Όσοι το επέστρεψαν πάντως και παρέλαβαν άλλο, είχε και αυτό το ίδιο πρόβλημα, το οποίο έχουν εντοπίσει να έχει λάβει χώρα από την έκδοση .500 του firmware και μετά. Ομολογώ ότι δεν έχω δει το δικό μου να κάνει αυτό που φαίνεται στα βίντεο στο forum της DJI, το έχω από τον Ιούλιο και είναι στην τελευταία έκδοση firmware .900. Σου βάζω εικόνες από το DJI Go όπως το έχω στο Spark (έκδοση 4.1.22), όπου και τώρα το συνέδεσα για να πάρω τα screenshots και δεν εμφάνιζε κάποιο πρόβλημα (πέραν της πυξίδας επειδή το τραπέζι έχει μεταλλικό σκελετό). Υποθέτω ότι έκανες καλιμπράρισμα όλων των αισθητήρων μέσα από το DJI Assistant 2 στον υπολογιστή, όπως και ότι έχεις δοκιμάσει το Spark να το συνδέσεις μόνο με το κινητό (χωρίς το χειριστήριο), απλά για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με το χειριστήριο που να κάνει αυτό το μικρό yaw στο video. Ναι το διαβασα δυστηχως....να δουμε ποτε θα το διορθωσουν! καλιμπραρισμα εκανα αλλα μεσα απο το μενου και οχι το assistant, θα το κανω ομως!!! και απορω γιατι επεσε η ποιοτητα και στην εικονα!! βλεπω κατι φωτογραφιες που ανεβαζουν και το δικο μου ΟΥΤΕ για αστειο δεν τις φτανει!!! το ιδιο και στο βιντεο!
|
|
|
Spark
Jan 3, 2018 9:46:04 GMT 2
Post by engelo on Jan 3, 2018 9:46:04 GMT 2
Αυτό που λες είναι αλήθεια... η ποιότητα ΓΙΑΤΙ έχει πάει κατα διαόλου ?! Και πως γίνεται αυτό ?!
|
|
|
Post by dmitsos on Jan 3, 2018 22:39:03 GMT 2
Αυτό που λες είναι αλήθεια... η ποιότητα ΓΙΑΤΙ έχει πάει κατα διαόλου ?! Και πως γίνεται αυτό ?! Ξενερωσα πολυ!!! καθομαι και κοιταω συνεχεια τα βιντεακια που εβγαλα οταν το πηρα και δεν εχουν καμια σχεση με το τωρα!!! ιδιως η φωτογραφια!!! δεν μπορουμε να κατεβασουμε την εκδοση πολυ πολυ πριν?
|
|
|
Spark
Jan 4, 2018 0:35:10 GMT 2
Post by engelo on Jan 4, 2018 0:35:10 GMT 2
Νομιζω πως δεν είναι στο app αλλα στο firmware του drone !!!!
|
|
|
Spark
Jan 4, 2018 11:58:38 GMT 2
Post by dmitsos on Jan 4, 2018 11:58:38 GMT 2
Νομιζω πως δεν είναι στο app αλλα στο firmware του drone !!!! κριμα! .....
|
|
pipis
New Member
|
Spark
Jan 6, 2018 16:41:14 GMT 2
Post by pipis on Jan 6, 2018 16:41:14 GMT 2
παιδια το σπαρκ βλεπω οτι εχει μικρη μπαταρια..υπαρχει και μεγαλυτερη για να αυξηθει ο χρονος πτησης?
|
|
|
Spark
Jan 6, 2018 17:55:12 GMT 2
Post by engelo on Jan 6, 2018 17:55:12 GMT 2
Μια χαρά είναι η μπαταρία για αυτά που κάνει... με το RC έχει φτάσει και 16 λεπτά το δικό μου..
Εξαρτάται για τι το θες...
|
|
pipis
New Member
|
Spark
Jan 6, 2018 18:20:12 GMT 2
Post by pipis on Jan 6, 2018 18:20:12 GMT 2
για χαβαλε και για διαδρομες που θελω να γραφει ακολουθωντας με με τη μηχανη η οταν κανω σκι..και οτι αλλο προκυψει βεβαια. το κομπο πακετο εχει μεσα 3 μπαταριες? τι αλλο περιλαμβανει? μεσα στην πολη με το χειριστηριο θα πηγαινει 2κμ? εκτος πολης μπορει να πιανω και μεγαλυτερη αποσταση?
|
|
|
Post by engelo on Jan 6, 2018 18:57:12 GMT 2
Ξεχνα το
500 με 600 εκτός πόλης και 700 με booster είναι η μεγιστη απόσταση.
Μέσα στην πόλη το spark δεν το πετάμε, αν και είναι παρα πολύ βολικό για λήψεις χωρίς γκρίνια απο τους γύρω... το περνάνε για toy drone. Αν παραυτα το πετάξεις το πας 50-100μ μετά το χάνεις απο το μάτι...
Πιστεύω πως ένα Mavic θα σε καλύψει 110%
|
|
teamr
New Member
|
Spark
Jan 8, 2018 12:41:28 GMT 2
Post by teamr on Jan 8, 2018 12:41:28 GMT 2
Αυτό που λες είναι αλήθεια... η ποιότητα ΓΙΑΤΙ έχει πάει κατα διαόλου ?! Και πως γίνεται αυτό ?! Ξενερωσα πολυ!!! καθομαι και κοιταω συνεχεια τα βιντεακια που εβγαλα οταν το πηρα και δεν εχουν καμια σχεση με το τωρα!!! ιδιως η φωτογραφια!!! δεν μπορουμε να κατεβασουμε την εκδοση πολυ πολυ πριν? Με τόσα που διαβάζω παρακαλάω να μην έρθει από το Gearbest (παραγγελια από 26 Νοεμβρίου και ακόμα Southhall). Ειναι η πρώτη φορά που θέλω να μην μου έρθει drone από το Gearbest.
|
|
|
Spark
Jan 8, 2018 17:31:25 GMT 2
Post by dmitsos on Jan 8, 2018 17:31:25 GMT 2
Ξενερωσα πολυ!!! καθομαι και κοιταω συνεχεια τα βιντεακια που εβγαλα οταν το πηρα και δεν εχουν καμια σχεση με το τωρα!!! ιδιως η φωτογραφια!!! δεν μπορουμε να κατεβασουμε την εκδοση πολυ πολυ πριν? Με τόσα που διαβάζω παρακαλάω να μην έρθει από το Gearbest (παραγγελια από 26 Νοεμβρίου και ακόμα Southhall). Ειναι η πρώτη φορά που θέλω να μην μου έρθει drone από το Gearbest. Μην ανησυχεις ....μονο σε εμενα το εκανε! διαβασα ολα τα forum και τελικα ειμαι ο μονος που επεσε η ποιοτητα! Εαν το παρεις στα χερια σου θα παθεις πλακα με το ποσο ευκολο ειναι στο πεταγμα και ποσο σταθερο μενει στον αερα! εαν μπορουσα να σου ανεβαζα τα πρωτα μου βιντεο με 5 μποφορ αερα λες και ειναι η καμερα πανω σε γερανο και οχι οτι πεταει!
|
|
|
Spark
Jan 8, 2018 20:12:50 GMT 2
via mobile
Post by engelo on Jan 8, 2018 20:12:50 GMT 2
Το ίδιο κάνει και στον Ανδρέα τον zelhs
|
|
|
Spark
Jan 14, 2018 14:27:47 GMT 2
Post by dmitsos on Jan 14, 2018 14:27:47 GMT 2
Να ρωτησω ρε παιδια! Μονταζ με ποιο προγραμμα κανετε? Οτι εχω δοκιμασει μου κανει νερα!!! δηλαδη εαν το βιντεο εχει πλανα με το Drone να κανει π.χ. γυρισμα δεξια ή αριστερα τοτε ολα τα προγραμματα μονταζ κανουν καρε καρε κινηση!!! δηλαδη διακεκομμενα.
|
|
|
Spark
Jan 14, 2018 17:47:50 GMT 2
Post by Frontier on Jan 14, 2018 17:47:50 GMT 2
Να ρωτησω ρε παιδια! Μονταζ με ποιο προγραμμα κανετε? Οτι εχω δοκιμασει μου κανει νερα!!! δηλαδη εαν το βιντεο εχει πλανα με το Drone να κανει π.χ. γυρισμα δεξια ή αριστερα τοτε ολα τα προγραμματα μονταζ κανουν καρε καρε κινηση!!! δηλαδη διακεκομμενα. Vegas Pro 15. Όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις, εάν το βίντεο δεν έχει αρκετά frames (π.χ 60 frames/s αντί 30 frames/s), θα βλέπεις "σπάσιμο". Στα βίντεο που παράγει το Spark είναι εμφανές αυτό, επειδή είναι στα 30fps.
|
|
|
Spark
Jan 14, 2018 18:57:59 GMT 2
Post by dmitsos on Jan 14, 2018 18:57:59 GMT 2
Να ρωτησω ρε παιδια! Μονταζ με ποιο προγραμμα κανετε? Οτι εχω δοκιμασει μου κανει νερα!!! δηλαδη εαν το βιντεο εχει πλανα με το Drone να κανει π.χ. γυρισμα δεξια ή αριστερα τοτε ολα τα προγραμματα μονταζ κανουν καρε καρε κινηση!!! δηλαδη διακεκομμενα. Vegas Pro 15. Όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις, εάν το βίντεο δεν έχει αρκετά frames (π.χ 60 frames/s αντί 30 frames/s), θα βλέπεις "σπάσιμο". Στα βίντεο που παράγει το Spark είναι εμφανές αυτό, επειδή είναι στα 30fps. Μα οταν βλεπω το βιντεο χωρις μονταζ δεν μου το κανει. Οταν το περασω απο προγραμμα τοτε το εμφανιζει ενω εχω δει δικα σου βιντεο και αλλον με spark και στο μονταρισμενο εχει καλη ροη.
|
|
|
Spark
Jan 14, 2018 19:24:29 GMT 2
Post by Frontier on Jan 14, 2018 19:24:29 GMT 2
Vegas Pro 15. Όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις, εάν το βίντεο δεν έχει αρκετά frames (π.χ 60 frames/s αντί 30 frames/s), θα βλέπεις "σπάσιμο". Στα βίντεο που παράγει το Spark είναι εμφανές αυτό, επειδή είναι στα 30fps. Μα οταν βλεπω το βιντεο χωρις μονταζ δεν μου το κανει. Οταν το περασω απο προγραμμα τοτε το εμφανιζει ενω εχω δει δικα σου βιντεο και αλλον με spark και στο μονταρισμενο εχει καλη ροη. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Μήπως αλλάζεις την σειρά των πεδίων (επιλογή Field Order) - όχι απαραίτητα εσύ - αλλά το πρόγραμμα επεξεργασίας και σου εμφανίζονται σπασίματα; Ένα καλό και φθηνό (δωρεάν) πρόγραμμα, είναι το VSDC Video Editor.
|
|