|
Post by Frontier on Sept 1, 2018 19:52:43 GMT 2
Στα 1080p μια χαρά θα είναι, αλλά σίγουρα δεν μπορεί - και αυτό φαίνεται από την τιμή εκκίνησης - να "χτυπήσει" στην λήψη 4Κ βίντεο το Mavic Air. Όταν η τιμή του πέσει στα 400 Ευρώ, μια χαρά θα είναι...
|
|
|
Post by petersea on Sept 9, 2018 8:18:13 GMT 2
Συνεχεία από την πρώτη δοκιμή
|
|
|
Post by captnemo on Sept 14, 2018 19:25:41 GMT 2
Και ένα συγκριτικό που έκανε με το Spark.
|
|
|
Post by petersea on Sept 14, 2018 21:51:26 GMT 2
Μόνο στην ταχύτητα στο sport mode του (ρίχνει) από ότι καταλαβαίνω γιατί στο range test εάν είχε το Spark το otg καλώδιο από ότι έχουμε δει θα πήγαινε πολύ μακρύτερα 😊 μεγάλο foul από την yuneec να μην του βάλει τουλάχιστον ένα δύο αξονων Gimbal, από ότι είδα στο YouTube σε έκθεση είπαν της yuneec ότι είναι πρώτη έκδοση και στην επόμενη θα βάλουν!!!
|
|
|
Post by sotirist on Oct 5, 2018 19:36:50 GMT 2
Μόνο στην ταχύτητα στο sport mode του (ρίχνει) από ότι καταλαβαίνω γιατί στο range test εάν είχε το Spark το otg καλώδιο από ότι έχουμε δει θα πήγαινε πολύ μακρύτερα 😊 μεγάλο foul από την yuneec να μην του βάλει τουλάχιστον ένα δύο αξονων Gimbal, από ότι είδα στο YouTube σε έκθεση είπαν της yuneec ότι είναι πρώτη έκδοση και στην επόμενη θα βάλουν!!! Η απόσταση του Spark σε iOS συσκευές είναι ανεξάρτητη του OTG καλωδίου. Εφόσον έχει γυρίσει σε fcc mode, χτυπάει άνετα 3,5 χλμ +3,5 επιστροφή χωρίς αέρα και παρεμβολες, ακόμη και με WiFi σύνδεση του smartphone με το ΤΧ. Εγώ πλέον μόνο ετσι το πετάω μετά από πολλά τεστ, χωρίς καλωδιο. Μόνο σε iOS όμως. Σ
|
|
|
Post by petersea on Oct 5, 2018 19:55:12 GMT 2
Το Spark είναι δύναμη, εγώ πολύ το συμπάθησα, εσείς που το έχετε το ξέρετε πολύ καλύτερα αυτό για τις ios συσκευές δεν το είχα προσέξει 😊!
|
|
|
Post by Vako on Oct 15, 2018 9:03:22 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Oct 15, 2018 9:28:50 GMT 2
Εντάξει, ο τύπος εκτός από εκκολαπτόμενος τζιχαντιστής που κουνάει το δάκτυλο, είναι και άσχετος. Είπαμε, έχει τα θέματά του το Mantis και τους περιορισμούς του, αλλά όχι τόσο drama queen όσο ο τύπος. Μου αρέσει και το honest opinion
|
|
|
Post by Vako on Oct 15, 2018 9:37:31 GMT 2
Εντάξει, ο τύπος εκτός από εκκολαπτόμενος τζιχαντιστής που κουνάει το δάκτυλο, είναι και άσχετος. Είπαμε, έχει τα θέματά του το Mantis και τους περιορισμούς του, αλλά όχι τόσο drama queen όσο ο τύπος. Μου αρέσει και το honest opinion Χαχα ελιωσα στο γελιο!! αφενος με την απαντηση σου και αφετερου με το Θεατρικοτητα του τυπου..
|
|
|
Post by sotirist on Oct 15, 2018 20:25:03 GMT 2
Εντάξει, ο τύπος εκτός από εκκολαπτόμενος τζιχαντιστής που κουνάει το δάκτυλο, είναι και άσχετος. Είπαμε, έχει τα θέματά του το Mantis και τους περιορισμούς του, αλλά όχι τόσο drama queen όσο ο τύπος. Μου αρέσει και το honest opinion Χαχα ελιωσα στο γελιο!! αφενος με την απαντηση σου και αφετερου με το Θεατρικοτητα του τυπου.. Στο τέλος τον άκουσες που λέει ότι βγάζω λεφτά από τα βίντεο... η νέα εποχή του YouTube. Όλα για τα like n subscribe...
|
|
|
Post by captnemo on Nov 28, 2018 15:36:25 GMT 2
Yuneec Mantis Q Test after Update 1 1 05
|
|