|
Post by engelo on Jul 17, 2018 20:01:06 GMT 2
Ενα παράπονο ρε μάγκες.. Σε ενα forum (όνομα δε λέω) μου έστειλε ο mod pm ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βάζω σαν υπογραφή το www.freedrone.grΓελάω ακόμα.. Φυσικά ζήτησα την διαγραφή του λογαριασμού μου. GDPR
Μάγκες εφόσον τηρείτε τα κόσμια βάλτε ότι λινκ θελετε στην υπογραφή σας...Η Χούντα έπεσε... είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ.. χαχαχαχα εδω παρέα...
|
|
|
Post by engelo on Jul 17, 2018 20:02:56 GMT 2
... free drones
|
|
|
Post by Vako on Oct 11, 2018 11:13:32 GMT 2
Ενα παράπονο ρε μάγκες..
Σε ενα forum (όνομα δε λέω) μου έστειλε ο mod pm ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βάζω σαν υπογραφή το www.freedrone.gr
Γελάω ακόμα..
Φυσικά ζήτησα την διαγραφή του λογαριασμού μου. GDPR
Μάγκες εφόσον τηρείτε τα κόσμια βάλτε ότι λινκ θελετε στην υπογραφή σας...Η Χούντα έπεσε... είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ..
χαχαχαχα εδω παρέα...
καλα σου εκανε!!! να παρεις τα πελατακια ρε φιλε? Χουντα ρε ναι....χαχαχα μην ανησυχεις εφαγα και εγω κραξιμο και μου εσβησαν διαφορα posts και οχι μονο ...για αυτο μοιαζει με αραχνιασμενο υπογειο!!! Freedrone φιλε!!!!!
|
|
|
Post by engelo on Oct 11, 2018 11:22:02 GMT 2
Χασχαχαχαχ χαι...
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Oct 11, 2018 14:48:47 GMT 2
ξεραΐλα απο κει μαγκες...
|
|
|
Post by sotirist on Oct 15, 2018 20:11:23 GMT 2
Μην μασάτε με τίποτα φίλοι freedroners! Είμαστε, μακραν, το αρτιότερο, πληρέστερο, φιλικότερο και πλέον ενημερωμένο ελληνικό φόρουμ για drones και πάνω από ολα ελεύθερο και τίμιο. Οποιος αναζητάει κάτι άλλο, πάλι εδώ θα γυρίσει γιατί εδώ γυρνάνε οι καρδιές μας και οι .... έλικες μας. Σωτηρης
|
|
|
Post by Vako on Oct 15, 2018 20:37:34 GMT 2
Μην μασάτε με τίποτα φίλοι freedroners! Είμαστε, μακραν, το αρτιότερο, πληρέστερο, φιλικότερο και πλέον ενημερωμένο ελληνικό φόρουμ για drones και πάνω από ολα ελεύθερο και τίμιο. Οποιος αναζητάει κάτι άλλο, πάλι εδώ θα γυρίσει γιατί εδώ γυρνάνε οι καρδιές μας και οι .... έλικες μας. Σωτηρης Ας ελεγες τους ελικες προπελες που τις λεω εγω και θα εβλεπες το χερι που θα σου εβαζε ο αλλος Κυρος ο Γραναζης απο το ακριτικο νησι χαχαχαχα
|
|
|
Post by Frontier on Oct 15, 2018 21:31:02 GMT 2
Μην μασάτε με τίποτα φίλοι freedroners! Είμαστε, μακραν, το αρτιότερο, πληρέστερο, φιλικότερο και πλέον ενημερωμένο ελληνικό φόρουμ για drones και πάνω από ολα ελεύθερο και τίμιο. Οποιος αναζητάει κάτι άλλο, πάλι εδώ θα γυρίσει γιατί εδώ γυρνάνε οι καρδιές μας και οι .... έλικες μας. Σωτηρης Ας ελεγες τους ελικες προπελες που τις λεω εγω και θα εβλεπες το χερι που θα σου εβαζε ο αλλος Κυρος ο Γραναζης απο το ακριτικο νησι χαχαχαχα Έχουμε και υπο-φόρουμ για βαπόρια (πέρα από τα αεροπλάνα), οπότε ο όρος επιτρέπεται λόγω συνάφειας χαχαχα
|
|
|
Post by Vako on Oct 15, 2018 21:35:28 GMT 2
Ας ελεγες τους ελικες προπελες που τις λεω εγω και θα εβλεπες το χερι που θα σου εβαζε ο αλλος Κυρος ο Γραναζης απο το ακριτικο νησι χαχαχαχα Έχουμε και υπο-φόρουμ για βαπόρια (πέρα από τα αεροπλάνα), οπότε ο όρος επιτρέπεται λόγω συνάφειας χαχαχα Εχεις μαλακωσει πολυ ...πανω που συνηθισα να τις λεω ελικες ,δινεις παραθυρο διαφυγης! Οχι ρε φιλε ολοι ελικες θα τους λενε!!!! Τα βαπορια εχουν προπελες!!!Χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Oct 15, 2018 22:39:42 GMT 2
Ας ελεγες τους ελικες προπελες που τις λεω εγω και θα εβλεπες το χερι που θα σου εβαζε ο αλλος Κυρος ο Γραναζης απο το ακριτικο νησι χαχαχαχα Έχουμε και υπο-φόρουμ για βαπόρια (πέρα από τα αεροπλάνα), οπότε ο όρος επιτρέπεται λόγω συνάφειας χαχαχα Άμα υπάρχει καλή καρδιά και διαθεση.... 👍
|
|
|
Post by sotirist on Oct 15, 2018 22:41:52 GMT 2
Έχουμε και υπο-φόρουμ για βαπόρια (πέρα από τα αεροπλάνα), οπότε ο όρος επιτρέπεται λόγω συνάφειας χαχαχα Εχεις μαλακωσει πολυ ...πανω που συνηθισα να τις λεω ελικες ,δινεις παραθυρο διαφυγης! Οχι ρε φιλε ολοι ελικες θα τους λενε!!!! Τα βαπορια εχουν προπελες!!!Χαχαχα Γιατί φωνάζεις φιλε vako ? Σωστά τις είπα. 🙂🙂
|
|
|
Post by engelo on Oct 15, 2018 22:49:02 GMT 2
Είμαστε όλοι παλαβοί, αλλά ωραίοι παλαβοί...
Αυτοκόλλητα δε βλέπω... ?
|
|