|
Post by engelo on Oct 25, 2018 9:34:09 GMT 2
Σωστός
|
|
|
Post by Vako on Oct 25, 2018 9:39:44 GMT 2
Ρε εχω ιδρωσει τοσο πολυ με τα range που πια το κεφαλι μου , εχει γινει μικρος υπολογιστης χαχαχα Απιστευτο ρε φιλε αν και νομιζω οτι και το mavic 2 ενα κλικ πιο κατω ειναι..
|
|
|
Post by engelo on Oct 25, 2018 9:53:01 GMT 2
Μετράς μοτέρ και mAh ... και βλέπεις ποιο πάει μακρύτερα ...
|
|
|
Post by engelo on Oct 25, 2018 9:55:39 GMT 2
Του Pro η μπαταρία είναι Χωρητικότητα: 5870 mAh !!!!
Και είναι αλήθεια πως Lightbridge, Ocusync 1 και 2 είναι τα ίδια με μικρές διαφορές σε απόσταση !!
|
|
|
Post by thomas on Oct 25, 2018 11:28:00 GMT 2
Τι βολιδα ηταν αυτη! Δεν θελω να το σκεφτω εαν επεφτε επανω σου τι θα γινοταν! Πραγματικά δεν ξερω αν με ειδε Βαγγέλη και πετουσα στα 60 μετρα ύψος!Μπορει να πηγαινε κ με 100 χλμ το πουλι...τελικη εβγαλε...!!Μάλλον σαΐτα θα ηταν!Αν με χτυπουσε θα ειχα να το ελεγα οτι πηγε απο τροχαιο.....χαχαχα!!
|
|
|
Post by thomas on Oct 25, 2018 11:37:06 GMT 2
πολυ καλο μπραβο σου!με το p4p v2 εκανα 16.159 μετρα και γυρισα με 14%
|
|
|
Post by Frontier on Oct 25, 2018 11:42:40 GMT 2
Αν πετάς σε περιοχές natura όπως εδώ, μόνο LOS πτήσεις. Έχεις κάποια πιθανότητα να δεις την "επίθεση" εκτός οπτικού πεδίου FPV και να κάνεις κάτι.
|
|
|
Post by convictech on Oct 25, 2018 12:11:36 GMT 2
Παραλίγο μετωπική... Μέχρι να φανεί το πουλί είχες Jello στο βίντεο? Εμένα στα Γιάννενα με γυρόφερνε ένα γεράκι, ευτυχώς δε μου την έπεσε γιατί το πήγα κατά πάνω του και φοβήθηκε μάλλον
|
|
|
Post by thomas on Oct 25, 2018 12:34:47 GMT 2
Παραλίγο μετωπική... Μέχρι να φανεί το πουλί είχες Jello στο βίντεο? Εμένα στα Γιάννενα με γυρόφερνε ένα γεράκι, ευτυχώς δε μου την έπεσε γιατί το πήγα κατά πάνω του και φοβήθηκε μάλλον οχι φιλε μ δεν βλεπω jello στο βιντεο.Γενικα τα περισσοτερα πουλια φοβουνται τα μεγαλα drone...αλλα οχι παντοτε...χαχα!τυχερος κ εσυ μαλλον!
|
|
|
Post by convictech on Oct 25, 2018 12:53:26 GMT 2
οχι φιλε μ δεν βλεπω jello στο βιντεο.Γενικα τα περισσοτερα πουλια φοβουνται τα μεγαλα drone...αλλα οχι παντοτε...χαχα!τυχερος κ εσυ μαλλον! Άκυρο, το βίντεο σου είναι απόλυτα σταθερό μπορώ να πω. Απλά για κάποιο λόγο δεν μου το άρχιζε σε full ανάλυση και φαινόταν σαv να έχει Jello. Δεν έχει όμως
|
|
|
Post by thomas on Oct 25, 2018 16:37:07 GMT 2
Είναι να μην σε βάλουν στο μάτι....δύσκολα γλιτώνεις!Δεν σε σώζει ούτε το κοντά ούτε το μακριά...
|
|
|
Post by thomas on Oct 30, 2018 19:35:55 GMT 2
Βραδινή πτήση...
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 21:25:03 GMT 2
Είναι να μην σε βάλουν στο μάτι....δύσκολα γλιτώνεις!Δεν σε σώζει ούτε το κοντά ούτε το μακριά... Άντε από αύριο ατσάλινες έλικες (προπέλες ?), λιμαρισμενες στις άκρες.... λεμε τωρα ........., να περνάει η ωρα
|
|
|
Post by thomas on Oct 31, 2018 21:26:10 GMT 2
Είναι να μην σε βάλουν στο μάτι....δύσκολα γλιτώνεις!Δεν σε σώζει ούτε το κοντά ούτε το μακριά... Άντε από αύριο ατσάλινες έλικες (προπέλες ?), λιμαρισμενες στις άκρες.... λεμε τωρα ........., να περνάει η ωρα είναι κ αυτό μία λύση Σωτήρη χαχαα
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 21:43:31 GMT 2
Άντε από αύριο ατσάλινες έλικες (προπέλες ?), λιμαρισμενες στις άκρες.... λεμε τωρα ........., να περνάει η ωρα είναι κ αυτό μία λύση Σωτήρη χαχαα Μα άδικο έχω? Ετσι όπως το είδα ούτε inspire δεν θα επιβιώσει... Μιλαμε για κανονικές επιθέσεις, όχι σαν τα χάδια που έκαναν τα κοράκι στο mavic του vako😉😉😉
|
|
|
Post by thomas on Oct 31, 2018 21:48:57 GMT 2
είναι κ αυτό μία λύση Σωτήρη χαχαα Μα άδικο έχω? Ετσι όπως το είδα ούτε inspire δεν θα επιβιώσει... Μιλαμε για κανονικές επιθέσεις, όχι σαν τα χάδια που έκαναν τα κοράκι στο mavic του vako😉😉😉 δεν έχεις άδικο καθόλου! είναι να μην σου τύχει μετά απλά θεατής...!ο βακος έμπλεξε με τα παλιοκορακα αλλά ευτυχώς χωρίς ζημιά! Γενικά κοράκια αετοί κ γεράκια δεν χαρίζουν!
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 21:55:28 GMT 2
Μα άδικο έχω? Ετσι όπως το είδα ούτε inspire δεν θα επιβιώσει... Μιλαμε για κανονικές επιθέσεις, όχι σαν τα χάδια που έκαναν τα κοράκι στο mavic του vako😉😉😉 δεν έχεις άδικο καθόλου! είναι να μην σου τύχει μετά απλά θεατής...!ο βακος έμπλεξε με τα παλιοκορακα αλλά ευτυχώς χωρίς ζημιά! Γενικά κοράκια αετοί κ γεράκια δεν χαρίζουν! Φτου, φτου, φτου.... δεν έχουμε μόνο τα πουλιά, έχουμε και τον ίδιο τον vako, που κάνει επιθέσεις σε άλλα σκαφη χα χα χα Μεγαλη ιστορία, υπάρχει στο νήμα των Spark Μια φορά, μου την έπεσε ένα γλαρωνι, τριπλο από το hubsan 109 που πέταγα, που είναι θωρηκτό. Γύρισα σε altitude mode και έφυγα με 50 χλμ την ώρα προς όπου βρήκα... εγκεφαλικό🙃
|
|
|
Post by thomas on Oct 31, 2018 22:00:57 GMT 2
δεν έχεις άδικο καθόλου! είναι να μην σου τύχει μετά απλά θεατής...!ο βακος έμπλεξε με τα παλιοκορακα αλλά ευτυχώς χωρίς ζημιά! Γενικά κοράκια αετοί κ γεράκια δεν χαρίζουν! Φτου, φτου, φτου.... δεν έχουμε μόνο τα πουλιά, έχουμε και τον ίδιο τον vako, που κάνει επιθέσεις σε άλλα σκαφη χα χα χα Μεγαλη ιστορία, υπάρχει στο νήμα των Spark Μια φορά, μου την έπεσε ένα γλαρωνι, τριπλο από το hubsan 109 που πέταγα, που είναι θωρηκτό. Γύρισα σε altitude mode και έφυγα με 50 χλμ την ώρα προς όπου βρήκα... εγκεφαλικό🙃 Χαχααα ο βακος είναι Γιαπωνεζος καμικάζι! Φτηνά τη γλίτωσες Σωτήρη! 😀😀
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 22:08:42 GMT 2
Φτου, φτου, φτου.... δεν έχουμε μόνο τα πουλιά, έχουμε και τον ίδιο τον vako, που κάνει επιθέσεις σε άλλα σκαφη χα χα χα Μεγαλη ιστορία, υπάρχει στο νήμα των Spark Μια φορά, μου την έπεσε ένα γλαρωνι, τριπλο από το hubsan 109 που πέταγα, που είναι θωρηκτό. Γύρισα σε altitude mode και έφυγα με 50 χλμ την ώρα προς όπου βρήκα... εγκεφαλικό🙃 Χαχααα ο βακος είναι Γιαπωνεζος καμικάζι! Φτηνά τη γλίτωσες Σωτήρη! 😀😀 Χα χα χα το avatar του, ακόμη νομίζω, έχει εκείνη την φωτο από το βίντεο που έπεσε επάνω μου, γιατί που να βρεις τέτοια 🙂🙂🙂
|
|
|
Post by thomas on Oct 31, 2018 22:11:19 GMT 2
Χαχααα ο βακος είναι Γιαπωνεζος καμικάζι! Φτηνά τη γλίτωσες Σωτήρη! 😀😀 Χα χα χα το avatar του, ακόμη νομίζω, έχει εκείνη την φωτο από το βίντεο που έπεσε επάνω μου, γιατί που να βρεις τέτοια 🙂🙂🙂 Ναι το έχω δει....τρομερή στιγμή!
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 22:13:34 GMT 2
Χα χα χα το avatar του, ακόμη νομίζω, έχει εκείνη την φωτο από το βίντεο που έπεσε επάνω μου, γιατί που να βρεις τέτοια 🙂🙂🙂 Ναι το έχω δει....τρομερή στιγμή! Για πες βρε θωμα, έχει καμμία σχέση το P4 με το προηγούμενό σου? Μου λείπει το 109, αλλά δεν έχω κ χρόνο καθόλου..
|
|
|
Post by Vako on Oct 31, 2018 22:13:39 GMT 2
Χαχααα ο βακος είναι Γιαπωνεζος καμικάζι! Φτηνά τη γλίτωσες Σωτήρη! 😀😀 Χα χα χα το avatar του, ακόμη νομίζω, έχει εκείνη την φωτο από το βίντεο που έπεσε επάνω μου, γιατί που να βρεις τέτοια 🙂🙂🙂 Εαν συνεχισεις να πετας λασπη..να σου θυμισω οτι την κυριακη πιθανων να πεταξουμε μαζι...και θα εχεις το ολοκαινουργιο mavic σου μαζι...μετρα τα λογια σου φιλε sotirist
|
|
|
Post by thomas on Oct 31, 2018 22:14:39 GMT 2
χαχααααα γεια σ Βαγγέλη καμικάζι 😆😆 !
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 22:15:47 GMT 2
Χα χα χα το avatar του, ακόμη νομίζω, έχει εκείνη την φωτο από το βίντεο που έπεσε επάνω μου, γιατί που να βρεις τέτοια 🙂🙂🙂 Εαν συνεχισεις να πετας λασπη..να σου θυμισω οτι την κυριακη πιθανων να πεταξουμε μαζι...και θα εχεις το ολοκαινουργιο mavic σου μαζι...μετρα τα λογια σου φιλε sotirist ......Καλωστον! θα βάλω το boost option και θα σε μπλοκάρω..θα σβήσει το Xiaomi σου λεμε..χ χα χα Πλακα κάνουμε φιλε vako
|
|
|
Post by Vako on Oct 31, 2018 22:22:54 GMT 2
Εαν συνεχισεις να πετας λασπη..να σου θυμισω οτι την κυριακη πιθανων να πεταξουμε μαζι...και θα εχεις το ολοκαινουργιο mavic σου μαζι...μετρα τα λογια σου φιλε sotirist ......Καλωστον! θα βάλω το boost option και θα σε μπλοκάρω..θα σβήσει το Xiaomi σου λεμε..χ χα χα Πλακα κάνουμε φιλε vako Εγω δεν κανω πλακα φιλε sotirist θα στο ριξω στην θαλασσα. αυτη τη φορα δεν θα ειμαι τρυφερος καθολου!!!
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 22:28:29 GMT 2
......Καλωστον! θα βάλω το boost option και θα σε μπλοκάρω..θα σβήσει το Xiaomi σου λεμε..χ χα χα Πλακα κάνουμε φιλε vako Εγω δεν κανω πλακα φιλε sotirist θα στο ριξω στην θαλασσα. αυτη τη φορα δεν θα ειμαι τρυφερος καθολου!!! Θα πράξω τα δέοντα πριν την πτήση...🤫
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 22:37:51 GMT 2
Εγω δεν κανω πλακα φιλε sotirist θα στο ριξω στην θαλασσα. αυτη τη φορα δεν θα ειμαι τρυφερος καθολου!!! Θα πράξω τα δέοντα πριν την πτήση...🤫 Θα πετάξω μαζί σου, και ας μου βγει και σε κακό φιλε... 😏
|
|
|
Post by thomas on Nov 8, 2018 11:19:04 GMT 2
Κάτι από την χθεσινή πτήση....
|
|
|
Post by Frontier on Nov 8, 2018 11:54:41 GMT 2
Κάτι από την χθεσινή πτήση.... To gimbal θέλει καλιμπράρισμα, ο ορίζοντας έχει κλίση πάνω από 4 μοίρες. +1 για το Knight Rider theme
|
|
|
Post by Vako on Nov 8, 2018 12:00:48 GMT 2
Κάτι από την χθεσινή πτήση.... To gimbal θέλει καλιμπράρισμα, ο ορίζοντας έχει κλίση πάνω από 4 μοίρες. +1 για το Knight Rider theme Xαχαχαχα o απιστευτος Frontier... Οχι οτι εχει αδικο , αλλα ...αλλα τα ματια του λαγου , αλλα της κουκουβαγιας...
|
|